בנות

Small talk

New member
השיר המטורף השל הארץ של יהודית רביץ.

אני מתה להחליף אותו - אני לא יכולה להישאר אם אותו רינגטון יותר מ3 חודשים. מתישהו בעתיד שיהיה לי פלאפון דור שלישי ואני אוכל לשים שירים כרינטגון אני אשים 'מה אתה עושה שאתה קם בבוקר' של אריק איינשטין ושלום חנוך כרק בגלל ההתחלה ('בוקר טוב מאזינים ומאזינות...').

EROTOMANIA

New member
I have 4

Colbie Caillat - Bubbly Sublime - Santeria 311- Don't Tread On Me T.I. - Big Things Poppin

EROTOMANIA

New member
אה כן והראשון הוא שלי ושל דן.

כי זה השיר שלנו
סנטריה זה הכללי השיר של 311 שייך לחברים ואני לא משתמשת בTI, סתם ביזבוז כסף... יש לי עוד שיר אחד להוריד בחינם ואין לי מושג איזה להוריד

Liraz 6q

New member
אוו.. יש אלף!

לכללי יש לי את בואי נעזוב של דנקר בעלי לעתיד לאחותי- את באה אלי לאמא- ".. אמאא בזמנים קשים את הכאב הפנימה.." אבא- ".. לאבא שלי יש סולם.." נה נה נה.." לאביבי- i just call to say i love you לאוריקי נטלי וסאפיר- לאב בוי יקיר- baby your all thet i want אירוני משו.. חן- את המחר שלי לבורגר- למה של מאיה אברהם שעון מעורר- קול גלגל סמסים- סרט הודי

Liraz 6q

New member
חחח האמת

שכולם שואלים אותי את זה.. אבל זה ממש נוח.. ככה אני יודעת גם מרחוק מיזה ויודעת אם למהר לענות או לא חחחח..

טם

לכללי - משהו ממש חמוד שיש פה בפלאפון למשפחה הקרובה - שיר הסיום של שלתיאל קוואק(``תמיד אני שמח...``. החיילים שאני מדריכה תמיד מתפוצצים מצחוק כשהם שומעים אותו) אני די שונאת רינגטונים בכללי, זה מציק וחופר

svety

New member
רצף קללות ברוסית ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ואם מישהו מהמשפחה מתקשר, אז שיר הנושא של נישואים פלוס. אני מחליפה כל כמה זמן

וע

בפלאפון: כשאמא מתקשרת אז "אמא יקרה לי" כשאבא מתקשר "לאבא שלי יש סולם" כשיש סמס: happy tree friends או משו כזה כשהחברה הכי טובה מתקשרת-יש את השיר של "חברים" צלצול כללי- משו של akon. אני מתה על השיר ולא יודעת מה שמו. באורנג': כשהאקס מתקשר-המנון גבעתי חברה מתקשרת-מתאהב בך מחדש של יזהר אשדות חברה אחרת-איפה את היוווום איפה את היווםםם [נו הזה של יודה לוי נראה לי] [הצלצולים של החברות זה בדיחות פרטיות...
] זהו נראהלי

כמובן

שעון מעורר "ירח כחול"-בועז מעודה המלך החתיך המושלם בעלי לעתיד אי"ה.

OverSharing

New member
יש כלמיני../images/Emo103.gif

כללי- Wouldn't it be nice\ Beach Boys חבורה- Put Your Records on עמרי- Love of my life משפחה- Not Going Anywhere צוות- Grace Kelly שחרי- Fidelity נראה לי שזהו:) חח וההודעה זה always look on the bright side of life אבל רק חלק קטן [גם כן קטן. 15 שניות!! מעיר אותי מהשינהP:]

למעלה