בנות

אז בואי נגיד שאני שלך

אזזז ככה - כללי/משפחה - למעני של בית הבובות חברות - because of you חבר - fall to pieces והיה לי עד לפני כמה ימים צלצול של בואי נעזוב, אבל אחותי החליטה שהיא גם שמה אותו וזה סתם מבלבל, אז נאלצתי להחליף גם כן

MC SammY

New member
מעניין?

כללי-Angle in zion-Turbulence אמא ואבא- Bob Marley-Is this love החבר-Sabbo and Kuti-Do you remember חברה-Sean Kingston-Beautiful girls

pampkin

New member
שלי-

כשהחברות מתקשרות- השיר של מעודדות צמודות
[im sexy, im hot im everything your not בלהבלה חח. יש לזה המשך ממש ארוך. זה השיר של החבורה שלנו
.] כשהחבר מתקשר- מתאהב בך מחדש של יזהר אשדות כשחברה מסויימת מתקשרת- שיר שכתבנו עליה חחחח [שמוקלט אצלי בפלא] והצלצול של כולם זה ימים של שקט

SomebodyElse

New member
הממ

הכללי - smoke on the water באיזה גרסה קצת מוזרה של איירון מיידן [נכון הצלצול מתחיל להתחזק באיזשהו שלב? אז בדיוק שם הסולן צורח וזה די מגניב]. לחברות הכי טובות - all the right friends של REM למרות שזה שיר שהוא די ההפך משיר של חברים [i dont wanna be with you anymore..]. לחבר - עד לא מזמן היה לי head over feet של אלאניס מוריסט ועכשיו החלפתי לromeo and juliet של dire straits, למרות שגם זה שיר עצוב ושרומיאו וג'ולייט בכלל לא ביחד בשיר. אבל הוא יפה עדיין
.

RainbowL

New member
משהו שמישהו הלחין לי

רגאיי כזה באיכות טובה, מגניב לאללה

N o o s h y

New member
הכללי זה 'אור הירח' של אביב

לאימאבא יש את 'יאפטאפטופ' שזה שיר פולני שמוריה הכירה לי. לאנה זה 'אל תדאג' של אביב כי היא מתקשרת אליי הכי הרבה ואני אוהבת לשמוע ת'שיר. ולנעה זה 'עבדים' של ברי סחרוף.

EVE Lights

New member
מיאו יש כמה!

הכללי - Sweet child O Mine לאביב - את מוכרת לי מפעם/דין דין אביב לחברים - Somebody told me (כןכן ענתיקה) לחברים מהעבודה - Greenday - Basket Case ממ אה ונשאר עדיין לאלון "האהבה נשארת" של גלעד שגב. אני באמת חייבת להעיף את זה בהזדמנות !!

חח אני ממש גרועה.

צלצול רגיל של הטלפון לכולם "טרר טרר" אבל אחרי איזה 3 צלצולים קול רובוטי מקריא את השם של מי שמתקשר (אם הוא רשום לי ברשימת אנשי הקשר). זה ממש חלש אז אל תמיד שומעים. אבל ככה אני יודעת אם לענות או לסנן.

שלי אממ

בכללי זה הכוס הכחולה של עברי לידר לבוב זה מה תאמרי של יזהר אשדות לחסוי זה מלך שלך של יזהר אשדות לאנה, גל ואחותי זה הילדה הכי יפה בגן של אריק אינשטיין לאמא זה בואי נעזוב של רן דנקר וסמסים זה סתם 3 צפצופים של הפלאפון

../images/Emo33.gif

צלצול כללי זה Layla של אריק קלפטון למשפחה זה Trouble - קולדפליי (הבנתם? צרות) וצלצול של ההודעה זה ככה זה - ברי סחרוף (אבל רק הפזמון)

למעלה