בנה לך דמות

KiShKooSh

New member
הבנים האלו../images/Emo3.gif

ישאר להם ראש כחול להרבה הרבה זמן
כי כל מה שהם יוכלו זה לפנטז

נעמקה19

New member
עונה..!

שם: מיכל גיל: 15 (מן הסתם) זמן: מקום: בבית מלון. רצון: לרגל אחרי השמיניה ולהראות את כל מה שמצאה לאביה, רוברטו, כדי שיקבל אותה חזרה הביתה. סוד(אם יש): הבת של רוברטו מלילי. מה שאומר... אחות (בערך) של איה וניני.

הנה:

שם: אליענה (קוראים לי עדי אבל תראו ותגלו למה) גיל: 15 זמן: הרבה מקום: גרה שתי רחובות ליד נטשה רצון: לחזור להיות עם נטשה סוד(אם יש): אחותה התאומה של נטשה שהפרידו בניהם בלידה ואליענה חוזרת לחפש את נטשה חעחע..

DoRiNuS sMiNiA

New member
שלי...../images/Emo6.gif

שם:עוזרת (אני חלשה בשמות) גיל:שנה\15 זמן:הבת של דגנית ודדי,אמנם בת שנה אבל חכמה. רצתה להיכנס לשמיניה,היא הכנסיה את עצמה לטורבו טיים,גדלה לגיל 15 ובעזרת פרוטקציות נכנסה לשמיניה,מאוהבת בדורי
מקום:בית משפחת דביר (אחרי שיפוצים שהיא עשתה מהצד) רצון:להיכנס לשמיניה,ולהיות עם דורי. סוד:היא רוצה להרוס לאחים שלה ת'חיים. (איה וניני). היא טובה,אבל רעה.

נעמקה19

New member
זה בת של דדי ודגנית!!

את חייבת למצוא לה שם!! (אבל בבקשה...שזה לא יהיה בת בת..
)

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

שם:ניני 2 (או יונתן 2) גיל:15 זמן:עוזר לשמינייה מקום:המעבדה של דדי רצון:לעזור במה שהיה לו מחיר כבר סוד(אם יש):כן ניני 2 (או יונתן 2) הוא שיפוט של ניני ויגלו את זהותו האמיתי שתהיה תעלומה שקשורה עליו בסוף יקריב את עצמו כדי לציל את ניני והאחרים הוא יקבר ליד לילי לילי תמות בסיפור אחר את אתם תירצו אני אסמך לעשות 3 פרקים על איך לילי תמות ומה יקרא אם ניני 2

chen010189

New member
אמ..חשבתי על משהו.

שם:עוד לא חשבתי על שם מיוחד
גיל:15 זמן:אני אכתוב פה הווה וגמרנו. מקום:למדתי בכיתה ט',בשכבה שלהם.... רצון:להרוס את הפרויקט, כלומר..לשבש את הישג המטרה שלו, ולגרום להרבה צרות. סוד(אם יש):כל הצרות שחשבו שלילי גרמה,בעצם אני עמדתי מאחוריהן והשתמשתי בזה שאני תלמידה כמוהם כדי להסתיר את זה..

KiShKooSh

New member
מדוע את גונבת לי את הרעיון?

גם סיפרתי לך שהפנטזיה שלי הייתה על לילי צעירה (למה המציאו את הטורבו טיים
?) אז למה את לוקחת לי את הרעיון?

chen010189

New member
לא לקחתי לך את הרעיון,

חשבתי על זה לבד. והסיפור שלי בכלל לא דומה לשלך אני מסוגלת לחשוב על דברים מקוריים בעצמי, תודה.

chen010189

New member
ואגב כנראה שלא הבנת נכון,

לא כתבתי שאני הייתי הלילי שגרמה שגרמה לצרות בפרוייקט, אלא שאני מישהי אחרת שגרמה לצרות, לאותם צרות שחשבו שלילי עוללה אותן. אז לפני שאת תוקפת\חושבת שגונבים לך רעיונות\כל דבר אחר תקראי בפעם הבאה פעמיים.

KiShKooSh

New member
איך את יודעת שתקפתי?

ראית אותי? שמעת אותי? שמעת את טון דיברוי? אז אל תאשימי אותי בתריפה אם אינך בטוחה שעשיתי כך

nWkobi

New member
חחחחחח שמתם לב

כמה מכם עשו דמויות של אחים\אחיות למחצה של איה וניני? מה נסגר?

../images/Emo42.gifשלי הוא אח בדי אן אי של ניני|י

אם הוא ואיה יתנשקו יה היה בסדר לגמריי

KiShKooSh

New member
תיאורטית לא ממש...

אם הוא אח בדי אן איי של ניני(זתומרת שיבוט) זה אומר שהוא ניני הוא יצא דומה לו קופי והוא יהיה ניני אז זה אותו דם אז גם איה והשיבוט אחים כמה שזה לא הגיוני אם משבטים אז השיבוט נולד כתינוק לא בן אותו גיל

KiShKooSh

New member
לא התכוונתי אבל בהתחשב במצב...

שם: לא עקורני גיל:16 זמן:לא ידוע
מקום:בית דביר
רצון:להתקרב לאיה וניני ולהרוס את אבנר סוד(אם יש):היא בעצם לילאן דביר, רק צעירה יותר זו דמות הפנטיזיה כבר מלא זמן (סיפרתי לבן לליהי וגם לחן בזמנו אז יש הוכחה) תארו לעצמכם איזה תפקיד טוב זה לילי
פסיכופטית אנושית זה לא תפקיד מושלם או מה?

למעלה