בנה לך דמות

KiShKooSh

New member
../images/Emo41.gifבנה לך דמות../images/Emo41.gif

בגלל(או שנאמר בזכות) העונה יצטרפו על שרורות השמיניה(2 שורות של 4, בנים בנות) דמויות חדשות ומפתיעות, אז חשבתי שגם אנחנו נוכל לפתח דמויות חדשות אפילו שיהיו להן סיפורים יותר מופרעים וחסרי הגיון מלדמויות שבסידרה(אם אפשר כמובן
) אז נעשה את זה ככה: שם: גיל: זמן: מקום: רצון: סוד(אם יש): (ובבקשה בלי דמות:אני, נששואה לאדם, תחשבו פתוח, תתפרעו אם המחשבות, שיצאו דברים משוגעים לגמרי!
מוטי)

nWkobi

New member
נסיון

שם: קובי(כאילו דה?). גיל: 15(מה רציתם? 22?). זמן: מחליף את ניני. מקום: גר בסוף נשדרה שבה גרים איה וניני. רצון: אממ....להיות עם איה ולגרום לאדם לקנא
. סוד(אם יש): הייתי חבר של איה לפני שהיא הגיעה לשמינייה....

KiShKooSh

New member
../images/Emo3.gif?

אולי תעשה דמות חדשה? שלא שמענו עליה, ולא קשורה אליך או אל כל הבן אדם חי אחר? זה הכי כיף הדמויות ההזויות

Cindy Campbell

New member
גם אני אנסה../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שם: איתי. גיל: 21. זמן: בן דוד של מיקה, מתארח אצל משפחת שקד. מקום: בית משפחת שקד. רצון: להפוך את השמינייה לכיתת התעמלות אומנותית
. סוד: זה הסוד שלו, הוא עושה את זה בעקיפין
.

gal love sims

New member
עונה

אוקי... הנה: שם:אור(בת) גיל:15 מקום:הרחוב היוקרתי(המצאתי ותכף תבינו למה) רצון:שיואבו אותה סוד:הבת של שר החוץ על הדמות: אור תלמידה טובה והתגלה לאחרונה שיש לה גלי למדה. אור מומחית בגיאגרפיה(מקורי לא??חח...) ותמיד היו שונאים אותה בבית הספר בגלל שהיתה הבת של שר החוץ...ובגלל זה אור לא רוצה שידעו שהיא הבת שלו כדי שהשמיניה(שהפכה ל תשיעיה) תואב אותנ כפי שהיא!!

1תרו

New member
עונה!

שם:תומר גיל:16 זמן:האח למחצה של אבנר מקום:פרץ לביתו של אבנר והתנחל שם רצון:להכשיל את הרעים של העונה סוד(אם יש):הוא בעצם בחבורה של הרעים אבל מנסה לעצור אותם מחבל להם בתוכניות הרעות בכוונה הוא מגיע קצת אחרי תחילת העונה השנייה הוא צליח לחבל בתוכניות איזה 3 או 2 פרקים לפני העונה השנייה אבל נהרג על ידי הראש של האנשים הרעים(הבוס שלהם)אבל הוא בעצם לא נפצע מהאקדח כי הייתה אצלו את:שימו לב ספויילר!
! כי היה לו במקוע שפגעו את המסיכה שמחפשים בכל העונה הזאתי! ואז הוא חוזר להרשיע את הרעים ואז זהו הוא הולך בחזרה לבית שלו שלא מגלים איפה הוא בכל העונה! חחחחחחחח

1תרו

New member
אה ושכחתי!

עוא נשר מלימודים אבל משלים מהחומר שאבנר כותב לשמינייה

עונה....../images/Emo70.gif

אז נעשה את זה ככה: שם:לוטם
גיל:15 מקום:אורחת אצל משפחת דביר(כמו אבי אצל משפחת שקד) תחום: עיצוב רצון:לעצב תלבושות לחברי השמינייה שהפכה כרגע לתשיעייה...חחח... סוד(אם יש):אחות למחצה של איה וניני, אמא:לילי, אבא:רוברטו...

o r t a l13

New member
הנה שלי... ../images/Emo3.gif

שם: תום גיל: 16 זמן: תלמיד כיתה י' מקום: גר במלון לבדו, ההורים שלו עזבו אותו כשהיה בן שלוש... הדבר היחיד שהשאירו לו זו היתה קופסה מלאה בכדורי פלאפל וקקטוס. רצון: להיות מוכר בפלאפל.. ואם לא- לחפש את הוריו האבודים.. סוד(אם יש): מאוהב בנטשה בסתר. בהמשך הסדרה: מגלה את אמו האמיתית רוחל'ה.. ולאחר זמן מה מסםרת לו את כל מה שקרה, ומגלה לו שאביו האמיתי הוא המנקה שהופיע בתחילת הסדרה

nadav1232

New member
עונה!!

שם: גלית גיל: 24 זמן: אצל הבוס מקום: לא ידוע רצון: להרוס את השמיניה סוד(אם יש): עובדת על השמיניה, אבנר, דדי ודגנית שהיא ה"מורה" החדשה של כיתת השמיניה.

DoRiNuS sMiNiA

New member
וואי../images/Emo70.gifבדיוק קיבלתי משימה כזאת../images/Emo12.gif

בשיעור משחק,דיברנו על דמויות. נתנו לנו משימה לבנות דמות...ולי לא היה כוח לעשות דמות אז עשיתי תיאור של איה דביר
(זה יצא קורע
) ובסוף הייתי אמורה לשחק אותה...זה דווקא לא היה קורע...זה נראה רע ואפילו לא דומה...וכמובן הילשים בכיתה שלי עם ההערות המגעילות שלהם..."אוהו...איזה משוגעת" "שוב השמיניה?" וכו'... גם עשיתי לחברות שלי את הדמות של אדם ואת הדמות של נטשה (הם ביקשו
) רוב הדמויות בכיתה היו זונ...(לא יודעת אם מותר לדבר פה גסויות) ככה זה...ילדים בגיל שלנו יש להם ראש כחול (לא אני לפחות) הבנים בכיתה שלי טוענים שהם בכל כבר לא בתולים (עלק
)...טוב,מה אני מדברת על זה בכלל
אני לא אמורה לדעת דברים כאלה בכלל

למעלה