../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif
לגבי לימודים בחו"ל: קודם כל אני צריכה לסיים את ההתחייבויות שלי פה, ככה שכרגע זה לא רלוונטי. אבל בגדול, גם אם הייתי יכולה ברגע זה לנסוע ללמוד בחו"ל זה היה מרתיע ומפחיד. כי: קשיי שפה. אני לא כזו ספץ באנגלית ובטח לא בשפות אחרות. ובגלל שזה רחוק, מהמשפחה והחברים וישראל בכלל. קשיים כלכליים. ואם אני אסע עם הבנזוג- האם הוא ימצא עבודה ובכלל, יוכל לבוא איתי? מה שמוביל אותי לשם: ללמוד אצל מרצים שבטח קראתי ולמדתי מאמרים שלהם. הרמה של לימודי מדיה רק בשנים האחרונות מתחילה להגיע לרמה של לימודי מדיה באוניברסיטאות מסוימות בחו"ל. וכמובן, זה פקטור חשוב כשהחלום שלי הוא להרצות, ובאקדמיה נותנים קרדיט ענק, בתחומים כמו שלי, למי שלמד והשתלם בחו"ל. לגבי הטיפול בעצמי: אני חוזרת לטיפול אלטרנטיבי- ביקור שיהיה כנראה חד פעמי אצל מטפלת בבעיות כמו שהתגלו אצלי (כל מיני נוזלים בסינוסים שעושים לי רע
) ודיקור שיהיה יותר קבוע. וכנראה גם טיפול פסיכולוגי אם זה יסתדר. מדובר שמישהו שמקבל במקום די רחוק ממני, עניין של שעתיים נסיעה. לא בטוח שזה יצא לפועל בכלל, עדיין לא הלכתי לאף פגישה איתו. מאוד המליצו לי עליו וההמלצות ממש דיברו אליי, אז אני מנסה שוב. מוזר שפעם מרחק כזה היה ישר מרתיע אותי והפעם לא ממש. הרי בשביל מישהו שאני אוהבת אני מסוגלת לנסוע המון, אז בשבילי לא? זיהו, חפרתי