בחירות בפתח

לירננה

New member
../images/Emo13.gif חח..

נראה לי שאם באמת אנשים מהפורום הזה היו מקימים מפלגה הם היו באמת מתכוונים לממש את המצע שלהם. אבל מרוב טוב לב לא היו מצליחים באמת להתמודד. נראה לי שאני מעדיפה להמשיך להתמודד על חיי שלי ולא על חיים פוליטיים. הממ..

לירננה

New member
והרי...

בחירה שאני רוצה לעשות ומפחדת: לעבוד באופן יותר מעשי ולהשקיע בחיפוש קשר זוגי, ולא רק לחשוב בכללי שאני רוצה בזה. בחירות שעשיתי בחיים שלי והשפיעו:
ההחלטה על איזה תואר אני לומדת - השפיע על הכיוון המקצועי שלי.ועדיין אני חושבת לפעמים "מה היה אילו..."
ההחלטה ללכת לטיפול. זה עזר לי לקום מאיפה שהייתי, וגם שינה את המחשבה שלי על הרבה דברים, ואת היכולת שלי להכיל ולהתמודד עם דברים. ואני מקווה שימשיך לשנות עוד כי אני זקוקה לזה.
ההחלטה להתנתק מהחברות שהכאיבו לי. עזר לי להיות עצמאית יותר. וגם מרירה יותר. אבל אני לפחות עובדת על עצמי,מה ששלא כל כך עשיתי אז (או לא מספיק).

behappy

New member
גמני, אפילו שאני חדשה../images/Emo3.gif

קודם כל זה יום חשוב בעיניי. אחרי כל הקשיים והקרעים של השנה האחרונה, עכשיו יותר מתמיד הבחירות האלה יכולות להביא לשינויים גדולים. מקווה שחיוביים. וזהו עם פוליטיקה. איזו בחירה עשיתם שהשפיעה מאד על מהלך חייכם ומתי? האמת, יותר מטיפוס של בחירות, אני טיפוס שמתבשלות אצלו ההחלטות הרבה זמן בבטן ופתאום זה קורה. ברוב התחומים החשובים, והשינויים החשובים שעשיתי בחיים, זה היה המצב. כרגע יש כמה בחירות שמתבשלות להן ..
איזו בחירה הייתם רוצים לעשות, ועדיין חוששים, אבל יודעים שהיא תשנה ותשפיע רבות? הכי הרבה- להחליט ברצינות על לימודים מתקדמים בחו"ל עם כל מה שזה אומר. אני לא חושבת שאני בשלה לזה כרגע, אולי עוד כמה זמן. אבל בהחלט ללכת על זה. החלטה כזו יכולה לתת לי המון ולקדם אותי המון. מה דעתכם על התחייבות לבחירה במעשה כלשהוא עבור עצמכם, ועדכון לגביו ביום שלישי הקרוב? כבר ערב יום שלישי
בחרתי בכמה ימים האחרונים להאיץ את עניין הטיפול בעצמי. עם כל מה שזה ידרוש.

לירננה

New member
ועכשו תגובה

ממש התחברתי לעניין ההתבשלות אני חושבת שגם אני כזאת
. ולא תמיד אני מתייחסת לזה כאל דבר לגיטימי, פתאום אני קולטת. כי אני רוצה שדברים יהיו מייד ועכשו. ובעצם זה לא אני. דוגמא טובה לזה זה הרבה פעמים כשאני קונה מתנות. אני רוצה לקנות מתנה (כשזה מישהו חשוב בדרך כלל), אני נכנסת לחנות אחת, עוד חנות, חנות בסגנון אחר. לא ברור לי לגמרי מה אני רוצה לקנות. ואז לאט לאט מתבשל משהו בראש,בלב, ואז עולים כמה רעיונות יותר מעשיים וגם כמה מילות ברכה מתנגנות בראש. ובסוף חוסר הידיעה הופך למשהו, ואני קונה אותו. היום קניתי כמה מתנות בבת אחת וראיתי עד כמה זה עובד אצלי. כי חיפשתי כבר כמה זמן מתנות לאנשים האלה.

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אז יש כמה בחירות בתנור עכשיו, הה.. לגבי לימודים בחו"ל - למה את מרגישה שאינך בשלה? מה חוסם אותך, ומה מוביל אותך לשם? האצת הטיפול בעצמך - מה זה אומר? מה עשית כדי לקדם את העניינים? וגם אם לא תכתבי, אז
בכל מקרה, זה נשמע לי ממש חיובי. אני אוהבת את הקפיצות האלה - הולכים הולכים הולכים בשביל, ואז פתאום מחליטים להביא דילוג מדהים קדימה וזה מרגיש נפלא

behappy

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

לגבי לימודים בחו"ל: קודם כל אני צריכה לסיים את ההתחייבויות שלי פה, ככה שכרגע זה לא רלוונטי. אבל בגדול, גם אם הייתי יכולה ברגע זה לנסוע ללמוד בחו"ל זה היה מרתיע ומפחיד. כי: קשיי שפה. אני לא כזו ספץ באנגלית ובטח לא בשפות אחרות. ובגלל שזה רחוק, מהמשפחה והחברים וישראל בכלל. קשיים כלכליים. ואם אני אסע עם הבנזוג- האם הוא ימצא עבודה ובכלל, יוכל לבוא איתי? מה שמוביל אותי לשם: ללמוד אצל מרצים שבטח קראתי ולמדתי מאמרים שלהם. הרמה של לימודי מדיה רק בשנים האחרונות מתחילה להגיע לרמה של לימודי מדיה באוניברסיטאות מסוימות בחו"ל. וכמובן, זה פקטור חשוב כשהחלום שלי הוא להרצות, ובאקדמיה נותנים קרדיט ענק, בתחומים כמו שלי, למי שלמד והשתלם בחו"ל. לגבי הטיפול בעצמי: אני חוזרת לטיפול אלטרנטיבי- ביקור שיהיה כנראה חד פעמי אצל מטפלת בבעיות כמו שהתגלו אצלי (כל מיני נוזלים בסינוסים שעושים לי רע
) ודיקור שיהיה יותר קבוע. וכנראה גם טיפול פסיכולוגי אם זה יסתדר. מדובר שמישהו שמקבל במקום די רחוק ממני, עניין של שעתיים נסיעה. לא בטוח שזה יצא לפועל בכלל, עדיין לא הלכתי לאף פגישה איתו. מאוד המליצו לי עליו וההמלצות ממש דיברו אליי, אז אני מנסה שוב. מוזר שפעם מרחק כזה היה ישר מרתיע אותי והפעם לא ממש. הרי בשביל מישהו שאני אוהבת אני מסוגלת לנסוע המון, אז בשבילי לא? זיהו, חפרתי

למעלה