בוקר טוב

../images/Emo108.gifחן?סיתוונית?כנסוו..

למה להגיד בעעע?!?! ואם הוא יראה את זה?ניראלי הוא כבר ראה את זהה כי הוא ניכנס לפורום.. וזה לא יפה מה שאמרתן עליווו.. אם אתן לא אהבתן את התמונהה כמו שבתאל ושירלי אמרוו תישמרו בלבב.. תארו לכן אם היתן מפורסמות או משו והיתן ניכנסות לפורום שלכן והיו שמים תמונה שלכן והיו אומרים בעעע היתן נעלבות או לא?. ואני לא בכוונה לריב או משו אני פשוט אומרת מה שאני חושבת.. אדם יצאא חתיךךךך בתמונהה

../images/Emo20.gifבנמות?

כל אחד ודעתו הוא אם לחן בא להגיד בעע היא תגיד חחח היא לא אוהבת אותו . היא לא אמרה שהוא בע האופי שלו היא לא מכירה אותו אל היא לא אוהבת תחיצוניות שלו והיא אמרה את זה זכותה ואפחת פה לא תקום ותשנה לה תדעה היא תגיד מה שבאלהה ואיפה שבאלה שמעתם?? כי גמני חושבת שאתם בעע ושיקרראאא את זה שישנהה את עצמו אני חושבתת שהוא בעע בגללל המון דברים חן בגלל דברים אחריים כל אחד יגייד מה שבאלווו פהה אפחדד לא יגיד לבנות מה לךהגיד וחן סורי ששישרשרתי אליך

../images/Emo204.gif יאוו כנסוו..

מה הקטע שלכם?! לא אהבתם ת'תמונה אל תגיבו... זה ממש לא יפה איך שאתם מגיבותת... ועם אדם ראה את זה?! אתם ממש מגעילות!!!

חן XD

New member
../images/Emo221.gif כל אחת מגיבה את הדעה =שלה=

ואל תתחילי להגיד לי כל מיני דברים כי זה רק יהרוס את השרשור ואין לי עצבים לשטויות האלו

../images/Emo175.gifצודקת בתאל !!

מה הקטעעע ? , לא אהבתן שמרו את זה בלבבב!! זה הפורום של הבנים , והוא אחד מהם , ועוד היום הוא נכנס לפה , ואם הוא ראה את זה ?! איזה ........ |:

../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif כנסו../images/Emo31.gif

ונדמה לי שהוא ראה את זה .... תפנימו את הדברים האלה שעכשיו אני אומרת הפורום של הגיים בויז לא צריכים לרדת עליהם זה פוגע ומעליב גם אם יגידו את הדבר הזה בצורה הכי יפה שיש בפורום אמורים לדבר עליהם לא לרדת עליהם

חן XD

New member
../images/Emo221.gif טוב תרביצו לי וזהו

מה אני יעשה הוא יצא לא הכהי טוב בתמונה ! ! ! וכל אחת תגיב מה שבא לה גם יש פה ילדות שלא מתות על אחד מהבנים ומגיבה לרעתו.ואני דווקא לא שונאת את אאדם הוא נראה נחמד ויש לו קול יפה עוד פעם בא לכם להגיד לי מה לכתוב ותהרגו אותי הא וואלה יופיי

למעלה