בוקר טוב

../images/Emo175.gifאבל אני לא רואה שהעלת !

יכלת פשוט לשים לה ת'תמונה וזהו ! לא להגיד "יש" ויאללה ביי . |:

../images/Emo141.gifנכוןןןןן כי בדיוק היתיי צכהה ללכתת

ואני כן יגיד יששש כי אמרתי אני יגיד יש ואזזז ישים אבל התיי צכה ללכתתתתתת וכברר הורדת את כול החשק להשים יאלה אין לי כוחחחחח=\\\אוף על כול דברררר מעירייםם=\

../images/Emo175.gifצריך בשביל זה חשק ? , |:

רק אמרתי לך שבמקום להגיד שיש לך תשימי , אם את לא יכולה לשים - אז פשוט אל תירשמי שיש לך ואז כשיתחשק לך לשים , אז תגידי שיש לך ותשימי ת'תמונה !

../images/Emo141.gifיא אבללללל

אני אומרת לך שרשמתי לה שישש לייי ואזזזזזזזז באתי לשים אלבלללל הלכתייייייייי אז לא שמתי בסוף אוץ מה לא מובןן יאלה אני לא חיבת להסביר שעה עכשיווו כולםםם רשמו את זההההההה יאוווווווווו אני יגיב למה שבאלי! ולא צריך חשק לזהה אבלל רציתי להשים ועשית גם מזה סיפוררר אז אני לא ישים וזהוו גם ככה כואב לכם על כול תגובה שליי=\\\

../images/Emo175.gifווווווווואי ,, |:

דבר ראשון אני לא עשיתי משום דבר סיפורר !! את זאת שמתחילה , אני רק אמרתי לך שעדיף שלא היית מגיבה וזהההההו !! אוווווח . |: זה סיפוווור ? , את רואה שהתעצבנתי עלייך פהההההה ? - [ ציטוט של ההודעה הראשונה שאני רשמתי לךך ] " כבר עזרו לה , אז את לא צריכה להגיד שיש ... , היא כבר ראתה . וגם אם יש לך עוד , אז במקום להגיד לה שיש - תעלי לה וזהו ." לא התעצבנתי פה , נכון ?!!!?! , יופפפפפי אז אל תגידי שאני עושה סיפור מכל דבר , למה את פה זאת שמתחילה . |: ואם היית צריכה ללכת , עדיף שלא היית שולחת ת'הודעה וזהו . |8

../images/Emo210.gif 4 אביחי

רוב התמונות שלי בלי חולצה הם כמעט,ר=ק של אביחי ושרון..אינלי תמונות של אדם או אביחי אפילו אושריעם חולצה פתוחה.. הרוב יש לאביחי..

../images/Emo210.gif טוב יאללה אינלי כוח לעלות עוד עפתי למיט

למיטה * חח טוב נו ברור שעה 4 וחצי לפנות בוקר איך לא DD: לילה טוב [:

../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שאני ימות איזה חתיך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיתוונית מזה עוד פעם בעע...

זה ממש לא יפה.. הוא כבר ניכנס לפורום והוא בטח ראה את זה.!!! זה ממש לא יפה תאמיני ללליי זה ממש מעעעללללייבבב... [אני בעצמי נעלבתי..] זה ממש לא יפה תארי לך שהיא שמים תמונה שלך והיו אומרים בעע זה יפה?? לא זה לא יפפה ואת בטוח היית ניפגעת אז לכי תדעיי אוליי אדם גם ניפגעע... זה ממש אבל ממש לא יפה!!! איזה מגעילהה.. בעעע

למעלה