בדיחה....

פרפרית חמודה ../images/Emo204.gif

את מזה צודקת ........אני אישית לא רוקדת זוגות כי אין לי עיניין בזה אבל בתור אחת שמסתכלת מהצד אני רואה את מה שאת כותבת ותאמיני לי שלפעמים אני מרחמת על אנשים שבאים לרקוד משלמים כסף וסובלים .......

חלילית קסומה. האם גם כאשר אני רוקד

לבד בזוגות ,במקום לרקוד עם מישהי שלא מתאימה לי, גם אז לדעתך אני סובל?

קסם.זה הרע במיעוטו,זה דבר

יוצא דופן בהרקדות, התרגלתי לא להיות נבוך ולא לעשות חשבון לאחרים, כמובן שעדיף לרקוד עם אחת מתאימה ונחמדה. למען האמת יש גם יתרונות כאשר רוקדים לבד בזוגות. צריך לדמיין בראש את הבחורה שכאילו רוקדת איתי. יש גם חיסרון גדול מאד כאשר אני רוקד לבד, הזוגות האחרים לא שמים לב שאני לבד לא מתחשבים בי כמו זוג שרוקד , דורסים ורומסים אותי מכל הכיוונים מעיפים לי צפכות בלי כוונה כאילו שאני לא קיים וכאילו שאני אויר. אם אני רוקד במרכז זה מפריע לרוקדים להסתקל על המרקיד שבאמצע או שהמרקיד האגרסיבי מעיף אותי מהמעגל הפנימי, ובחוץ או שהקהל מפריע לי או שאני נתקל בקירות ובספסלים.

עזרא מתוק, לא הייתי כאן יומיים../images/Emo13.gif)

ואני שמחה שאתה דואג לחזרתי המלאה
) ולשאלתך: תמיד הערצתי את היכולת שלך לשים פס ולרקוד לבד. תמיד תהיתי אם אתה באמת נהנה כך.
) אני יודעת, שאני הייתי מעדיפה לרקוד עם מי שרוקד פחות טוב, ולא לרקוד לבד.

חלילית קסומה.ההבדל ביני ובניך הוא

שאני ותיק מאד בריקודים ואת אולי חדשה יחסית בריקודים. כמו שאני מתרגל לבד בחדר שלי בזוגות , כך אני מתרגל גם באולם הריקודים. אולי לא כל אחד מסוגל לתרגל או לרקוד לבד, אבל הנסיון של 31 שנים רצוף ,עושה את שלו. הרי הצעדות הן אותן הצעדות במשך כל השנים ,רק שנוספו כמה אלמנטים חדשים בריקוד. כמובן שעדיף לרקוד עם בת זוג נוחה ולא לבד. אני חושב שאני אחד מתוך אלף שרוקד לבד לפעמים ואולי יותר מזה. זאת לא גאוה ולא תענוג לרקוד לבד, אבל לפעמים המציאות מחייבת אותי בשביל לא לשבת לבד בצד. גם הרבה פעמים שרואות אותי בחורות שרוקד לבד ומבקשות להצטרף אלי ,אני נענה בחיוב. לפעמים גם נוח יותר להעתיק צעדים כאשר אני לבד ,כי בת הזוג לפעמים מפריעה לי בהעתקה.

לא מתוכחת איתך עזרא../images/Emo13.gif)

לא חושבת שזה ענין של משך הזמן שרוקדים
) לדעתי זה משהו באישיות של האדם. ------------------אז כמה זמן אני עוד אחשב בעיניכם מתחילה?(4 ש')

חלילית קסומה.נכון זה גם באשיות

וגם הנסיון הרב קובע. אחרי 4 שנים בריקודים,לא הייתי מסוגל לעשות מה שאני עושה היום.

../images/Emo204.gif עזרא, אמנם הגבת לחלילית....

אבל אוסיף את דעתי.... וככה אני רואה את פני הדברים.... זוג = 1+1... ריקוד זוגות נועד, מעצם הגדרתו, ל... זוגות... {ולא משנה ההרכב
+
,
+
או
+
} אבל שמעתי אומרים שצריכים 2 לטנגו... לרקוד ריקוד זוגות עם בת זוג וירטואלית מזכיר לי קצת את "ידידי טינטן"... {ומפאת כבוד הפורום לא אומר מה זה עוד מזכיר לי...
}

פרפריתתתתתת../images/Emo13.gif)שובבה!../images/Emo151.gif

כרגיל מפתיעה וגורמת להתעוררות כללית
) של הפורום כמובן
)

פרפרית.קודם כל 1+1=3.שנית

את קיץ על העיר ,ריקוד בקצב הטנגו של רוני סימן-טוב, אני יכול לרקוד לבד ובכיף. עדיף בת זוג.

מי אתה???../images/Emo10.gif

עזרא, האם אתה הוא אותו רקדן הרוקד בהרקדה של גדי באוניברסיטה, שבריקודי מעגלים רץ בין הרוקדים ללא קשר לריקוד??? קופץ בין המעגלים,עד כי לא פעם חשבו שאותו רוקד הינו מטרידן סידרתי??? אני בכל אופן, רוקדת באופן קבוע בימי חמישי אצל גדי ומעולם לא נתקלתי בהרקדות של גדי ברקדן שרוקד לבד ריקוד בזוגות.

ויזה .לא אני.אני יודע למי את מתכונת

באוניברסיטה אני בקושי רוקד שני ריקודי מעגל איטיים . כמו כן באוניברסיטה ובשאר ההרקדות של גדי,תמיד מוצא בת זוג מתאימה ולא רוקד לבד. רקדתי לבד רק בפתח תקוה ,כי שם לא מוכנים לקבל אותי,וגם בסדנא של ירון מישר. ורק במקומות אחרים בסבב אחרון בהרקדה שבנות הזוג רוצות ללכת הביתה אחרי חצות.

adaeast

New member
מה זה משנה מי הוא?

לא כל אחד חייב להזדהות במדיה רק אם הוא רוצה כמובן. ולא זה לא הוא זה שאת מתכוונת. אני מכירה את עזרא וגם את ההוא. עזרא לא מפריע לאף אחד. אני חושבת שלאחרונה רבים מכם תפסתם טרמפ' על חשבון עזרא ומהכירות אישית איתו אני חושבת שהוא אדם מאד טוב ביסודו, כתיבתו לפעמים תמימה (כותב את מה שהוא מרגיש או חושב) וזו לא סיבה לרדת או לצחוק עליו, גם אם הדבר נעשה כביכול בהומור. ולך עזרא ידידי, אני מאחלת המשך כתיבה מהלב כמו שאתה יודע לעשות הכי טוב. דני יש רק אחד ביקש ממני להעביר אליך קישור ממכתב הפרידה שלי ב"ברבור" שם ציינתי במיוחד אותך ואת רויטל גולן. כמובן, שהחברים הטובים שלי כאן נכללים באותו המכתב. זהו אני סיימתי, להתראות בהרקדות.

פרפרית - קמתי!!!

כשיש לי דשא ירוק, לא מעניין אותי הדשא של השכן!!! (כנראה אני זן נכחד) פעם יצאתי עם בחור (זה היה קצר מאוד), שהבהיר לי שאני האלטרנטיבה שלו. באותו יום זה נגמר. ישנם אנשים שמעדיפים שיהיה להם דבר בטוח ביד (גם אם הוא לא לגמרי לרוחם), ויש כאלה שלא מתפשרים. הראשונים הולכים על בטוח, בעוד הקבוצה השנייה לוקחת סיכון. 2 הקבוצות מפסידות, כל אחת בדרכה. השאלה הנשאלת היא: מי מרוויח יותר? אני לא מטיפה להתנהגות זו או אחרת. שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו לגבי הדרך, שמתאימה לו יותר.

אלמונית חביבה לפעמים

עדיף להתפשר מאשר להשאר בידים ריקות ( זאת על פעמים דעתי) לפעמים אם לא יודעים להתפשר בזמן גם הפשרה נעלמת

הזוגיות בריקודי עם

הזמנים השתנו. פעם רקדנו ביחד בלי להיכנס לתיבת נוח. רקדו מעגלים, זוגות, שורות, שלשות, רבעיות, דבקות,ריקודי החלפות. אף אחד לא התמוטט אם מישהו רקד עם בת זוגו. לא היו זוגות קבועים. עד היום בחו"ל, אתה יכול לבוא להרקדה ולמצוא בת זוג מזדמנת. הייתי נוכח כשמישהו הציע לאורח את בת זוגו . היתה אחוות רוקדים. היום כל אחד מצטייד מראש בבת זוג. אם היא לא באה, מאיזו סיבה לרקוד, אין מה לעשות באותו יום - כדאי להישאר בבית.. לא חבל. מענין - בזמני, דחיתי את ריקודי הזוגות , כמה שאפשר, כי אז החבילה התפרדה, והרבה "הלכו לשתות", כשהכרזתי על התחלת ריקודי זוגות. היום - ההיפך, בריקודי המעגל הולכים "לנוח" מבת הזוג, והעדר מתכנס שוב בריקודי הזוגות. מי חלם פעם על אפשרות , לקיים שבת זוגות. היום זה במודה. לבי על אלה שרוקדים עם בת זוג , כאילו כפאם השד. רואים אחרים, עם בת זוג יפה ועיניהם כלות. נשים מתאפרות ומתקשטות , כדי שישימו לב אליהן. אין התחשבות בזולת. כל אחד חושב וחושש לעצמו בלבד. האם לזה כיוונו בריקודי עם? יענקלה לוי

אליק 31

New member
יענקלה, מדבריך הנכונים מאד, משתמע

כאילו אנחנו הרוקדים, או המרקידים, גרמנו לשינוי במצב, לדעתי אנחנו כולנו כפופים לכוחות היסטוריים, סטיכיים, שהם גדולים מאד עלינו, שולטים בנו, כמו שהקפיטלזים, לדוגמה, הוא כוח -על כזה, ואין מנוס ממנו, ואנשים קונים וקונים, לא מפני שאין להם בבית, אלא מפני שהם רוצים, הנה הפיתגם האמיתי: "אין שום דבר בחנות שאנחנו צריכים, אבל יש הרבה דברים בחנות שאנחנו רוצים" הזמנים השתנו, ואנו השתנינו, קשה לי לדמיין שבעבר רוקדים העדיפו את המעגלים, כי היום זה כל כך ברור מאליו, שריקוד זוגות הוא יותר מאתגר, ועל כן גם יותר מהנה, כי צריך לבצע פעולות תיאום עם רוקד אחר, בן הזוג, ברמה גבוהה. אז זה רק טבעי שריקודי הזוגות כבשו את מקומם הראוי על רחבת הריקודים. ואני מסכים עם רוב הכותבים שזה כלל וכלל לא מלאכה פשוטה להתאים בן זוג.

orit muki

New member
ליענקלה

בא ואגלה לך משהו על נשים.... אנחנו קודם כל מתלבשות ומתאפרות שיהיה לנו טוב ונרגיש טוב עם עצמנו לי יש ימים של מצב רוח בשמיים אז מתחשק לי "להשקיע" בהופעה.. יש גם ימים שקטים יותר, אז בוחרת משהו סטנדרטי, כדי לא למשוך תשומת לב, פחות נוכחות.... כל אשה אוהבת להראות יפה ומטופחת. וזה נחמד ששמים לב אלינו, מחמיאים ומפרגנים. מדור לדור יש יותר מודעות לנושא הטיפוח... אני באופן אישי מתגעגעת לימי התום... כשאני רואה ילדות ההופכות לנשים טרם זמנן, אותי זה מקומם... מזל שיש לי בנים... אז צריך לקחת הכל בפרופורציות, תלמדו להנות מהנוף ולא לחשוב שזוהי הזמנה נטו... טוב לנו להתקשט.. כמובן שלכל אחת יש את הטעם שלה והגבול שלה... לפעמים גם לי קשה לראות כמה נשים משתדלות להתבלט עד כדי גיחוך... ללמוד לקבל את כולם.. לכבד, זה מה שחשוב.

למעלה