בדיחה....

שרקי

פספסת... זהו הסנדביץ האהוב עלי... חיי אינם אותם חיים בלעדיו. חוץ מזה - זאת אני שתמיד נמצאת בסביבה והוא זה שלא.... שיהיה לך יום טוב ואיזה כיף לך - הרקדה עם גדי הערב, כולי ירוקה... אני אצטרך לחכות עד דצמבר בשביל זה.

היום אצל גדי יהיה ממש מלא .כל

אלה שרוקדים בימי רביעי יבואו במקום, להיום,להשלים את החסר.

ובאמת היה מלא מאד באוניברסיטה,כל

אלה שרוקדים בימי רביעי הגיעו לאוניברסיטה בריצה,כאילו שלו רקדו שנה שלמה. הצפיפות גרמה להרבה התקלויות ופגיעות בין הרוקדים. מסכנה עדה .קיבלה מכה חזקה באף באותו מקום באף שנפגע לפני חצי שנה, הפעם פגע בה רוקד חביב מאד מהפורום שניגש לעדה להתנצל, אני מקוה שעבר לעדה הגיבורה והחביבה הכל בשלום ובלי נזק פנימי.

לרגע נבהלתי...

כבר חשבתי שאת הולכת להגיד "כי היא מתמרחת עליו..." סתאאאאאאם תודה בכל מקרה...

אור חדש.אני מקבל את דעתך.את בטח

יודעת יותר טוב ממני. אני יודע שבארצות הברית גם שם יש זוגות קבועים. אבל ההתיחסות בארץ היא שונה. פה הזוגות מקובעים יותר. גם אופי האנשים שם שונה ויותר פתוחים אחד לשני. הרבה פעמים בארץ מזמינות אותי בחורות מחו"ל לרקוד כאשר אין להן בן זוג. פה בארץ רוב הבחורות לא מזמינות ורוצות לרקוד בעיקר רק עם בן הזוג הקבוע שלהן. פה אין לפעמים החלפת זוגות .שם יש החלפה ,בעיקר בחלק השני של הערב . אין ספק שהגיוון מוסיף.

מעניין לדעת מה אורך הסבבים אצלכם...

..וכמה סבבים יש בערב. גם אצלינו ההרקדות הן 4+ שעות - ועד 4+ ימים
כמו זו שהיינו בה יחד במאי . עזרא פשוט חושב שזה לא בריא לרקוד הרבה שעות, לכן מנסה לשכנע את עצמו שכך זה במקומותינו. אצלי הסבבים משתנים במהלך הערב. בתחילת הערב יש יותר מעגלים 8-9 מעגלים ו4-5 זוגות. עם התקדמות הערב סבבי המעגל מתקצרים וסבבי הזוגות מתארכים, אך לא יותר מ8 ריקודי זוגות ברצף שזה 20כ-דקות.מדובר בסה"כ על 6-7 סבבי זוגות במהלך ערב של 4 שעות. בחוגי מתחילים הסבבים קצרים יותר, דבר המאפשר שילוב של הרוקדים החדשים מבלי שיתיעעיפו יותר מדי, ותוך שהם מוכנים "להסתכן" ורקוד עם מי שאינם מכירים. ולידיעתך עזרא, גם אצלינו יש התחלפויות, אך לא אצל כל הרוקדים. לרבים יש בני זוג קבועים, או מספר בני זוג קבועים, ואז רוקדים סבב או שניים עם כל אחד/אחת. בהרקדות שלנו, דרור ואני רוקדים עם אחרים, אלא אם יש ריקודים שאנו צריכים להוביל. האם גם אצלכם זה מקובל, "אור חדש 2" ?

../images/Emo41.gif בדיחה...

כורדי אחד עומד ומסתכל בתדהמה על קוביה של קרח.. בא חברו ושואל אותו .."תגיד על מה אתה מסתכל "??? ענה לו הכורדי..וואלה אני לא יודע מאיפה הנזילה

שלום אחותי הקטנה../images/Emo13.gif)

אני מבינה שגם את כמוני התאהבת ב"קסם חלילי"
) ברוכה הבאה לפורום. תשדרגי בבקשה את הבדיחות שלך, כי את כל הקרשים הללו, אני כבר העתקתי בפורום אחר, והאנשים יטעו לחשוב- שאת פיקציה שלי
) חבל
)

אליק 31

New member
קסם, ההערה של חלילית הייתה רצופה

כוונות טובות, אני נהניתי מהבדיחה שלך, אבל את לא צריכה היית להיפגע מההערה של חלילית.

אליק 31

New member
חלילית, קסם שכנעה אותי, אולי תגידי

מלה טובה אחת אל קסם? הנה אני תלמיד טוב שלך, למדתי להיות מנומס יותר מרבתו.

קסם יקירתי, כל מה שמוגדר בדיחה../images/Emo13.gif)

מענין אותי!!!!
) ואני אוהבת במיוחד בדיחות קרש.
)) אני חושבת שמי שמצליח להבין את מה שמצחיק, באמת מבין צחוק
)) ----בעיקרון ההערה שלי הייתה ---------- כדי שלא יטעו ויבלבלו בין שתינו
) ואליק היקר}{ קפץ להגנתי--- --אכן זמנים טובים הגיעו לפורום
)))

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הכל התחיל בבדיחה...

חברה שימו לב לשרשור הארוך שנוצר פה והכל בגלל בדיחה אחת שאין לה שום קשר להרקדות אבל כל אחד נכנס לדמות והרגיש עצמו כלוא עם איזה בת או בן זוג 20 שנה אז זה הזמן לעשות שינוי בחיים .......

האמת שסתם זרקתי בדיחה בלי שום קשר

לריקודי זוגות אבל זה התגלגל והתגלגל והינה כל הסובלים בשקט קמו להריע....

למעלה