בדיחה....

../images/Emo41.gifבדיחה....

אישה מתעוררת באמצע הלילה ורואה שבעלה לא לידה במיטה ,היא מיד לובשת חלוק ויוצאת לחפש אותו,היא מגיעה למיטבח ומוצאת אותו יושב ליד השולחן ובידו כוס קפה והוא מוחה דימעה מפניו...היא ניגשת אליו ומחבקת אותו ושואלת מה קרה אהובי? הוא עונה לה: את זוכרת שהיית בת 16 ? כן היא עונה ..את זוכרת איך שכבנו במושב האחורי של האוטו שלי ? בוודאי שאני זוכרת ענתה האישה ..ואת זוכרת שאביך שהיה השריפ של העיר תפס אותנו וכיוון אלי אקדח ואמר: או שאני מתחתן איתך או שהוא שולח אותי לכלא ל 20 שנה ..כן אהובי בטח שאני זוכרת ..הבעל מקנח את אפו ומוחה את דמעותיו ואומר
"היום יכולתי להיות משוחרר"

../images/Emo204.gif חחח... ../images/Emo6.gif

ומה אתם אומרים
הניתן להשתמש בבדיחה כאנלוגיה לזוגיות בריקודי העם
האם יתכן ויש בינינו כאלו שמוצאים עצמם "כלואים" בתוך זוגיות הרקדות כובלת ולא יודעים כיצד להשתחרר ממנה
{השאלה נועדה לגברים ולנשים כאחד והיא מנוסחת ברבים לצורך נוחיות בלבד...
}

"כלואים בתוך זוגיות הרקדות" - מדוע?

פרפר, ריקוד זה דבר חופשי אסור להרגיש בו כמו בכלא בגלל שלא נעים או לא רוצים לפגוע. חייבים לרקוד משוחרר ולא בהעמדת פנים... אני אף פעם לא ארקוד ב"כלא" ולא משנה מי יהיה הסוהר... צריכים להיות חופשיים כמו פרפרים....(-:

../images/Emo204.gif מחלכתי החופשיה כ ../images/Emo204.gif

הנימוקים, לא פעם, דומים מאוד במהותם לנימוקים של הזוגיות ה"אזרחית"...
הרגל ואינטראקציה נוחה {גם אם כבר לא מלהיבה} שהתפתחה עם הזמן....
זוגיות קבועה מעניקה ביטחון מסויים בכך שאף פעם לא תרקדי ריקוד זוגות לבדך...
פגיעה באחר בהחלט אינה תורמת {לפחות לא עבורי} לחדוות הריקוד... קצת קשה לשמוח וליהנות תוך ידיעה שפגעת באדם אחר שבעצם, כל פשעו היה בכך שאהב לרקוד איתך...
העובדה היא שרובנו מתקבעים, בסופו של דבר, במבנה של זוגיות קבועה, לא רק בחיים, אלא גם בהרקדות.....

בראנדון

New member
פרפר ושושנה, נגעתן באחת הנקודות שהן

הליבה של ריקודי העם, ומסיבות של טקט , דיסקרטיות, ופרטיות, אין מרבים להעלות את הנקודה הזאת. "כליאה עם בן זוג לא מתאים" יכולה להיות רעה כמו בנישואין, וכמו שבנישואין, יש כמה וכמה סיבות טובות שבגללן לא כדאי להיפרד ( ילדים, מצב כלכלי, הבעל בכל זאת בעל טוב אבל משמעם לאללה...) כך גם בריקודים, ושושנה, איך אמרת משפט אחד שהוא אחד היפים שלך בשנה האחרונה: "בשביל נוחיות מוותרים על איכות" כמה אמת כואבת יש במשפט החמוד הזה, אתה מגשש אצל בת זוג, היא לא ממש ממש לרוחך: לא טובה בקצב ( ממהרת טיפ טיפה) מחזיקה ידיים חזק מאד ( אילו ידעתן, בנות, שלא רק גברים עם טוריה ביד בבוקר, מחזיקים ידיים חזק בערב...כן, יש גם בנות כאלה...), לא מי יודע מה אינטלגנטית, קצת אנוכיית, קצת תלותית, ידעת את כל זה די בהתחלה, אבל הסתכלת סביבך, זה השבוע השלישי: מאין יבוא עזרי, איפה בת הזוג לה אני מייחל? ועזרה לא באה, גם לא פיה, גם לא נסיכה, אף אחת לא הזדמנה על דרכך, אז מה, תישאר בודד ולא תרקוד כל הערב? והנה, אחרי 5 שבועות, מה, להגיד לה עכשיו שלא כיף לך איתה? היא תעלב, בן אדם! אז אתה לא אומר לה כלום, ממשיך לרקוד איתה, מתייסר, ואחר כך היסורים גוברים, ההנאה מהריקודים עוברת פזה, לשלב של שגרה, בינוניות, אפרוריות. ואל תספרו לי סיפורים שאני בודה את הדברים מלבי, או שרק לי, האומלל, קרו דברים כאלה. לא, אלה דברים של יום יום. ואני מתקנא באלה שרואים על העיניים להם, המרצדות בתזזיתיות, איך כיף להם עם הבת זוג, ואני אומר: יא ראבאק, למה לא קרה לי הנס הזה? אז מה עושים? אני יודע, יודע, עוברים להרקדה אחרת, מחליפים יום ביום אחר, ומספרים כי זה לא מסתדר עם העבודה, נעלמים מהאופק ל 3 חודשים עד שהבת זוג מוצאת תחליף... מה יהיה?

ברנדון - או שפשוט תופסים אומץ...

לוקחים את הגורל בידיים, ומחליטים שמעכשיו באים ע"מ להינות. עשה טוב לעצמך, כי אף אחד לא יעשה את זה למענך!!! מפתיע אותי שאנשים מעדיפים להישאר עם בינוניות (עבורם), במקום להמשיך לחפש. אז, נכון שבתחילה יהיו געגועים אל המוכר. ובהחלט יכול להיות שתישאר לבד שבוע או שבועיים. סמוך על עצמך, היעזר בהמון סבלנות, ואני מאמינה שהברק יחזור לעיניים.

והאמן לי - זה בהחלט לא קל...

אבל, מי אמר שהחיים קלים. "לא הבטחתי לך אף פעם גן של שושנים".

לאלמונית החמודה והנבונה.

בדיוק כמו שאת אומרת, לכן אני כל הזמן מקפץ מאחת לשניה, בגלל זה הרבה בחורות כעסו עלי בגלל שלא רציתי להמשיך לרקוד איתן. כשבחורות עוזבות אותי,לאחר שמנסות איתי ,אני מקבל ברוח טובה. אני משתדל לא להזמין ידידות ,בכדי לא לקלקל ידידות טובה. אני גם לא מזמין לריקוד בחורות מהפורום ,רק אם הן מזמינות אותי, (אני מקוה שהרמז ברור) יש לפחות אחת מהפורום שהזמנתי אותה פעם והפסקתי לרקוד איתה, עד היום אנו לא מדברים בנינו ולא מתכתבים בנינו,למרות שאין בנינו טינה. דבלה ,בבקשה,אל תשאל אותי מי זאת,כי לא אענה לך.

בראנדון. ומבחינתי, אחת מנוקודת

הליבה של החיים, טמונה במשפטו של ג'ורג' ברנרד שאו "התאמץ להשיג את הדברים האהובים עליך, שמא יהיה עליך לאהוב את הדברים שהשגת"

למלכת החתונות 1 הרשי לי להריע לך |ט

ריקוד הוא סוג של חופש ומי שסובל מבחינתי הוא כלוא...

קסם חלילים. הריקוד הוא תמים, אבל

בת שלא מתאימה ,זה הורס את כל הערב, או שהיא נודניקית, שכל הזמן מתלוננת, או שהיא נוקשה כמו אבן וצריך להזיז אותה בדחפור, או שהיא מתחילה להסתובב רק לאחר שכולם גמרו להסתובב, או שיש לה צפורניים ארוכות ששורטות אותי ואני כולי מדמם או שהיא מחמיצה לי פנית מתחילת הערב ועד סופו, או שהיא כל הזמן מנסה לתקן לי טעויות שלא היו ולא נבראו, או שהיא רקדנית בינונית ולא משתפת איתי פעולה, כשאני מסמן לה לפנות שמאלה, היא דוקא מבתובבת ימינה כשריקוד אחד אני לא ידדע לרקוד והיא לא יודעת לרקוד 10 ריקודים, אז היא באה בטענות שאיך זה יכול להיות שריקוד פשוט כזה אני לא יודע לרקוד אותו, או שהיא תמיד מאחרת ורוצה ללכת מוקדם הביתה. את כל אלה העפתי מזמן בצורה עדינה ויפה.

כן. בהרקדות של גדי, בשבוע שעבר

אצל יענקלה זיו ביום רביעי,מסתובב מהרקדה להרקדה אחרת, והעיקר לרקוד עם בת זוג מתאימה. כשאין בת זוג מתאימה אני בורח להרקדה אחרת. לא אכפת לי מי המרקיד ואיזה רפרטואר , העיקר שלא יהיה רק למתחילים. לא כל יום יש לי אוטו כי אני מתחלק באוטו עם הבן שלי.

../images/Emo39.gifלפרפר צהוב ........

אני מכירה זוגות שרוקדים יחד כבר 15 שנה ומתים להיפטר אחד מהשניה ולא יכולים כאילו היתחתנו ...אפילו רבים באמצע ההרקדה כמו בעל ואישה עד כדי גועל........

../images/Emo204.gif היתכן שנגעתי בנקודה כואבת?

האם באמת יש לזוגיות הריקודים איפיונים דומים כמו לזוגיות הנישואין, גם הטובים והמוצלחים וגם הפחות מוצלחים
אלמונית מופתעת "...שאנשים מעדיפים להישאר עם בינוניות..." או שמא הם חוששים שהאלטרנטיבה מוצלחת עוד פחות
האם מישהו מבטיח לנו ש"הלבד" יימשך רק שבוע-שבועיים {וגם על חודש-חודשיים היו מתפשרים} ואח"כ לבטח "...הברק יחזור לעיניים.."
או שאולי נשאר באמת לבד ונתבונן בעיניים כלות בבן/בת הזוג שחיש מהר מצאו להם בן/בת זוג חליפיים.... ואילו אנו, שיזמנו את הפירוד, תקועים עם הגול העצמי ומוצאים עצמנו רוקדים עם בני זוג מזדמנים - פחות מוצלחים ממה שכבר "היה בכף ידי"
... אני שואלת את כל השאלות האלה כי מתוך התבוננות רבת שנים ברוקידים וברוקדות אני רואה שרוה הרוקדים מעדיפים, בסופו של דבר, ממש כמו בחיים, להתקבע על זוגיות קבועה... גם אם לא תמיד הכי מתאימה שבעולם... ואם יש מי שהדשא של השכן לא נראה לו ירוק יותר מזה שלו - שיקום...

למעלה