בגדי ים

nikol 2 0 0 5

New member
../images/Emo41.gif בגדי ים ../images/Emo41.gif

הגיעו בגדי ים לבורדו, הדגמים ברובם שלמים יש גם 2 חלקים - גופיה ותחתון אך במידות קטנות יותר יש גם בגד ים עם חצאית כולן מוזמנות להתרשם להתראות וחג שמח

חֵן

New member
איזה יופי !

מהו טווח המידות? (מתכננת מחר גיחת בורדו, ומקווה לצאת בשלל רב
)

nikol 2 0 0 5

New member
הטנקיני שזהו גופיית קולר עם תחתון

קיים כרגע עד מידה 46 בקרוב עוד דגם במידות יותר גדולות

נשמע מעניין... מזה זמן רב שאני רוצה

טנקיני כזה. הגופייה בנוייה כך שהיא מחזיקה את הכבודה?

yoelnd

New member
המממ...הממממ...

הצחיק אותי השם טנקיני?? מה מקורו??? מטנק? סתם הומור עצמי שכזה...

החתולית

New member
בהחלט מהשם טנק

אבל, ללא כל קשר להומור העצמי (למרות שאני אוהבת לחשוב שדווקא כן). Tank top = גופיה שלובשים כחולצה (לא גופיית גברים לבנה) מכאן השם.

DREAM111

New member
נאווה באתר יש תמונות

של בגדי הים
אשמח לדעת טווח מידות לבגדי הים. תודה.

nikol 2 0 0 5

New member
עדיין אין תמונות של בגדי הים

מבחינת המידות, בעקרון יש בבגדי ים עם החצאית עד מידה 58 = במבצע 190 שח בגדי ים שלמים אחרים מעטפת בעוד גזרות ומידות במבצע 149 ש"ח בגדי ים 2 חלקים יותר קטנים (בשאיפה למידות גדולות יותר גם....) גם פראו לקשירה 50 ש"ח בקרוב דגמים נוספים להתראות

../images/Emo124.gifסמדררררררר

ראית
קראת
יש גם בגדי ים... מתי אנחנו שוב שם...
(נאוה'לה... יש לי גם חולשה לנעליים... אפשר
....
)

סמדר34

New member
מה את צועקת כאן על הבוקר ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

נאוהל'ה... היא אמרה וכשהיא אומרת היא מקיימת
אז מבטיחה שנגיע בקרוב
המלצה קטנה... חולשה לנעליים אצלה זו חולשה ענקית.. מאוד מומלץ לשקול בחיוב את הצעתה

caroline barina

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם....../images/Emo41.gif

היי.. אני חדשה פה.. ורציתי לשאול, איפה אתן קונות בגדי ים? קניתי לפני כמה שנים בגד ים מדהים באנגליה ומאז אני לא מוצאת בארץ שום דבר שאני אוהבת שגם מתאים למידות שלי.. אני ילדה צעירה (סה"כ בת 17) ובגדי הים היחידים שעולים עליי הם של זקנות בנות 80! אני לא רוצה להראות מגעילה כשאני הולכת לים... הייתה תקופה מאוד ארוכה שבה לא העזתי לחשוף את עצמי וללכת לים, ועכשיו שכבר יש לי ביטחון עצמי וכבר התחלתי ללכת יותר לים, אני רוצה בגד ים חדש שיתאים ל"אני החדשה".. הציעו לי ללכת לתופרת מיוחדת לבגדי ים שתתפור לי בגד ים בהתאמה אישית וכמו שאני אוהבת ורוצה... הבעיה היא שאני לא מוצאת מישהו שמומחה לתפירה של בגדי ים.... כי צריך לזה בד מיוחד ומכונה מיוחדת.. אז אם יש למישהו כאן הצעה; איפה לקנות בגדי ים צעירים ויפים למידות גדולות או איפה אפשר למצוא תופרת מיוחד לבגדי ים, אני אשמח מאוד!!! בתודה רבה,
קרוליין

nemesis27

New member
אם את מאיזור המרכז...

אז יש לי שם של תופרת שמתמחה בחזיות, מחוכים ובגדי ים...

caroline barina

New member
בדיוק!

אני מאוד אשמח לקבל!!! אם את רוצה, תפרסמי פה בבקשה או שתיכנסי אליי למסנג'ר ונדבר על זה. [email protected] תודה רבה רבה רבההה לך!!!

nemesis27

New member
אני רק רוצה להגיד שאני לא התנסיתי

עדיין בשירות שלהם אבל כן קיבלתי המלצות חמות עליה... "דליה" מתפרה לחזיות מחוכים ובגדי ים חולון, טרומפלדור 4 פינת שנקר 21 כניסה מהחצר את הטלפון אני אעביר במסר כי פתאום חשבתי לי שלא שאלתי אם הם מסכימים שאפרסם את הטלפון שלהם באינטרנט....

סקסיית

New member
יום חמישי על הבוקר

שיהיו בכוננות ספיגת טלפונים ושאלות משוגעות

למעלה