אתגר

../images/Emo41.gifאתגר../images/Emo41.gif

האתגר מופנה ליותר וותיקות כאן, או לחילופין אלה שיודעות להכין דוליז...אממממ....איך אני אגדיר את זה? אלה שיודעות להכין דוליז כמו שצריך. ויש להן יחסית הרבה ניסיון בזה. קחו את הדולי הראשונה שלכן, כמה גרועה שהיא לא תהיה, ותעשו לה מהפך, תסדרו את הציצים, את השיער הגושי, הנעליים המזוויעות, איפור, הצללה, וכו´... שמרוו אותן בקובץ אחד אחת ליד השנייה, ושימו אותן כאן, כדי להשוות איזה מהפך מבחינת הטכניקה, האיכות, והגרפיקה עברתן במשך הזמן שלכן כאן. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

SweetGirlll

New member
*מנצלת*

סתם... רעיון נחמד, חבל שאני לא כול להשתתף כי הכנתי כולה 4 בובות בכל החיים שלי...

mgirl

New member
הנה

זה לא יצא כל כך יפה כי לא השקעתי הרבה וגם בכל זאת, הדולי מאוד מכוערת. זהו.

mgirl

New member
אה,

שכחתי לשנות לשיער צורה, ועכשיו אין לי כוח... מצטערת

SweetGirlll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטעות שמתי קובץ אחר קודם... ולכל המתעניין- ככה אני נראת בתור דמות מסאות´פארק!!!

מה שבא לך ../images/Emo13.gif תראו את שלי../images/Emo26.gif

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה להההההההההההההההההההההה

למה?

הוא דווקא כן מופנה אלייך...אל תגידי שהרמה שלך לא השתנתה מהדולי הראשונה בצייר....

Tinke®Bell

New member
אה,נכון ^^

היא השתנתה,אבל אני עוד לא יודעת איך עושים דוליז יפות,יש לי עוד מה ללמוד... אז אני לוקחת את הזמן ^^ חוצמזה,מחקתי את הדוליז הראשונות שלי.. זה היה מחריד לראות אותן

Mooa-Numi

New member
בלאט...

צד שמאל, הדולי הראשונה שעשיתי (מזעזעת). אמצע, שיפורי גרפיקה ימין, איך רציתי פעם שהיא תצא, אבל רק לא ידעתי איך (כאילו עכשיו יצא משו...) והציצים יצאו בעע.

BliNky

New member
באמת בושה מיכל../images/Emo70.gif

ככה זנחת את הרעיון של הגראס???

Invisible TaL

New member
הנה שליייייי ../images/Emo26.gif ../images/Emo42.gif

ומשום מה לקח לי מלא זמן לעשות את זה... אני מתהההה מעייפות........ אהה.. וזו לא בדיוק הדולי ה-כ-י ראשונה שלי, אבל היא בין הראשונות...

Invisible TaL

New member
הממ.. זה מובן מי החדשה?!... ../images/Emo4.gif

אני אצרף שוב עם לפני ואחרי...

למעלה