אשת השבוע

היי מונה רגע לפני שמתחיל שבוע חדש

רציתי לדעת,אם היו שואלים אותך מה הדבר הכי הכי,שאת בתחושת החמצה לגביו במסגרת החד הורית. מותר לך רק דבר אחד למנות,מונה,זה יכול להיות לגבייך,זה יכול להיות לגבי הילדים,אבל מה הדבר שהכי חסרת אותו,במסגרת הקיימת?

תשובה לפני שבוע חדש../images/Emo20.gif

התשובה הכי אמיתית שאני יכולה לתת לך היא שאני לא מרגישה יותר בפנים החמצות. פעם היו לי לא מעט תחושות כאלה וכל מני שאלות של "אילו" משהו בתהליך שאני עוברת בשבע השנים האחרונות עשה בתוכי שינויים מאד משמעותיים לא בומבסטיים ובלי דרמות אבל לאט לאט ובסבלנות השתנה בי הרבה. אחד הדברים שאני לא מרגישה יותר הוא החמצה. לא מתוך הדחקה, לא מתוך המנעות פשוט ממקום שמקבל באהבה את כל מה שקורה בחיי. ברגע שהצלחתי להתפייס עם טראומות מהעבר שלי ראיתי מה כל נקודה של כאב תרמה לחיים שלי ומהמקום הזה אין בי יותר את תחושת ההחמצה. שבוע טוב

Anat44

New member
הייתי שמחה...

לו היית משתפת בתהליך שעברת. איך הצלחת להגיע להתפייסות עם טראומות העבר שלך? איך נפטרת, לדברייך, מתחושת ההחמצה?

בוקר טוב ענת../images/Emo42.gif

שאלת אותי שאלה שהתשובה עליה מאד ארוכה ומורכבת ולא נראה לי שזה המקום לענות. אני יכולה לומר לך בקיצור שביום שהבנתי שאני חייבת לקחת אחריות על החיים שלי וברגע שהסכמתי להרגיש עד הסוף את מה שנקבר שנים שם התחיל תהליך של החלמה מרתק ולא תמיד קל.

למעלה