אשת השבוע

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע../images/Emo41.gif

והשבוע אשת השבוע שלנו היא
:
מונה של אהבה
את מוזמנת להציג את עצמך וחברי הפורום מוזמנים לשאול שאלות בשירשור זה
בהצלחה

מציגה את עצמי../images/Emo140.gif

מונה - בת 44 חיה בטבע ומברכת על כל רגע, מגדלת את סיון (22 אוטוטו) ואיתי (16) ואת כל השאר אתם מוזמנים לגלות בעצמכם

daniela1975

New member
היי...פעם ראשונה

שאני רואה שירשור שכזה...ממש נחמד.
להוגה הרעיון! אני לא ממש יודעת מה שואלים ומהם הגבולות...אבל אני אנסה בכל זאת... מאוד מסקרן אותי לדעת מה הכוונה "חיה בטבע"...היות ואני חובבת טבע מושבעת...שאמנם גרה בעיר הסואנת...והייתה שמחה "להגר" לטבע. ועכשיו לבאנליות.. כמה זמן גרושה? שיהיה לילה נפלא

פעם ראשונה שאת שואלת

ופעם ראשונה שאני עונה. חיה בטבע - זה לקום בבוקר לירוק ולשקט וללכת איתו לישון בתור מי שנולדה וגדלה בעיר, לא מחליפה את המושב בעד שום הון שבעולם
. גרושה - 13 שנים. וה|יד| מגיעה למיכלי

m i c h a l i

New member
אנשי השבוע

רעיון שרץ בכמה פורומים אחרים... אנשי השבוע שלנו מסוכמים כולם במאמרי הפורום שלנו את מוזמנת להציץ
השאלות שלי למונה - מחר

love4101

New member
מונה איך הגעת להחלטה

לעזוב את העיר ולהגיע לטבע ולהתחבר לתוך הפנים העמוק שלך . וילדיך היום הם חיים טוב בלי אביהם וגדלו טוב?ואיך זה השפיע עליהם במהלך חייהם בלי אביהם? אגב אני מתקשרת .

וואוו - המוני שאלות../images/Emo20.gif

איך הגעתי להחלטה לעבור לחיות בטבע? זו היתה החלטה של רגע אחד (עד כמה שזה נשמע מטורף). למרות שנולדתי וגדלתי בעיר, תמיד הרגשתי תחושה של חנק במקומות סואנים. יום אחד, הסתכלתי על הילדים שלי והבנתי מיד - אנחנו עפים לירוק ולשקט. הילדים שלי פרחו מאז ואני נהנית מכל רגע. תוך 10 ימים מצאתי בית ושבוע אח"כ כבר ישבתי מתחת לעץ הרימון
לגבי הילדים - אין לי מענה לשאלות שלך. החיים ללא אבא היו להם קשים ובלתי נסבלים בכל רגע. העובדה שאבא חי, אבל בחר בחירות אחרות היתה להם מכאיבה במיוחד. אבל, למזלם או שלא, הם נפלו על אמא אופטימית עם המון שמחת חיים שלימדה אותם חופש בחירה וחרות מגיל מאד צעיר ובנתה להם ואיתם
של המון אהבה וקבלה. הילדים שלי שילמו מחיר כבד על נטישה רגשית כמו שאני שילמתי מחיר כבד על היותי דור שני לניצולי שואה. כל אחד מאיתנו משלם מחיר בחייו - הכל מתחיל ונגמר בשאלה: עד כמה הסיפור שלנו הופך להיות מי שאנו

love4101

New member
אוקי את יכולה להגדיר

לי בבקשה מה המחיר ששילמתם עם אני נכנסת לפרטיות אז סליחה פשוט אני כל כך רוצה לעזור לבני וששנינו נחלים מהמקום שם תודה.

m i c h a l i

New member
השאלות שלי למונה ../images/Emo142.gif

1. מה את עושה כשאת קמה בבוקר?
2. מהו חלומך הכמוס או משאלת לבך?
3. מה את הכי אוהבת לאכול?
4. מה הספר האחרון שקראת?
5. מי (או מה ) מצחיק אותך כשאת עצובה?

התשובות שלי למיכלי../images/Emo141.gif

מה את עושה כשאני קמה בבוקר
לוחצת על הקומקום ומנסה להבין מי המציא את 6 בבוקר
מהו חלומך הכמוס או משאלת ליבך
לבנות מקום בטבע לנערים ונערות שאין להם בית לבנות אותי כמטפלת בדמיון מודרך
מה אני הכי אוהבת לאכול
אוכל סיני, איטלקי ומתוקיםםםםםםםםםםם
מהו הספר האחרון שקראתי
"לבסוף מוצאים אהבה" הארוויל הנדריקס
מי מצחיק אותי כשאני עצובה
אני צוחקת מכל דבר קטן בדרך כלל, אבל כשעצוב לי אני נשארת עם זה עד שעובר. לא מתאמצת להעביר את העצב, נותנת לו להיות כי יודעת שהוא בא והולך.

m i c h a l i

New member
וואוו

הפתעת אותי עם המתוקים
אהבתי את החלום ומאחלת לך שתוכלי להגשים אותו ואת שאר משאלות לבך בקרוב

../images/Emo13.gif איזה כיף לראות עוד פנים מוכרות

אין לי שאלות, אני עדיין בשלבי גישוש ראשונים רק

../images/Emo25.gif

האמת שכיף מאד גם לי לראות פנים מוכרות. תגידי, את יכולה לגשש מהר
מונה שמחכה לשאלות של האישה עם החיוך המקסים

יש לי, יש לי, יש לי!!!

קראת את רודף העפיפונים של חאלד חוסיני
הנה ציטוט מתוכו שאני בטוחה שתאהבי (אני קוראת אותו באנגלית...) Childern aren't coloring book. You don't get to fill them with your favorite colors. ככה אמר איש אחד לאבא שנשמע מאוכזב מבנו... יפה, נכון? רק משפט אחד יפה מתוך ספר מדהים.

למעלה