וואו ההורים של היום..
טוב שאמא שלי לא מספרת לי דברים מהחיי מין שלה ושל אבא. (וכאילו, בלי קשר לכלום! פתאום מתחילה לדבר על הצרכים של אבא שלי ומה הוא אוהב, ואני כזה "אמא!! אני לא. רוצה. לשמוע. את זה. בבקשה) סתם, אני זוכרת אחרי כמה זמן שאני ואלון נהיינו ביחד, הייתי אמורה לנסוע אליו פעם אחת ואז אבא לקח אותי לחדר והתחיל לגמגם למוות! דברים על זה שיש לי חבר, ואני ילדה גדולה והוא לא יגיד לי מה לא לעשות אבל לא נראה לו שאני רוצה תינוק ושיש דברים שצריך לעשות אם לא רוצים כזה.. וממש לגמגם, כאילו הוא היה לחוץ ומובך בטירוף, ממש. ואני הייתי ממש צריכה לעצור את עצמי לא להתפקע מצחוק מולו, באמת. כאילו, הם ממש חמודים, הם גדלו בדור שההורים שלהם הדחיקו כל דבר, מהשואה ועד לסקס, אז בגיל 17 מלא בחורות מצאו את עצמן בלי מחזור, ואני לא מזלזלת חס וחלילה, אבל אצלנו מתחילים להסביר על אמצעי מניעה בערך מכיתה ה', ואנחנו ממש יודעים מה לעשות, רק ההורים שלנו לא כלכך מודעים לזה. סתם, זה היה הכי מביך בעולם באותו ערב, וזה גם היה ממש בתחילת הקשר, ורק חשבתי על זה שאני אצטרך לבוא ולספר להם.. קיצר באתי לאלון ואמרתי לו "עזוב, זה לא באמת משנה, אנחנו לא הולכים לשכב לעולם. אני לא חושבת שההורים שלי יעמדו בזה"