אף פעם לא...Never

../images/Emo41.gifאף פעם לא...Never../images/Emo41.gif

אני מקווה שזה בסדר, בשרשור של"איזה דברים לא הייתן עושות בחיים" מישהי הציעה אז חשבתי שעדיף בשרשור חדש ומישהי אחרת הסכימה איתי אז... חשבתי שזה יהיה נחמד. אז אני מניחה שכולכן מכירות את המשחק "אף פעם לא..." הרוב קוראות לו "never". למשל מישהי כותבת "אף פעם לא הייתי בלונדון" כל מי שכן מסמנת להודעה שלה.
אפשר להפוך את זה ליותר מעניין, אם יש לכן הצעות. תתחילו.

EROTOMANIA

New member
../images/Emo45.gif

חח אבא שלי עכשיו צועק עליי שכל המגזינים שאני קוראת קשורים לסקס [קוסמו וכאלה] מה חשבת הבת שלך בת 20 ולא מזדיינת?!

SMG2

New member
הורים חיים בעולם משלהם!!

לפני החבר הנוכחי (כבר שנתיים ו4 יחד) היה לי חבר שנתיים וחצי.. ואז עוד הייתי קטנה אז לא ישנתי אצלו.. אבל אצל החבר הנוכחי התחלתי לישון כשהייתי בת19.. אז אני אומרת לאבא שלי בעדינות פעם אחת שאני רוצה לישון אצלו אז הוא עושה לי: "למה? את הולכת לשכב איתו?" מה נראה לך?!!??! היה לי חבר שנתים וחצי ועוד חבר כבר ים זמן ואני עוד בתולה? באמת שאני לא יודעת איפה הם חיים..

EROTOMANIA

New member
כל כך נכון.

אבל נראה לי שזה היה קצת שונה בזמנם, ולכן הם חיים בעולם משלהם. כשעברתי לגור עם החבר לשעבר שלי בגיל 19, אמא שלי שאלה אותי אם אני רוצה ללכת לרופאה להתחיל לקחת גלולות. לא יכלתי לומר לה "אמא, אני על גלולות כבר מגיל 16"........

THE ronch

New member
ואי אמא שלי הכי לא.

כשרק הכרתי את הבחורצ'יק וסיפרתי לה עליו, היא עשתה לי את שיחת ה"את צריכה ללכת לקחת גלולות" ואני התעקשתי שבאמת שלא נראה לי שאשכב איתו (וגם אמרתי את זה בשיא הרצינות) ואחרי שבועיים, וול...אמא צחקה עליי ועשתה מסיבה באוטו לכבוד אבדן הבתולין...

Small talk

New member
וואו

גם אמא שלי בקטע של שיהיה לי חבר היא תיקח אותי לקבל גלולות (כאילו היא לא אמרה לי את זה ישירות אבל עדיין...) אבל מסיבת איבוד הבתולין אממ, ואו...

THE ronch

New member
חחח נו זה היה רק אני והיא! ודיי במתכונת של:

"נווו אז איך היה?" "אמא אם את שואלת שאלות אני יורדת מהאוטו זה מביך" "טוב אפשר אחת ודי?" "כן" "כאב?" "לא" "נהנית?!@?!?!" "בייי אמאאאאאאאאאאאאאאא" "טוב טוב סליחה" "יופי" "טרולולולולולו רון הזדיינה ורון הזדיינה"

tamarosh

New member
חח גם אני אמא שלי

רק במקום המשפט האחרון זה היה : "אוייייייייי אני כ"כ שמחה שזה איתווווווווווו........."

tamarosh

New member
חחח זה נשמע כמו ילד בכיתה א'!

"קוקיייייייי איזה כיף שלמדת לכתובבבבב"

למעלה