אני צריכה עצה..

dana810

New member
../images/Emo41.gifאני צריכה עצה..../images/Emo41.gif

היי אני צריכה את עצתכם.. עשיתי פסיכומטרי בשנה שעברה והציון שלי היה 690 אני שוקלת לעשות שוב כדי לעלות את הסכ"ם של האוניברסטאות.. יש לכם המלצות על קורסים? כי התחלתי לבדוק את הנושא קצת.. אבל אני לא יודעת.. נראה לי שבכל אחד יש את היתרונות שלו.. תגובות והמלצות
מ

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif בשביל מה את צריכה קורס ?

תראי את הציון שלך... את חושבת שאם תעשי עוד קורס, זה באמת יעזור ? <אולי זה כן..אבל תאמיני לי- לא הרבה...> לא עדיף לחסוך את ה -5000 ש"ח, וללמוד לבד ?

TRIPLEfnH

New member
קורס לא יעזור לך

השיטות שמלמדים בקורסים מתאימות למי שאינו מחשב מהר, ואין לו ראייה והיגיון פסיכומטרים. הם מתאימות למי שיקבל ללא קורס 600 לכל היותר. אם קיבלת 690, סימן שיש לך את היכולות וכל מה שאת צריכה הוא להתמקד יותר בקטעים החלשים שלך, ואז תוכלי לשפר בעוד 20-30 נק'. בהצלחה. מניסיון אני אומר לך, הקורס רק יעשה לך נזק.

TRIPLEfnH

New member
לא

לא שעשיתי קידום 700 או משהו, אבל תרגלתי עם הספר שלהם וכל קשר בין תרגילי מועדון ה 700 לתרגילי הפסיכומטרי מקרי בהחלט. יגידו לך מה שיגידו המדריכים, עשיתי פסיכומטרי פעמיים, ואין, פשוט איו, ואני חוזר אין תרגילים כל כך קשים בפסיכומטרי. יש בהחלט כמה תרגילים לא קלים, חלקם אפילו קשים בהתחשב בעובדה שאת עובדת בטירוף נגד השעון, אבל קשים כמו שהם קשים בספרים ? ממש לא ! אל תבזבזי את הזמן על הקורסים, הם לא נועדו לתלמידים חזקים. תתרגלי טוב, בתנאים כמו של המבחן, ותתני אקסטרא תשומת לב לחלקים הקשים שלך, ותהי בסדר. בהצלחה.

000שירה000

New member
צודק

אני לא יודעת אם הקורס ממש "יעשה נזק", אבל תחשבי כמה שעות תשקיעי בלשבת בכיתה וללמוד ממש הכל מההתחלה ומהבסיס, במקום שתנצלי את השעות האלה ללמוד ולהתקדם בקצב שלך (שהוא מהיר מהממוצע בכיתה מכיוון שכבר עשית מבחן וקיבלת ציון יפה מאוד!). כמו כן את כבר יודעת מהן נקודות החולשה שלך, את לא צריכה מדריך בשביל זה, ותוכלי לחלק את הזמן כך שתקדישי להן יותר זמן. לא ציינת אם בפעם הראשונה שניגשת כן עשית קורס, אבל אני מניחה שעשית (כי לא שמעתי על מישהו בתיכון שככה פתאום התחשק לו ללמוד לבד לפסיכומטרי...). חבל לך לבזבז זמן ולשמוע שוב את הכל מההתחלה. (אם לא עשית קורס אף פעם, אז אולי כן אפשר לשקול את האופציה....) דרך אגב, למה לך לשפר ציון כמו 690? את בטוחה שזה לא מספיק לך?? חבל לגשת סתם, לא? במיוחד אם את עושה קורס- לא חבל על הכסף? אם את עדיין לא יודעת מה את רוצה ללמוד ואת רק ניגשת כדי לשפר עוד יותר את הציון (שלדעתי גם ככה יספיק לך לרוב הפקולטות), אז בכלל כדאי שתלמדי לבד...חבל על הכסף. בהצלחה, שירה (שהתחילה קורס ומתה שם משעמום, ולכן מנסה להציל את שאר האנושות!!)

ginni

New member
אממ...

אני בי"ב וניגשתי לפסיכו שבוע שעבר בלי לקחת קורס... אני יכולה להגיד לך שאני ממש שמחה שניגשתי בלי הקורס כי לפי מה ששמעתי מחברות שלי הקורס של קידום תיכון הוא ממש שכונה והמדריך לא עזר להן בכלל... הוא בעצמו לא הצליח לפתור את כל השאלות...

dana810

New member
הממממ

אני יודעת מה אני רוצה ללמוד.. הממוצע בגרויות שלי נורא גבוה.. אותו אני לא יכולה לשפר.. אני יכולה לשפר רק את הפסיכומטרי כדי להעלות את הסכ"ם וציוני ההתאמה למיניהם.. :\

qet1

New member
מה הנקודות החלשות שלך?

כמה קיבלת בכל חלק?

dana810

New member
אם השאלה הייתה אליי

קיבלתי 135 בכמותי 138 באנגלית 128 במילולי

TRIPLEfnH

New member
יפה

אז נשארו לך רק לשפר כמה נק' חלשות, ואת במועדון ה 700 פלוס. תלמדי את המילון באנגלית (את בטח כבר מכירה את רב המילים במילא), מילים בעברית אם את גם שולטת, אז אולי כדאי לך לחדד קצת עם המילון, זה יכול להיות שווה גם עוד שאלה שתיים, ובכמותי אם את חלשה בגיאומטריה לדגומה, אז תחזרי הרבה על שאלות מן הסוג הזה. ממש אבל ממש אין לך צורך בקורס.

dana810

New member
תודה..

נראה לי שאני אשמע לעצתכם.. ואלך ללמוד לבד.. רק עוד שאלה אחת.. יש לי ספר משנה שעברה, של קידום.. נראה לכם שאני צריכה ספר של השנה? או של שנה שעברה מספיק חדש?

TRIPLEfnH

New member
היתי משקיע 80 ש"ח

למדתי עם הספר קידום 2003. בעיקרון לא נראה לי שזה כזה משנה, אבל בשביל 80-90 שקל או כמה שעולה הספר, היתי קונה את הספר החדש בשביל הסיכוי שיהיה בו תרגיל אחד בסגנון חדש שאין בספר של השנה שעברה, שאולי בזכותו אני אקבל עוד 3 נק'. זה יכול להיות משמעותי בייחוד בציונים של ה 700 +

TRIPLEfnH

New member
וואלה, אחותי, אולי...

כמו שאמרתי, אני לא יודע כמה עולה הספר, וסתם זרקתי סכום. את הספר שאיתו למדתי לקחתי מחבר.

dana810

New member
מה שנכון נכון

כדאי אבל לקנות את הסר של קידום? או של חברה אחרת?

Mr Snufkin

New member
אני בעד קידום...

השאלות בספר קשות... הרבה יותר קשות מהמבחן הפסיכומטרי עצמו- אבל מכינות טוב על פי גישת "קשה באימונים - קל בקרב!"

למעלה