אני מרוצה.

SAtAnic Soul

New member
בחיי אתה מוזר...

כשמישהו ממהר לקבוע על מישהו אחר דבר מסויים, אתה קורא לו "דמגוג", "גזען" ושאר פניני לשון... אבל משפט אחרי זה, אתה ממהר לקבוע דברים אחרים על אותו מישהו, כמו במקרה עם העם הפלסטיני. תרגע קצת ענבר. אתה כבר מגעיל עם התתנשאות שלך. ותן לי לחדש לך, העם הפלסטיני לא חילוני, ופשוט אל תתווכח איתי כי זה כמו להגיד שהעם האיראני הוא חילוני. העם הפלסטיני מגלה תמיכה אדירה בחמאס, ארגון פונדמנטליסטי קיצוני השואף למדינה מוסלמית הלכתית! החילונים עליהם אתה מדבר הם ערביי ישראל, בעלי האזרחות הישראלית שהתערו, פחות או יותר, בחברה הישראלית כל השאר, בכפרים ובמחנות הפליטים, דתיים לחלוטין, ועם זה אתה פשוט לא יכול להתווכח.

EverMan

New member
אני לא צריך להפריח טענה שלא הוכחה.

אתה רוצה להוכיח טענה ? תבסס אותה , אחרת היא לא קיימת. אתה רק העלת ספקולציה , תו לא. רוצה שאני אשלול את העמדה שלך ? תוכיח אותה.

SAtAnic Soul

New member
אני לא צריך להוכיח דבר,

פתח את עיתוני יום שישי. ותפסיק עם האיומים באיי סי קיו, לא לרמה שלך נכון?

EverMan

New member
אתה לא צריך להוכיח דבר

כי אין לך טיעון. ואני איימתי ? פעם אחרונה שבדקתי , להגיד שאם לא תפסיק אם זה , אני אבקש שימחקו לך הודעות , זה לא בדיוק איום. אבל אתה תמשיך לקלל ולגדף ולהגעיל אותי עם הזלזול שלך למולדת שלי נכון ?

SAtAnic Soul

New member
ואתה עוד טוען שהימין זה רק

"שלי שלי שלי". הדגל- הפכת אותו לשלך ועכשיו המולדת היא גם שלך, רק שלך, נכון? תבין, הדיעה שלך לא מעניינת אותי. אתה יכול להחמיץ פנים, להרים גבה, ולעשות מה שאתה רוצה. הטיעון שלי חזק מאוד- רוב העם הפלסטיני תומך בטרור. ההוכחה- מוסף 24 שעות של ידיעות- העמודים הראשונים. כל יום בעיתון (שבוע שעבר- ידיעות אחרונות: 73% מהילדים הפלסטינים רוצים להיות שאהידים") עדיין אין לי טיעון?

EverMan

New member
ואני הגדפן ?

חמוד , תשיג פז"מ אחר כך תדבר. בנתיים כל מה ששמענו ממך זה שרשור אחד שלא דיברת בו הרבה אמת ועכשיו הכפשות.

MoOsHoN16

New member
מסכים...

במבחר המנהיגים הפוטנציאלים שיש לנו הוא בהחלט עדיף על כולם...

EverMan

New member
במבחר המנהיגים שיש לנו

הוא הכי גרוע אם כבר. פושע מלחמה , אדם שאסור עליו להיות שר חוץ בשל כך. אדם שהורס כיום את המדינה בכל תחום ותחום... מה טוב בו ?

Moledet972

New member
וודאי התכוונת שר חוץ.

-נתעלם מהמשפט השני, כי אין מה להתייחס אליו אריק שרון הוא סביר.

Moledet972

New member
התכוונתי שודאי התכוונתה - הוא

לא יכול להיות שר בטחון.(אתה רשמת שהוא לא יכול להיות שר חוץ)

Moledet972

New member
וודאי התכוונת שר חוץ.

-נתעלם מהמשפט השני, כי אין מה להתייחס אליו אריק שרון הוא סביר.

SAtAnic Soul

New member
ענבר, במה אתה שונה מגוש שלום?

קורא לרה"מ פושע מלחמה, קורא לר"מ לשעבר מחבל... לאן עוד תגיע?

EverMan

New member
רהמ"ש לשעבר מחבל , זאת עובדה

ורהמ"ש העכשיוי - פושע מלחמה. ואני שונה מגוש שלום בדעות שלי. כל כך פשוט. לאן אני אגיע ? פחות נלוז ממך שלא יעמוד דום ביום לזכר רבין.

למעלה