אני מרוצה.

EverMan

New member
וואי , התבלבלתי בשירשור

בלבלת אותי עם הכותרת שלך. המצרים נלחמו בשביל להחזיר לעמם את הכבוד ובשביל להביס את האויב הציוני. מן הסתם גם בשביל לזכות בשטח. ישראל לא נלחמה בשביל להשיג שטח - היא נלחמה בשביל הגנתה והגנתה בלבד.

שימשיך - תענוג לראות אותו מסתבך

איו כמעט תענוג גדול יותר מאשר לראות בור מסתבך ברשת טיעוניו המופרכים

הסתבכת עם השקרים של עצמך

אתה בור ועם הארץ ועכשיו אתה גם גדפן, תמשיך להסתבכך ברשת השקרים, הגידופים והבורות שלך כדי שהאשכול הזה ישמש עדות לטימטומך

EverMan

New member
ואני הגדפן ?

חמוד , תשיג פז"מ אחר כך תדבר. בנתיים כל מה ששמענו ממך זה שרשור אחד שלא דיברת בו הרבה אמת ועכשיו הכפשות.

EverMan

New member
יופי , הבדיחה הרגילה שלכם המשעשעים

בנוגע לזה שכרמיאל זה על קרקע ערבית לשעבר. רוצה שאני שוב אסביר לך את ההבדל בין הגליל שסופח ותושביו קיבלו אזרחות לבין יהודה ושומרון שהאזרחים שם קופחו במשך 35 שנה ?

רוצה שאני אסביר לך שאין שום הבדל

מוסרי בין הפקעת קרקעות בגליל להפקעת קרקעות ביו"ש? אנחנו מדברים על מוסר, זוכר? זה הדבר הזה שאתם "השמאלנים" תמיד טוענים שיש לכם הרבה ממנו. העובדה שאתה ניצמד לטיעון הליגליסטי בעניין הזה רק מוכיח לי שלא רק שאתם ריקים ממוסר אתם גם חזקים מאוד במוסר כפול וצביעות. מסקנה: "שמאלנים" כמוך לא יותר מוסריים מהמתנחל הממוצע יש להם רק מנות גדושות יותר של מוסר-כפול.

EverMan

New member
משעשע כרגיל.

ההבדל המוסרי הוא שהתושבים בגליל קיבלו את כל הזכויות המגיעות להם והם אזרחים מהשורה כמוני וכמוך. לעומת זאת ערביי יש"ע סבלו קיפוח במשך עשרות שנים ועל כך הם ובשל כך הם דורשים מדינה. פה הפשע המוסרי , לא בהפקעת קרקעות. כסיל.

בפני עיוור לא תשים מיכשול

"קיבלו את כל הזכויות המגיעות להם", חה חה חה - האם זה כולל את "הזכות" המפוקפקת להפקעת הקרקעות שלהם בשביל שצבוע כמוך יישב עליהן ויילהג שטויות באינטרנט? אתה לא רק בור אתה גם צדקן גדול.

EverMan

New member
האם יש לישראל זכות

להפקיע שטחים של אזרחים שלה ? כן ! האם יש לה זכות לקבוע למי יש היתר בניה ולמי לא ? כן ! אין פה צדקנות , יש פה צדק. אני כבר הסברתי את עמדתי , אתה מעדיף לדמגג פה.

Moledet972

New member
יפה. אז למה שלא נספח את יש"ע, ו

ונפקיע את כל השטחים, ונפנה את כל הערבים?

EverMan

New member
מאותם סיבות בדיוק נגד הטרנספר

ועוד העובדה שזה פשוט לא מוסרי בעליל. זה לא יהיה למטרות ציונות ולאומיות אלא פשוט למען השמדת עם אחר.

SAtAnic Soul

New member
ציונות ועוד איך

יהודה ושומרון תמיד נחשבו כחלקים מארץ-ישראל, לכן הטרנספר נועד להשיב שטחים אלה לבעלותינו וטרינספור האוכלוסיה הפלסטינית לאחת מ-21 מדינות ערב, אחיהם. אם אני לא טועה התכנית של השמאל היא בעצם לכלוא אותם בשטח של 7,000 קמ"ר, בתוך גדר הפרדה, ולמעשה לתת להם להתבוסס ברפש ובבוץ של מחנות הפליטים שלהם. מולדת מציעה להעביר אותם לירדן או לאחת מ-21 מדינות ערב. בירדן, לדוגמה, 70% מהתושבים הם פלסטינים וכן ירדן היא המדינה הערבית הקרובה ביותר ליו"ש מבחינה גיאוגרפית. לכן, הטרנספר לשם יהיה יותר קל. אם לא לירדן, אז לאחת מ-21 מדינות ערב שיקלטו אותם. שיתפוצצו להם באוטובוסים, לא לנו.

EverMan

New member
יופי , עכשיו תגיד גם

שישראל זה כלא יהודי בתוך מדינות ערב. אנחנו נותנים להם את גבולות המדינה , לא שום גטו , מספיק לדמגוגיה העלובה. אם לא הבנת עדיין גאון - הם לא רוצים לעבור ל21 מדינות ערב האחרות שרובן לא דמוקרטיות ולא בעלות מאפיינים פלשתינאים. אתה פשוט אגוצנטרי גזען שבאמת לא מבין את החברה שלהם או את מהות הסכסוך.

Moledet972

New member
ענבר, בוא ננצל את ההזדמנות, ותאר

לי מהם "מאפיינים פלשתיניים"? (ומהיכן למדת את המלה אגוצנטרי? וודאי למדת לפסיכומטרי, לא כן?)

EverMan

New member
לצערי הרב גם אני אינני

גאון גדול בתרבות ערב. אבל ההבדל הוא בעיקר מבחינת תפיסת המציאות והדת. הפלשתינאים (כמה שזה יפליא אותך עכשיו...) תומכים בדמוקרטיה ולא במונרכיה כמו ירדן או לוב או "סוציאליזם" סטייל עיראק או סוריה. מה עוד שהם חילוניים , הם לא תומכים במדינות דת , כמו איראן , ירדן , מצרים ועוד. שיש להם בסיס יפה מאוד בדת.

Moledet972

New member
למה אתה מכליל?

- איזו "תרבות" יש להם? גם לבנון היא חילונית. גם לבנון היא "דמוקרטית", והרבה יותר דמוקרטית מהרשות. - אילו הבדלים בדת יש להם? - איזו "תפיסת מציאות" שונה יש להם? - איך אתה יודע במה הם תומכים? 35% לפחות תומכים בחמאס, שרוצה מדינה כמו איראן. ומה עם השאר? מתחלקים.

EverMan

New member
אמרתי לך , אני לא מבין בתרבות

ערבית , אבל מבחינת הלך הרוח הם שונים. ולבנון היא לא דמוקרטית , היא נספח סורי. אילו הבדלים בדת ? אמרתי לך , הם חילוניים. הם לא דתיים. וכן , אני יודע במה הם תומכים , אתה יודע מה המצע של החמאס ?

למעלה