אני מרוצה.

kranves

New member
../images/Emo41.gifאני מרוצה.

1. תדעו, שאול יהלום שלח לי תגובה לאי מייל שלי, הוא אמר שהוא מסכים עם דעותי. 2. קיבלתי תשובה ממשרד ראש הממשלה, מר אריאל שרון לגבי האי מייל ששלחתי: אריק שרון יראה את האי מייל בהקדם. 3.שרון, אמר לשרים, ואף הבהיר לארה"ב, שלא יתפשר על השניר,(חצבאני) אלא אם זו תיהיה שאיבה ממש פיצית שלא תורגש. הוא אמר, שכרגע הוא לא יכול להפציץ את המשאבות, מכיוון שארה"ב צריכה את תמיכת מדינות ערב בפעולה העיראק, אך כנראה, שבזמן הפעולה בעיראק אנחנו נפציץ. 4. הלבנונים, מסתבר, שואבים גם מים ממי התהום אשר מצפון לנחל הדן. דבר זה פוגע במקורות הדן. נחל הדן מספק חצי(!!!) ממי נהר הירדן; הוא היובל הראשי של הירדן. אך כנראה שאנחנו נפציץ את זה. 5. אם עיראק תזרוק עלינו טילים(לא כימים, ביולוגים, אטומים) אסור לנו להגיב! אסור למשוך תשומת לב, שנוכל לבצע את הפצצת שתי המשאבות: בשניר ובדן. 6. רואים כבר את הסוף של האינתיפאדה. ירידת מורל דראסטית אצל מפגעים הפלסטינאים. 7.שרון אחלה ראש ממשלה, אסור שביבי ישתלט על הליכוד. שרון אדם כל כך דגול: צלח את התעלה, הרים את הליכוד, לוחם אמיץ. אחלה של אדם.

EverMan

New member
צלח את התעלה עם אלפי הרוגים ...

1.וואו , שאול יהלום יסכים עם כל מי שייתן לו סנוויץ. 2.אני הייתי בלשכת ראש הממשלה , תאמין לי , הוא לא יראה את המכתב. 3.שרון היה אומר זאת בכל מקרה , נראה שהוא יתפשר על דבר כזה ? אף אזרח מדינה לא יתפשר על זה, זו עילה לפרוץ מלחמה למעשה. 7.שרון ראש ממשלה זוועתי , הוא צלח את התעלה עם אלפי הרוגים , הוא הרים את הליכוד למסלול החוסר אידיאולוגיה אחרי בגין , הוא לוחם פזיז. אחלה של בן אדם - לא מכיר אותו מספיק טוב כבן אדם.

kranves

New member
אחרי ביבי שהרס את הליכוד

הוא בא ושיקם. הוא הקים את הליכוד! מגיע לו הכבוד לעמוד בראשו. הוא צלח את התעלה לא עם "אלפי הרוגים", בכל המלחמה נהרגו 3000, כולם בצליחת בתעלה? אם פרס(או ברק) היה ראש ממשלה, הם לא היו נוגעים במשאבות. פרס אמר: " זה לא שווה מלחמה". למה? כי פרס נמושה! הדבר היחידי שהוא עשה היה מבצע "ענבי הזעם". גם כן, מבצע זה היה בלחץ הבחירות הקרובות, והתדמית שלו בתור וותרן. בקשר לשאול יהלום, זה רק אומר, שהוא היחידי שבאמת קורא את האימיילים. לא מגיע לו כל הכבוד? עוד דברף שרון עבר עם מסוקו מעל מפעל ההתפלה הנבנה עכשיו באשדוד, והתעניין מאוד איך זה פועל והכל, והורה להאיץ את הבניה. הוא הראש ממשלה היחיד שעושה כזאת פעולה של התפלה! היחידי!

EverMan

New member
בכל המלחמה מתו 3000 איש ?

קצת יותר... ורק בחציית התעלה בפיקודו מתו כמה מאות או אלפים. אם ברק היה ראש ממשלה לא היו נוגעים במשאבות ? איך אתה יודע ? אתה בכלל לא יודע מה ברק עשה בתפקידו ! אהה , שפרס עושה מבצע כי יש בעיות זה בשביל תדמית , ששרון עושה משהו הוא אמיץ הא ?! בקשר לשאול יהלום , תאמין לי שזה העוזר של העוזר של העוזר של העוזר הפרלמנטרי שלו. ולא , הוא לא היחידי שהתחיל את בניית מתקן ההתפלה שלהזכירך התחיל בתקופת ברק ולא בתקופתו.

Moledet972

New member
תגובות לענבר בקשר לתעלה

אריק שרון חצה את התעלה, ולא היו בחציית התעלה אלפי הרוגים. בכל מלחמת יום כיפור היו 2600. היום כמה מאות הרוגים. אריק שרון גוייס כחייל מילואים, והוא עשה את הצליחה. מה לעשות, במלחמה נהרגים חיילים! - בניית מתקן ההתפלה החלה בתקופת שרון.

EverMan

New member
במלחמה נהרגים חיילים.

אבל בצורה שחצינו בה את התעלה - שהייתה זוועתית , מתו לנו מאות. אתה רוצה להמשיך להתווכח עם עובדות היסטוריות שוב ?!

Moledet972

New member
אז לדעתך היינו צריכים לתת למצרים

לנצח? הסיבה למאות ההרוגים טמונה באי ההכנה של צה"ל למלחמה, ושרון לא אשם בה, שכן הוא פרש מצה"ל חודשיים לפני כן.

EverMan

New member
נו באמת , למה הכל אצלך שחור או לבן?

הסיבה למאות ההרוגים זה מבצעים שטותיים , כמו הכניסה לסואץ וחציית התעלה ללא כל הכנה וחיפוי ! לדעתי היינו צריכים לחצות את התעלה עם חיפוי אוויר וארטיריה ולא תחת קטיושות ומרגמות שנורו על חיילנו 2 לילות שלמים והרגו לנו מאות אם לא אלפים ! ושרון פרש חודשיים לפני כן מצה"ל ? משעשע , כי הוא פיקד על כל הגזרה בסיני מהיום הראשון שפרצה המלחמה.

Moledet972

New member
אכן כן!!!!

אריק שרום פרש מצה"ל, בחודש אוגוסט 73´, והמלחמה פרצה באוקטובר 73´. הוא היה חייל מילואים.היה חיפוי אווירי גדול, וקרבות אוויריים. ולא היו מאות הרוגים. בדקתי...המצרים איבדו 300 טנקים בחציית התעלה, וצה"ל 20 טנקים, כך שלא היו מאות הרוגים, אלא פחות מ-100. סביר. זה קרה ב 16.10, אם אתה צריך.

EverMan

New member
גם יוהרה ושקר הם לא מצוות אתה יודע.

בנוסף לזה , בחציית התעלה , פינוי השוחות , הכניסה לסואץ - שעל כל זה שרון פיקד בגאון , מתו מאות. אל תתווכח , ואתה עכברוש , תחזור למחילה ממנה יצאת.

kranves

New member
מילה אחת(בעצם שתיים)

בולשיט. חציית התעלה הייצה חייבת להעשות, אחרת בהסכמי שביתת האש היינו צריכים ליסוג עוד. אתם תראו גם, בזמן התקפה בעיראק יעשו פה סדר. 1. הפצצת המשאבות בלבנון. 2. פעולה רחבה בעזה. היום התפרסם בעיתון, שרון העביר מסר לבוש: "פעולה נרחבת בעזה היא רק עיניין של זמן".

Moledet972

New member
20 טנקים ישראלים הושמדו. למצרים-

300 טנקים הושמדו. 20 טנקים הם לא מאות אנשים. (ענבר, עשית היום מבחן פסיכומטרי?)

Moledet972

New member
תוספת קטנה...

- במבצעים השונים שהיו במלחמת יום כיפור לכיבוש החרמון, היו יותר הרוגים.

EverMan

New member
אז ככה.

זה שהושמדו 20 טנקים (שגם ככה הרוב הושמדו לנו קודם) לא אומר שהחיילים חצו בטנקים. חיילים לא חצו עם טנקים אלא עם זחלמים וברגל. זה שהושמדו טנקים לא מעיד על כמות ההורגים. תפסיק לעוות את ההיסטוריה.

Moledet972

New member
בכל מקרה, לא נהרגו מאות אנשים.

נהרגו כמאה אנשים. ובמלחמה, כידוע לך, נהרגים אנשים.

EverMan

New member
מאה אנשים ?!

מאיפה הנתונים הממש ממש ממש לא נכונים האלה ? מה עוד שבמלחמה אנשים נהרגים - אבל לא על שטויות ובטח שלא לחינם !

Moledet972

New member
ועל מה הם נלחמים?

- נלחמים לחינם. או - נלחמים על שטח. לא סיפחנו שום שטח לאחר המלחמה, אז נלחמנו לחינם. הסיבה של המלחמה לא הייתה רצון שלנו להלחם אלא מלחמת פתא ערבית.

למעלה