אמת או שקר

Big Al

New member
ילדה יפה ומקסימה שכמוך ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

להיתראות בשאדו ביום רבעי ואם לא נעשה על זה סשן ביום שלישי הבא ואחר כך נלך, מתה לראות את המקום הזה (איתך)נ.ב שלישיה אם שני גברים זה סתם כואב

לירונר

New member
ברוכה הבאה יקירתי ~../images/Emo70.gif~

קפה
נשמח לשמוע עלייך קצת... ספרי לנו...
~לירו
~

.m

New member
../images/Emo24.gif היייייייי! ../images/Emo24.gif

יווווו, איזה כיף שבאת! אני רואה שלירונר כבר הביא לך קפה. מקווה שנראה אותך פה באופן קבוע.
mai

Roi inc

New member
אני עכשיו אני עכשיו...אני בתור../images/Emo70.gif

לפני כמה זמן אימא שלי הכינה אוכל הודי שהיא ראתה מתוכנית בישול, היא השתמשה בתבלין מוזר שגרם -לי לפחות- לנוזל הזרע שלי להיות סגול זוהר למשך יומיים...
לפני כמה חודשים האמרגן של מדונה בעצמו שלח אלי ואל המשפחה שלי כרטיסים לשורה ראשונה להופעה שלה בלונדון. במקום 1750 שקל כל כרטיס, במאתיים שקל.
מי יודע מי יודע ?

dodobird

New member
אניייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין כזה דבר שגורם למשהו מנוזלי הגוף להיות סגול זוהר (אכן
) ולכן אני אומר 2. בסוף זה יהיה 1 ואני אצא מפגֶיי|סגדש|ר.

dodobird

New member
אוףף

סעמק, זה אני הכי שונא- שבדיחה שמלכתחילה הייתה לא מי יודע מה מתקלקלת. וגיא התנתק מהחיים ולא יודע על הבלאגן שרץ אצלו בפורום בכלל.

MARMELAD

New member
דודו בירד - הסיבוב הבא עליך ../images/Emo6.gif

יאללה... זרוק שני משפטים (רק אל תעשה פאדיחה כמוני)

dodobird

New member
טוב- ננסה../images/Emo98.gif

אז ככה. 1. כשהייתי קטן, אבל אני מדבר על ממש ממש קטן, 6 בערך, היה לי קטע עם החבר הכי טוב שלי. זאת בעצם היתה הפעם הראשונה שלי
(וכאן תגובת עוגי-
). 2. את החבר הראשון שלי הבאתי אלי הביתה לאמא, וכשהיינו באמצע אקט סוער למדי אחי הקטן דפק בדלת...

MARMELAD

New member
אני גם בעד 2

והרמיזה של דודובירד לא מוצאת חן בעיניי

Roi inc

New member
טוב נו...

נכון 2, אבל פעם בגיל 10 היה לי שורף כשהייתי משתין, אז יום אחרי אימא שלי הביאה לי כדורים אדומים ו... פיפי אדום כמו מיץ רימונים. היה משעשע.

לירונר

New member
~../images/Emo70.gif~ מה זה, מה זה, מה זה ~../images/Emo70.gif~

נמק פרט והבסר מה לך ולו
דברים כאלה ניתן להשיג רק בדרך אחת- XXX

למעלה