אמת או שקר

.m

New member
והתשובה (תופים בבקשה):

טוב, זו היתה שאלה קצת מכשילה. אמנם הייתי שלישיה (like duuuuuuh) אבל לא עם שני גברים אלא עם גבר ואישה. אז התשובה הנכונה היא - שעברתי טיפול במרפאת
. ובגלל שלירונר כבר התשתתף, הבא בתור הוא - יתיר בן יתיר
mai

marco23

New member
היות ויתיר לא משתף פעולה -אמשיך אני

למרות שאתם לא ממש מכירים אותי (וכאן יהיו תשובות אובייקטיביות לשם שינוי ) אתן אני שני משפטים, ותנסו לנחש מה אמת ומה שקר: 1. כשהייתי בטורקיה, פגשתי בחור נחמד. אחרי שעשינו זאת גיליתי שהוא פלשתינאי - והזיון היה פיצוץ!!! 2. פגשתי גבר מדהים, עם כלי מדהים עוד יותר (20 לפחות) וגוף מדהים. והגבר הזה הוא לא פחות ולא יותר, מאשר כתב של "הזמן הורוד" - וזה היה הזיון הכי טוב שהיה לי. מצטער על המשפטים הארוכים, עכשיו תחליטו מהו המשפט הנכון בהצלחה, מרקו 23

skeep

New member
אוקיי, שני הזיונים היו טובים

אחד היה עם פלסטיני (לא כתבת כמה סמ´ היה לו...) והשני היה של כתב הזמן הוורוד (ולא היה דיי גדול). אני לא שכבתי עם פלסטיני מימיי, וגם לא עם כתב של הזמן הוורוד, אבל יש לי תחושת בטן שמדובר בכתב הזמן הוורוד. ה 20 ס"מ והגוף המדהים יכולים בהחלט להעיד שהוא עבר לעמדת הכתב בעיתון דרך "שולחנו" של העורך "שבחן" את "כישוריו" האוראליים. ועל כן אני מצביע 2.

dodobird

New member
גם אני מצביע 2

למרות שאני לא ממש מכיר את מרקו, נראה לי יותר סביר...

גם אני בעד 2

אני מכיר כתב אחד של הזמן הוורוד והוא נראה זיון שחבל על הזמן. אמנם לא ראיתי את הכלי, אבל אני סומך על כישוריו

MARMELAD

New member
אני גם בעד 2!!!

יש כל כך הרבה כתבים בזמן הורוד שבטוח לאחד מהם יש 20 סנטימטר

marco23

New member
שיחקת אותה אחי - עכשיו תורך ../images/Emo6.gif

חשבתי שזה יהיה לכם יותר קשה לנחש, אבל שיחקתם אותה כולכם רק חבל שזה כמו קוף אחרי בנאדם, שכולם אומרים מה שהראשון אמר ולכן זכות הראשונים שמורה לך - סקיפ אז תן אותה בשני משפטים. מרקו 23

לירונר

New member
מה התשובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

DJNYC

New member
ואם יורשה לי - אפרופו.

בערוץ SHOWTIME (אותו הערוץ שעושה את Queer as folk) הוצג סרט שנקרא The Believer על יהודי שהופך לניאו נאצי. הסרט עצמו מצויין וחזק, אבל לא על זה באתי לדבר, למרות שאני מאוד מקווה שיצא לכם לראות אותו.

campari

New member
../images/Emo119.gifהסרט הזה הוקרן בארץ לא מזמן

ובכל אופן לא ראיתי אותו. כאילו, תדליקו טלויזיה, תראו את אפי איתם ותבינו שהמציאות היא הסרט הכי מופרע שיש. אבל ניחא, פה זה לא פורום מוטציות פוליטיות, פה זה בנים בלבד אז הנה לכם חידון משעשע ומאתגר: האם תוכלו (כן, גם את מאי
) להבדיל בין בנות ביולוגיות לבנות שהן בעצם בנים... נסו ותהנו

Amir16

New member
יצא לי בחידון...

12 מתוך 16 נראהלי שזה לא רע... עכשיו אני יוכל לזהות בנות... ולא לגעת חחח

למעלה