אמת או שקר

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif אמת או שקר

זוכרים את המשחק הידוע (זה זה מהצ´ט, כן) הקיצר, הוא עובר לפורום כדי שגם מי שמפספס את הצ´טים הידועים יהנה ממנו. חוקי המשחק: מישהו רושם שני משפטים. למעשה, בגלל שזה פורום ולא צ´ט הוא גם יכול לרשום שתי פסקאות. אחת מהפסקאות נכונה - השנייה לא. כולם צריכים לנחש מה נכון ומה לא - ומי שמנחש ראשון נכון - הוא זה שמספק את שתי הפסקאות הבאות. עכשיו אחרי שהבנו - אפשר להתחיל (ותנחשו מי מתחיל) אם כך והפעם זה יהיה קל נורא:
כשהייתי בארה"ב שכבתי עם ניאו נאצי - שידע שאני יהודי. כדי להתחרמן, אגב, הוא היה צריך לראות סרט פורנו עם נשים !!! (מה שעשה לי את התוצאה ההפוכה)
כשהייתי בלונדון במשך שבוע היו לי שבעה סטוצים שונים !!! אחד מהם אגב משירותים של מוזיאון. יאללה... נראה מי מכיר אותי........

.m

New member
אני יודעת, אני יודעת!

אתה
ולכן הפסקה הראשונה נכונה! (מכירים אותך פה...
)
mai

campari

New member
מרמלד, אתה שוכח מה כבר סיפרת

בעבר, ובכל אופן כבר סיפרת פה פעם על הניאו נאצי, ככה שכנראה זה הנכון. המממ, זה היה קל
זה נדמה לי או שלירו
חזר אבל הוא אחר, שקט יותר?

לירונר

New member
אני../images/Emo35.gif שקט יותר../images/Emo35.gif

מי אני שאתווכח... אקיצר, זה היה הניאו נאצי... ~לירון~ נ.ב.. ליזה מופיעה בטקס בשידור חי מפולין.... אם אני לא טועה היא מבקשת מהקהל לעמוד: לקריאת יזכור ואחרי זה גם לשירת התקווה

MARMELAD

New member
בושות ואף חרפות

מה לעשות בנים בלבדיים יקרים - עד כמה שמנהל הפורום זנותי מסתבר שיש גבול לזנותיות שלו (כי כבר נגמרו לו הסיפורים
) לא נורא בקרוב משלוח חדש של חוויות מאמריקה ובינתיים - לירונר - תורך

לירונר

New member
תורי ~../images/Emo70.gif~

אז ככה... בחרו ממה שנראה לכם...
לירונר ביטל הצעה פגישה למטרת סקס לא בטוח, לפני שבוע
כאשר לירון היה בטיול בצרפת הוא הלך לחדר של הנהג, ובואו נגיד שהיו הרבה זיקוקים

.m

New member
../images/Emo5.gif קשה קשה...

אני אלך על אופציה מס´ אחת - ביטלת הזמנה לסקס לא מוגן. אני עוטד זוכרת את הדיל שלנו...
mai

.m

New member
אמת או שקר?

במהלך חיי היה לי השתתפתי בשלישיה עם עוד 2 גברים.
עברתי טיפול במרפאה של חוצנים (חיזרים בשבילכם). וה-
שלכם mai

לירונר

New member
זה כל כך שקוף....

הטיפול במרפאה.... זה הנכון היא לא תרשום את זה סתם.........

Liraviv

New member
ברור שחוצנים../images/Emo153.gif! אפילו פגשתי...

פעם מישהי שהסבירה על המפגשים שלה איתם!

skeep

New member
אחרי לחץ לא מתון של מאי

שכלל איומים, וניסיון סחיטה באיומים אני נאלץ להמר שמאי שכבה עם חיצון אחד, וחיצון אחר הסתכל ועשה ביד תוך כדי.

למעלה