אלוהה חבריה

mg

New member
יודעת מה אחות? ../images/Emo193.gif

אולי עדיף שתסדרי לי קולרי שליטה
נרכיב אותו לכמה אנשים ונכריח אותם להגיע לכאן

dixie chick

New member
תודה לכולם!

תודה לכולם על העידוד! אני בהחלט מקווה שהפורום הזה יתחדש יתעורר וישגשג!

mg

New member
תמיד יש תקווה

זה מה שג'ון לימד אותנו, לא?

nick fury

New member
הצעה לשם חיבה לפורום

פארסבאב איכה? איכה? מההה? מההה? (כדברי החרג'וק אבא חנן)

NorthernStar

New member
../images/Emo49.gif

no offense, אבל לא הבנתי את החיבור בין B5 המופתית לFarscape שהאמת, לא הצלחתי להביא את עצמי לצפות בה. שתי סדרות שונות זו מזו מאוד.

dixie chick

New member
ברוכה הבאה ומקווים שתשארי!

כמובן שאיש איש וטעמו האישי! בכל מקום שיש בו שוני יש תמיד גם דמיון!

mg

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אז על הדמיון בין B5 המופתית לפארסקייפ המופתית לא פחות שירשרנו באריכות ממש לא מזמן, כשעלה הרעיון לשלב בין הסדרות, ובגלל שאני נורא עצלן את פשוט מוזמנת לחפש כאן למצוא אותו ולהוסיף את דעתך האישית
בטפטוף : 1. סדרות שמתמקדות בדמויות ובמערכות היחסים בניהם ולא בעיקר באפקטים ובטכנולוגיה. הדמויות משתנות בעקבות דברים שקרו להם, לכל פרט קטן יש חשיבות והמשכיות. 2. המסע הדומה שעוברים הגיבורים והגיבורות הראשיים יותר - שני הג'ונים, ודלן ואיבנובה וארין. 3. דמויות אנושיות עם חולשות ופגמים. לא פוחדות להתלכלך ולצחוק על עצמן. 4. ערבוב של פוליטיקה ברמה גלאקטית בסדרה. 5. סדרה שתוכננה להמשיך כ-5 עונות עם סיפור שבנוי מראש. 6. הרבה מאיתנו מכירים אוהבים את שתי הסדרות מסתבר
לא נורא, להרבה אנשים לוקח זמן אם בכלל להתחבר לפארסקייפ. היא תופסת תאוצה לקראת סוף העונה הראשונה. מקווה שבכל זאת תישארי ותעשי כיף !

NorthernStar

New member
חן חן לשתיכן

אכן עניין של טעם. אני התחלתי לראות Farscape בזמנו בגלל קלודיה בלאק, שהתאהבתי בה במקומות אחרים שהופיעה בהם (סקסית להפליא. אפילו הייתה לי תמונה שלה תלויה בבית לצד גיבורות אחרות, כולל איבנובה). אבל לא הצלחתי להביא את עצמי להישאר ליותר מכמה פרקים (שרכשתי במיטב כספי בלונדון כי אז הסדרה עוד לא שודרה בארץ).

sprqy

New member
ברוכה הבאה!

קלאודיה בלאק זו סיבה מצויינת לראות פארסקייפ! אני באמת ממליץ שתנסי שוב לראות את פארסקייפ! מה בדיוק גרם לך להפסיק לראות? אולי נוכל לרפא את המשבר
כי ממש חבל, סדרות כאלו מגיעות פעם בחיים
נוכל כמובן לעזור ב"השגת" הפרקים שאין לך...

NorthernStar

New member
../images/Emo6.gif תודה

אני תמיד בעד לתת צ'אנס נוסף. למה הפסקתי? לא התחבר לי. אתה יודע, ראיתי, לא נכנסתי לזה, ולא התחשק לי להשקיע בזה עוד כספים (זה היה לפני עידן ההורדות). קצת כמו בטלסטאר גלקטיקה. ראיתי, לא התלהבתי, עברתי הלאה. אולי ביום מן הימים....

Fairywitch

New member
ברכות על הפורום החדש(../images/Emo35.gif)../images/Emo24.gif

בבילון 5
יש סיכוי שזה ישודר שוב אי פעם?
בכל אופן- אני חנה, נייס טו מיט יו

dixie chick

New member
תודה תודה אכן כן

(מנהלת גם את פורום סוסים) אחרי 9 חודשים בארה"ב שבהם כל תחנות הרדיו מנגנות דוקא קאנטרי זה מה שיוצא (למרות שדוקא את הדיקסי צ'יקס לא נגנו בגלל החרם הדרומי עליהן) את?

Fairywitch

New member
אני מתה על קאנטרי../images/Emo99.gif../images/Emo150.gif

הנה משהו שהכנתי בפוטושופ
אני תמיד טוענת שנולדתי (ואני חיה) במקום הלא נכון... היה עליהן חרם דרומי?
כמה מתאים לרצועת הדרום בארה"ב... הרי החרימו שם גם ספרים של הארי פוטר
אני אוהבת במיוחד את הדיקסי צ'יקס
וגם את מרטינה מקברייד, רסקאל פלאטס, ועוד כמה. בגדול אני אוהבת בעיקר שירים טובים- לא חשוב מי שר אותם
אני גם מנהלת את פורום אמריקן איידול, ומשם יצאה לנו קארי אנדרווד

dixie chick

New member
במולדת הקאנטרי לא כדאי לחיות

זאת המסקנה שלי אחרי 9 חודשים שם אפשר לחיות טוב מאוד שמה זאת ארץ מדהימה במקום זה הם כולאים את עצמם בכלובים מזהב וקוראים לזה קאפיטליזם וכן היה עליהן חרם אחרי שהן פתחו את הפה נגד בוש (וגם מתבטאות נגדו בדיסק החדש שלהן) כשנתיים בערך הן הופיעו בעיקר באירופה בגלל זה זה יצר כזה באז שברגע שהן יצאו עם דיסק חדש רק בגלל המרד הן עלו ישר למקום הראשון בטבלאות המכירות... אני חובבת הרסקאל פלטס, ממש אוהבת את קית' אורבן, אלן ג'קסון, ג'וש טרנר, גראת' ברוקס, טים מקגרו וכמובן כמובן ג'ורג' סטרייט

למעלה