אלוהה חבריה

הייזל

New member
../images/Emo41.gifאלוהה חבריה../images/Emo41.gif

בעקבות המאמצים להקים לתחיה את הפורום ביצעתי unity עם דיקסי צ'יק והיא תהיה מהיום מנהלת שותפה. כמו כן, מויה הגיעה לעגון בתחנת החלל בבילון 5 וראתה כי טוב. מזל טוב לכולנו.

mg

New member
שיהיה במזל טוב ! ../images/Emo13.gif

גם למנהלת השותפה דיקסי (רייג'ל מוסר לך לא לשכוח לדרוש חלק נכבד ביותר מההכנסות !
), גם לך הייזל שמצאת שותפה מוצלחת ונמרצת, גם למויה שהגיעה לחוף מבטחים, כמובן לנו (ריספקט !
) ושלומות לכל הבבלינואים שנקווה שיצטרפו אלינו (צריך להציע ל JMS ול BH שיעשו איזה סרט משותף, הא?
).

sprqy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

וואי וואי אני בלחץ זה אומר שאני צריך להריץ את בבילון 5 שוב! אם לא לא יהיה לי עם מי לדבר...
שיהיה בהצלחה!!

aerynsun

New member
מזל טוב, מזל טוב מזל טוב!!!

איזה רעיון גאוני. מזל טוב דיקסי ומזל טוב על הפורום של בבילון 5 אני גם צריכה להריץ פרקים כדי להזכר בסידרה המדהימה הזאת. כל הכבוד לכן בנות על הרעיון!

nick fury

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום../images/Emo65.gif

נא לבדוק את ערך בבילון 5 שיצרתי באתר ויקיפדיה כאן

mg

New member
גם ציטוטים ?

ענק !!! כל הכבוד ! לא ידעתי בכלל שיש ויקיציטוט

dixie chick

New member
דבר ראשון ברוך הבא!!!

ואני מקווה שתשאר ותהנה! אני הייתי מחלקת את התאורים של הגזעים לחלקים שונים: מבנה גוף, חברה, ממשל, אמונה, שפות, מדיניות חוץ, הסטוריה וכ' למשל שכחת להגיד בכלל מה האמונה הכללית של המינבארים (שהייקום מנסה להבין את עצמו והוא ישות חיה והגזעים בתוכה הם מכלול חלקיה כמו תאים בגוף אנושי) אם היית מחלק כמו שצריך לא היית מפספס משהו כזה... שכחת גם להסביר את החלק של המיזוג בין נשמות של בני אדם לנשמות המינבארים פיזיולוגית אתה גם יכול להוסיף שהם יכולים לחיות עד שבועיים בלי מזון ומים בקשר לאהבה אתה יכול לציין שגם אהבת שרידן ודלן היתה "אהבה ללא תמורה" למעשה האהבה שלהם נבנת מתוך הענקה ולא מתוך דרישה או כפייה (דלן מצילה את שרידן כמה וכמה פעמים למשל), זה גם מוטיב בשאר האהבות שלו (גם לניר לא מצפה לתמורה למשל) בקשר לדתות הפרק שבו איבנובה מתמודדת עם מות אביה ויושבת שבעה זכה באיזה פרס (לא זוכרת כרגע בדיוק איזה) על הצגת היהדות באופן חיובי. זהו בינתיים אני אקרא על שאר הגזעים ואת שאר החלקים אח"כ

dixie chick

New member
עוד כמה נקודות מעניינות

הממ חשבתי על עוד כמה דברים בהקשר של בבילון 5 והערך שכתבת... חלקם די טיוטה אבל מעניינים דבר ראשון מסעו של ג'ון שרידן הוא מסע של גיבור- מתחיל בתור טיפוס תמים, אמריקאי, מתלהב וילדותי ועובר תהליך התבגרות והחשפות עד לשלב שבו הוא ראוי לעמוד בחוד החנית של ההנהגה היקומית. מסע כזה קיים בהרבה ספרים\ סדרות... דבר שני אין הסיפור שמורכב משלושה אנשים מייצג גם את מסע הגזעים, בעבר היו המינבארים הגזע החזק ביותר (סינקלייר הופך להיות מינבארי שלם), כרגע השילוב בינהם הוא החזק ביותר (דלן שהיא חצי-חצי) ולסיום ג'ון שהוא אדם. אגב ראוי גם לציין אני חושבת שעונה 5 היא לא חלק מהסיפור המקורי (חוץ מהפרק האחרון שצולם מראש להיות הפרק האחרון של הסדרה כאשר היא מסתיימת),

mg

New member
OMG - איזו השקעה ! ../images/Emo2.gif

זה לא ערך בויקיפדיה, זה עבודת דוקטורט !!! סחטיין על עבודת הפרך - השתלמה בגדול ! אומנם לא ראיתי את B5 כבר שנים אז אני לא יכול לחתום על נכונות כל פרט קטן, אבל ממה שכן זכור לי הכל נראה אחלה, וברור שעשית תחקיר רציני ביותר. אם אני הייתי מנסה לעשות משהו כזה בטח הייתי נפטר ממאמץ יתר
אוקצור אחי, כל הכבוד, שיחקת אותה בענק !

dixie chick

New member
אשכרה אחרי זה אם אפשר בבקשה

לתרגם את את הלורק'ס גייד... יהיה מצויין, תודה! (
סתם סתם)

sprqy

New member
ברוך הבא!

השם מוכר לי, היית כאן בעבר לא? כל הכבוד על ההשקעה! אהבתי את הציטוטים גם כן אבל אני לא אקרא יותר מדי כי הספקתי לשכוח וזה תמיד נחמד לראות שוב במצב כזה... אתה נראה לי מומחה לבבילון 5 אז היכון לשאלות טפשיות\גאוניות שבטוח יעלו לי...

aerynsun

New member
היי ניק ../images/Emo13.gif

הנה הוא בא. זה הידיד שלי שאמרתי לכם שהוא משוגע על בבילון. חח ברוכה הבאה

mg

New member
חחח ../images/Emo6.gif

מזכיר לי את ימי הראשונים כאן - כל הזמן פנו אלי בלשון נקבה

mg

New member
אריןסון מוכנה להשאיל לי את

קרן הגרירה שלך? אולי זה יעזור לי גם לגרור לכאן סחורה טובה