אלבום השבוע

1uLtRaSoNiC1

New member
תודה!!! עשית לי את היום

אמרתי לעצמי שאני חייב לפחות הופעה אחת שלהם לפני הגיוס

LEATHER REBEL

New member
מי רוצה להיות גיבור-על? THE MOVE !

השנה היא 1970, ההרכב הוא רוי ווד (גיטרה ושירה וקלידים), קארל וויין (שירה), באו בוואן (תופים) וריק פרייס (בס ושירה), ובעטיפה רואים את חברי הלהקה מחופשים לדמויות גיבורי-על מתוך קומיקס, בעוד המילה SHAZAM, כך ליחששו לי, מורכבת מהאותיות הראשונות בשמם של גיבורים מיתולוגיים: סולומון (המלך שלמה), הרקולס, אטלס, זאוס, אכילס ומרקורי. אם אומרים "שאזאם" אמור להתרחש פה איזה קסם... לי אישית, כשאני אומר זאת, זה לא מצליח. לחברי הלהקה, לעומת זאת, נראה היה אז שזוהי הנוסחה שתוציא אותם מליגת "אמני התקליטונים" - שרוב האמנים המצליחים בשנות השישים השתייכו אליה ושנתפסה כ"לא רצינית" בקרב החבר`ה ה"כבדים" - ותכניס אותם לליגת "אמני האלבומים". במלים אחרות, הם רצו ליצור דברים שאפתניים יותר ממה שאפשר להגיע אליו בצד אחד של תקליטון. האמת, על הבמה הם פיתחו כבר מופע בו הם ריסקו מכוניות וטלויזיות, ואז רק נשאר לפתח את הצד המוסיקלי... האלבום SHAZAM כולל שלושה שירים מקוריים ושלושה קאברים, אחד לכל אות מהמילה SHAZAM, ועל פניו זה בהחלט נראה וגם נשמע בכיוון של מה שהוגדר מאוחר יותר כ"רוק מתקדם", אבל לא כמו קינג קרימזון או ג`נסיס. לרוי ווד היתה נישה מקורית ומה שיש פה זו ראיה מקורית, והשירים כאן הם ברובם ארוכים יותר ממה ששמענו לפני כן מהלהקה, מתוך נסיון להשתלב בגל ה"פרוגרסיבי". אבל, יש פה גם קריצה, ומשולבות כאן גם המון פארודיות, אם כי בשמיעה ראשונה יהיה קצת קשה לקלוט את כולן. רוצים לדעת את ההמשך? הקליקו כאן.

Caraya

New member
כמה אלבומים

השבוע צבעתי את החדר החדש שלי, ובזמן הצביעה חרשתי על אוסף הדיסקים... בין האלבומים שכיכבו: משינה- מפלצות התהילה איפה הילד?- מסעותי עם עצמי פורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הלילה Use Your Illusion II- Guns N' Roses Early Days- Led Zeppelin (אחלה אוסף, שירים מארבעת האלבומים הראשונים) מישהו הולך להופעה היום של משינפורטיסחרוף?

הוד11

New member
והאלבומים שרשמת פה

משינה- מפלצות התהילה איפה הילד?- מסעותי עם עצמי פורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הלילה כולם אלבומים, מהמשובחים של הרוק בישראל

Caraya

New member
חחח

אני מקווה שהמוזיקה נדבקה על הקירות יחד עם הצבע.

Caraya

New member
איזה ענק היה אה?

לא משוגע ולא נעליים... פורטיס היה ונשאר האופציה השפויה
רק חבל שהיה פחות מדי פורטיסחרוף ויותר מדי משינה...

../images/Emo45.gif

משינה ממש לא עושים לי את זה. פורטיסחרוף מאוד עושים לי את זה. ודי הצטערתי שלא קניתי למושבים...

הוד11

New member
שבוע ישראלי

אלבום השבוע שלי בראש ובראשונה ברי סחרוף- נגיעות אמנם בשבילי הוא תמיד יהיה שני אחרי סימנים של חולשה, אבל אלבום פשוט ענק, השילוב המנצח בין מוזיקה טורקית קצבית ושונה ממה שאנו מכירים לבין רוק ישראלי אימיתי וחזק עושה לי את זה תמיד עיר של קיץ זה פשוט שיר ענק, שיר השבוע שלי ללא ספק. שלום חנוך המיטב לאמן הענק הזה, אבי הרוק בישראל ולפי דעתי גדול היוצרים פה אי פעם הגיש לי השבוע סדרה של שירים משובחים דוגמת הדרכים הידועות, משיח, אלימות, אל תוותר. אחח תענוג

למעלה