אלבום השבוע

melancholy man

New member
../images/Emo41.gif אלבום השבוע

עבר שבוע והיגע הזמן לעוד שרשור אלבום השבוע, הפעם, במקום מה חרשת על הדיסק/פטיפון/מחשב, נראה לי עדיף לבקש המלצות, על מה אתם ממליצים השבוע?, המלצה לא חייבת להיות על אלבום אפגני שרק אתם ודודה שלכם מכירים, אלא גם על דברים מוכרים וידועים, אם יש קישור קשרו, אם בא לכם תספרו בעצמכם, על מה אתם ממליצים השבוע. אני ממליץ על התה לחקלאי של החתול הכי מדליק שהכיר המזרח התיכון מאז פרש החתול שמיל מהחיים הציבורים

The Raver1

New member
סתם, כי משעמם

אלבום השבוע-מספר 1 הסיפור בקצרה: הפסקה לפני שיעור צרפתית, משעמם, מתחיל לשיר beatles- i want you ילד מהכיתה מצטרף לשירה, מסתבר שהוא גם אוהב מוזיקה טובה אבל מכוורת נמאס לו אז הוא מביא לי את צפוף באוזן. חשבתי בהתחלה שחבל שהוא לא הביא לי את סיפורי פוגי אבל צפוף באוזן טוב לפחות כמוהו. מגוון, מפוצץ בשירים מדהימים והבנוסים שלו ממש ממש מצחיקים:) כל שמתעטש אפצ'י
תודה כמובן לכל הסקירות עליהם שעזרו לי להכיר אותם בהתחלה אלבום השבוע-מספר 2 הסיפור בקצרה: הפעם אין כל כך סיפור.. בזכות מישהי מהפורום השגתי... דרך חדשה להשיג דיסקים ו... השגתי את deep purple-the book of taliesyn הדיסק הזה ניפץ לי את האשליה שההרכב השני של הסגולים הוא הטוב ביותר אבל עכשיו זה ברור. אין הרכב שיכול לכתוב שיר כמו anthem ולא להיות הטוב ביותר.. בכלל חוץ מקנטאקי וומן זהו אחד האלבומים ה... טוב כל מה שאני אנסה להגיד הליידי תגיד יותר טוב ממני :) קיצר, מחר אני חוזר לבצפר ואני אכתוב כאן פחות שטויות

Alife

New member
ברור.

דיפרפל האמיתיים הם עם אוונס, בינינו. 'אפריל' מזיין כל מריטת נוצות של גילאן. ובכלל, אח"כ איתו הם נעשו להיות סתם קשוחים, וחבל. שמעת את הS/T שלהם? (אין לי על מה להמליץ. עשיתי מבחן לצלילי טארפיק, והתוצאה פסיכדלית בהתאם. 6X8=18, האומנם?)

Alife

New member
לפני שנה אהבתי אין רוק, דווקא.

מצד שני הייתי שטוחה וטפשה, דיפרפל - דיפרפל, זאת האמת.

אני ממש לא מסכים

כשגיליאן וגלובר הצטרפו להרכב הם הפכו ממשהו לברור להרכב שזוכרים היום -רוק כמו שצריך. חוץ מזה, אוונס היה כותב ממש שטויות כליריקס ודווקא גיליאן כתב דברים הרבה יותר מעניינים.

אני דווקא מעדיף

להתייחס לטקסט הזה כיותר ביקורתי מאשר חומרני [לא יודע אם זאת המילה המדויקת לתיאור], יש בו יותר מדי תיאורים של שטחיות מכדי שהוא יהיה שטחי.

LadyG

New member
לא מסכימה

גילאן ככותב טקסטים מעניינים...נו באמת. ההרכב הראשון של הסגולים היה איכותי ולקול של רוד אוונס יש "צבע" נפלא. הלהקה עברה שינוי כשהגיעו גילאן וגלובר אבל אין זה פוסל את איכותה בראשית הדרך.

לא פסלתי אף הרכב

דיפ פרפל הם אחלה הרכב לאורך [כמעט] כל הדרך. בנוגע לכתיבה מעניינת אז יתכן שהגזמתי מעט אבל צריך רק להקשיב לשיר no one came כדי להבין למה התכוונתי, שיר יםה ורפלקסיבי שנוגע בבעיות של כל להקה שמנסה להתפרסם. אוונס, לעומת זאת, כתב את emmerata [אני לא סגור על האיות] ועל זה אני לא אסלח לו.

Alife

New member
.'Cause it's wrong

זכרון לא מהווה פונקציה לדבר, בעיקר כפי שמתברר שלך. Somebody, somebody, come to my side I'm tired, I'm crying, I'm sick inside My woman, that woman, just wasn't right Help me now please my friend I never felt so bad before (אפילו ווטרס היה נבוך.) April is a cruel time Even though the sun may shine And world looks in the shade as it slowly comes away Still falls the april rain אבל מה אני מבינה.

Alife

New member
ובכלל,

אפשר להוכיח את זה בצורה אנליטית. לריקה משובחת: דיפרפל אוונסית + דיפרפל גילאנית - סולן: דיפרפל אוונסית + דיפרפל גילאנית - נטייה לפרוג: דיפרפל אוונסית + דיפרפל גילאנית - סיכום דברים: דיפרפל אוונסית
דיפרפל גילאנית
זאת לא אני, זאת המתמטיקה. np - DP - April

The Raver1

New member
גם לגיליאן מגיע +...

ברור שהקול של אוונס יותר חם ו...יפה וחורפי והכל אבל לקול של גיליאן יש יכולות פלאנטיות משהו ואסור לזלזל בזה... אז + לשניהם:)

Alife

New member
זאת רק אני או שלא הבנת (ולא שאלה).

אין קשר לגילאן (למרות שבהחלט מעדיפה את רוד), אבל חיובי כפול חיובי זה חיובי, לא מתאים לי - אני מותחת את גבולות המציאות, זה כיף. תנסה.

Miss CB

New member
למען האמת

אני בגדול, ממה שיצא לי להכיר שלהם, איתך בעד אוונס למרות שגם עם גילאן היו שירים מעולים, אבל סגנון קצת פחות אהוב (עליי כלומר); אבל אני חייבת לתקן, כשזה מגיע ל"סולן:" שניהם בדיוק, אבל בדיוק, באותה רמה, שכן הם פשוט נשמעים כמעט אותו דבר. שמתי את הראשון במערכת כשאך קיבלתי אותו לפני מה, חצי שנה אולי, וזה אחרי כמה חודשים ששמעתי הרבה את האוסף שלי שלהם, ועד שלא קראתי את החוברת המצורפת, לא היה לי מושג שמדובר בסולן אחר.

ThE RhythM

New member
גילאן יותר טוב מאוונס

אמנם אני מאוד מאוד אוהב את שלושת הראשונים של דיפרפל, אבל לדעתי אין רוק לא נופל מאף אחד מהם...וגילאן אחד הסולנים הטובים שהעולם ראה! (למרות שבאופן מפתיע, הקול שלו ושל אוונס דווקא די דומה) ואין שומדבר רע בלכתוב טקסטים כמו "אני קוּל, אני מדליק, אל תתעסק- יא נקניק." זו דיפרפל האמיתית! ומלבד זה..צ'יילד אין טיים היה ונשאר אחד השירים האהובים עליי בכל הזמנים, אז אני מתנגד לפסילה הזו של "בסלע" למרות ששוב...שלושת הראשונים פשוט מעולים, ואין לי שומדבר רע להגיד עליהם.

Rocky Raccoon1

New member
ליריקה משובחת?! hush מישהו?

חוץ מזה, זה פחות קשור לגיליאן/אוונס, יותר קשור ללורד/בלאקמור, פשוט בתקופה של אוונס ללורד היה יותר השפעה, ובתקופה של גיליאן- לבלאקמור (זה אחד הדברים האהובים עלי בIn rock, העובדה ששני כוחות העל מאוחדים, ולא מנוגדים).

MajorWinters

New member
נוטה להסכים../images/Emo19.gif

And yet... נעשה ביפן נותר, על אף מר גילאן, אלבום ההופעה האהוב עליי (מכלל הלהקות)... ואגב, באולפני האולפן, אני מעדיף את קוברדייל ו"תשרפי", מאשר את רב תקופת גילאן. פיירבול מצוין, אבל בעיקר בגלל בלקמור... גילאן מתברר לי עם השנים כשם מפורסם ותו לא...

melancholy man

New member
היה לנו פעם סקר כזה

ואלו היו התוצאות, ואם להוסיף את שתי האגורות שלי לשיחה, גילאן זמר הרבה יותר טוב מאוונס, גלובר טוב בהרבה מסימפלר אבל דיפ פרפל הראשונה להקה הרבה יותר מעניינת מכל הרכב אחר, זה לא המילים (תמיד היו ללהקה שירים מצוינים לצד שירים מביכים) זה בטח לא יכולת הביצוע ואפילו לא מורכבות הלחנים, זה משהו באופי של הלהקה שהיה קצת יותר עדין, קצת יותר מחפש והרבה פחות צעקני. NP Deep Purple- The shield

למעלה