אימון פורום 10

שי רגב

New member
לאן אתה מגיע../images/Emo35.gif

אם שכחת: דיברנו על "נגב", בשבת הבאה (וכל תואם כבר עם אישתך!! שאל אותה!)

crane

New member
מאיזושהי סיבה אתה לא רשום ברשימת

המגיעים. האם אחרי שטרחנו והצפנו לאימון פורום 9, לא תכבד אותנו בנוכחותך?

שי רגב

New member
../images/Emo10.gif כמה סיבות (טובות ופחות...)

1. עד לרגע זה לא ידעתי שמדובר ב-"מפגש פורום" (זה התחיל כ-"מפגש סטיקי-הנדס", והנחתי שזה משהו ייעודי/אינפורמטיבי, בדיוק כמו "מפגש הבריחים" שהיה לא מזמן...). 2. כבר כשלושה שבועות שאני מבטיח לילדים (ובעיקר לבן) שלי שישבת ב-"חושה" בנגב (אורן יתן עדות אופי!) ועכשיו זה הזמן. 3. בדיוק היום (לפני כ- 3 שעות, ליתר דיוק), אחרי שהודעתי לבן ש-"זה לא יהיה בשבת הקרובה, כי לאבא יש סמינר נינג'יטסו ברמת-גן", הוא הטיח בפני "אני כבר לא מאמין שתיקח אותנו"...
4. ראבאק, מול אמירה כזו, אפילו ליבו של נאסראללה היה נמס!
אז - שולח לכם אנרגיות מרחוק, ואינשאללה, יהיו עוד הזדמנויות (ונסו "מעט" לגוון וגם להודיע ולהבהיר מראש. אוקיי?) נשיקות!

שי רגב

New member
נכון. גם בית-קמה ובית-ניר ו...

אתה חזק בגיאוגרפיה!
(אבל לא בלוח זמנים...
). אני יוצא מהבית רק בסביבות 14:30, יען אני מעביר אימון (ילדים) עד אז (לפני כן, בבוקר, יש לי אימון בו אני מתאמן). וגם ככה יוצא שאני מגיע לעזוז רק בלילה.

עזוז!? מה אתה מביא זכרונות טירונות?

אתה עושה את זה לעצמך, מילא, אבל מה הילדים עשו רע?

שי רגב

New member
../images/Emo13.gif אין, אין כמו לחזור לטירונות...

על "אזרחי"! אפילו אוהד יסכים עם זה! ודוד, בוא ננסה שוב את עזוז! חלום של מקום!
המקום הכי טוב להתקרב אל עצמך!

שי רגב

New member
I have a dream...

מפגש פורום של שישבת בעֵזוז... ואם לא "מפגש פורום", אז רק ל-"חולים" שביננו... (יום אחד אני עוד יממש את זה! יש קליינטים?

חכה בדיוק איפה שאתה!

אני שולח אליך כמה אנשים נחמדים שיודעים לעזור לאנשים במצבים כמו שלך. הם יגיעו עם חלוקים לבנים, עוד כמה דקות, תתיחס אליהם יפה...

שי רגב

New member
שניכם חולים (אתה ובודוקאן)!

רק סופ"ש בעזוז יכול לסייע (אני מבטיח שאטפל בכם יפה. לא יהיו מסעות רגליים ארוכים מדי!)

שי רגב

New member
דוד, הרגת אותי! ../images/Emo6.gif

וואלה, לא רואים עליך (את חוש ההומור הזה)!

למעלה