אימון פורום 10

מפגש סטיקי הנדס ב21/11

אי"ה יתקיים מפגש פתוח בנושא סטיקי הנדס, כפי שמתבטא בא"ל סיניות שונות בעוד שבועיים ב21.11 (יום שישי) משעות הבוקר עד אחה"צ בפארק הירקון. כולם מוזמנים למפגש זה שיהיה חינם לכל דיכפין, וגם למרבית האחרים. בואו בהמוניכם: נסו ידיים דביקות, גלו למה הן מסריחות - פרס למגלה ראשון פוש הנדס עם אורי!!!! זה שווה!!!1 זה חינמי!!!!!!!111 זה כיף!!!!!!!!11 וזה גם מגע מלא מלא, כמעט בדיוק כמו קצממ"מ (רק אחרת לגמרי) סטיקי הנדס (ידיים דביקות) הינו בעיקרון תרגול מטווח אפס (מתחילים במגע בין הידיים) אשר במהלכו נשמר מגע רציף בין ידי המתאמנים. פרטים נוספים (המורים המלמדים, לו"ז ומיקום במקרה של גשם) יימסרו בהמשך.

saragon

New member
האם אפשר לדחות את המפגש?

שמעתי על המפגש ביום שישי, ונוצרה בעיה. בני הנוער כולל אותי לא יוכלו להגיע למפגש, בגלל הלימודים. אולי אפשרי לדחות אותו ליום שבת ( או כל יום שבו אין לימודים). ואם לא יהיה אפשרי אולי יהיה אפשרי לדחות אותו בשעה. זאת אומרת במקום ב- 10 אז ב- 12, ככה יהיה זמן להגיע איך שהו. בתודה מראש, יואב.

שבוע קודם: 14.11.03 סמינר של איגור

ב"צ'י-סאו" עבור תלמידי CSSD ARNIS אצלנו בדוגו' (מפה כיצד מגיעים, יש באתר שלנו www.arnis.co.il ). הסמינר "סגור" לתלמידנו, אך מעוניינים שיפנו אלי במסרים - אפשר כי תאושר השתתפותם. 12:00-15:00 עלות של 50 ש.ח למשתתף. לאלו שלא יודעים: "צ'י-סאו" זה תרגול "ידיים דביקות" / "ידיים דוחפות" של שיטת הו'ינג-צ'ון קונג-פו והמפתח להתמחותם המיוחדת בקרב שב"טווח הלכידה" (סוג של לחימה בטווח קצר).

twc

New member
תגובה

שלום Saragon, מאחר ורק אתמול יצא לי לדבר על הנושא (שלא במסגרת הפורום), הנה כמה סיבות מדוע לא כדאי לדחות את המפגש: א) הזזת המפגש לשבת תמנע מדתיים להשתתף ב) המפגש אורך לא פחות מ-4 שעות. דחייתו ל-12 תביא לסיומו בשעה 4, כאשר השבת נכנסת בשעה 4:21 (לערך) (דרך אגב 10+1=11 לא 12) ג) החלק העקרי של חברי הפורום אינו יכול לטול חלק במפגש במהלך ימי השבוע (עבודה, אוניברסיטה, אימונים וזוטות נוספות). (ד"א, אחד ממפגשי הפורום האחרונים היה ביום חמישי). ד) לדעתי האישית (במסגרת פורום אליטיסטי זה) ילדים אינם קהל היעד העיקרי: ראה מפגש בנושא הבריחים בו הפריעו ילדים לא מעט (נא להבדיל מבני נוער, השולטים בעצמם
) אתה עדין מוזמן להגיע למפגש לאחר סיום הלימודים. לא להבריז! הארה/הערה: להבא, הוסף הודעתך לשרשור מפגש הפורום. כך גם תקפיץ את כל שאר ההודעות בנושא!

saragon

New member
הבנתי

אני מקווה להצליח להגיע. ובקשר לבעית החשבון הקשה: הכוונה שלי לא הייתה : להעביר בשעה(זאת אומרת שעה אחת) אלא : "בא" שעה (זאת אומרת בזמן). מקווה שהבנת.

frodo1

New member
תן לי להבין

המפגש סטיקי הנדס הזה זה מפגש פורום? אם כן אז אני אנסה לבוא.

saragon

New member
כן

לא רק סטיקי הנדס ד"א.... אני יודע שהמסטאר שלנו (ירון בנימני) גם יהיה, ויסביר על קונג פו. וגם איגור מ-הוינג צ'אן יהיה.

krokodil

New member
תודה רבה ליובל על ההזמנה שלו

נושא צ'י סאו זה נושא מעניין מאוד אבל גם מאוד מורכב ופשוט אי אפשר להסביר ולהבין אותו תוך שעה אחת
,אולי אפשר לראות הדגמות, אבל לא ללמוד אותו. ומפגש שמארגן יובל זה באמת צ'אנס לכל מי שבאמת מתעניין בצ'י סאו להבין קצת יותר את הנושא. אני יודע שישנם בתי ספר רבות שעוסקים בצ'י סאו אבל בווינג צ'ון זה נושא עיקרי ויש טכניקות לדעתי מאוד מעניינות ויעילות בקרב אמיתי. ועוד פעם תודה ליובל

צ'י-סאו הוא קונספט.

יש בו מס' תנועות פשוטות ומס' עקרונות פשוטים. ניתן ללומדו שעה. ניתן ללומדו שלוש שעות (כמו הסמינר שהזמנתי לתלמידי) וניתן... ללומדו כל החיים. איך זה יכל להיות? ככה זה עם דברים פשוטים: יש להם רמות הבנה כקליפות בצל... כל שיכבה היא תובנה נוספת לאותו קונספט - פשוט...

פרטים סופיים

לו"ז ומורים: 10:30 - המרכז הישראלי לטאי צ´י 11:30 - איגור זקנשסקי - קונגפו וינג צ'ון - הרצאה והדגמה ללא תרגול 12:00 - הפסקת צהריים 12:30 - ירון בנימיני - קונגפו גוג'ו ריו 13:30 - דן אפשטיין - טאי צ'י רצוי להגיע לפני האימון הראשון, כדאי להשאר גם אחרי השיעור האחרון. הדגשה קלה לגבי המפגש המתוכנן - מדובר בעיקר בטעימה של תרגול מאוד ספציפי כפי שבא לידי ביטוי באמנויות השונות. חלק מהרעיון העומד מאחורי המפגש הוא התנסות בגישות ועקרונות שונים המאפיינים כל שיטה בתרגול שלכאורה נראה דומה או אפילו זהה למתבונן מהצד. לכן רצוי מאוד להגיע לכל המפגש.

frodo1

New member
איפה האומן פורום?

במרכז הטאי-צ'י או בפארק הירקון?

zappon

New member
פרודו הוא בפארק אבל הבנתי שאם תהיה

סופה אולי יעבירו את זה למרכז הטאי צי.

צריך להירשם?

זאת אומרת, סלבו מכין לנו מדבקות? (לילד הקטנטן: כן, זה גם כדי להקפיץ. אבל לא רק.)

מה זאת אומרת "אם"../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

אם תחליט להגיע - תגיע! "אם" לא תחליט - לא תגיע...
(כולם להצטרף אלי בקריאה נרגשת: "סלבו, בוא למפגש! סלבו, בוא למפגש! סלבו, בוא למפגש! סלבו, בוא למפגש! סלבו, בוא למפגש! ..."

למעלה