איילון

De-Panther

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אויש נו פשוט|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תחליטי כבר מתי לעשות את המפגש הזה
במקום לשנות כל יומיים את התאריך כבר כמה שבועות שאני אומר למפקד שלי ביום שלישי 27 אני לא בא לא לא בעצם ביום רביעי 28 אני לא בא אתה יודע מה בעצם ביום שלישי לא לא... ביום רביעי ארג!! לפחות אם היית פותחת את השירשור הזה לפני כמה ימים ואז הייתי יודע על זה מוקדם יותר... אבל ארג... נראה אם אני אבוא...

DarkMagic17

New member
סליחה, באמת, אורן.../images/Emo28.gif

אני ממש מצטערת. כי אני באמת לא פותחת שרשור כל יומיים כי פתאום מודיעים לי שבעצם כנס באפי גם ביום רביעי, ובעצם הוא מתחיל רק בערב, וכולם אמרו שמתאים להם הכי יום שלישי, אבל פתאום כשצחי שואל מי בא כולם אומרים שהם לא יכולים ביום שלישי. זה בדיוק בשליטתי. אם אתה חושב שאני לא מארגנת את המפגש הזה כמו שצריך, ושאתה יכול לעשות עבודה טובה יותר, רק תגיד. ואני מוותרת על הארגון ומעבירה לך את זה, בכיף.

De-Panther

New member
אויש נו אני לא כועס|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עלייך אני כועס על איך שזה יוצא שכולם בהתחלה אומרים משהו אחד ואז כולם אומרים משהו אחר ואז עוד משהו אחר ואפחד לא החלטי וזה מייאש

DarkMagic17

New member
טוב...../images/Emo28.gif

אם תקרא שוב את ההודעה שלך תראה שיצא לך טון די מאשים... אבל אם אתה אומר שאתה לא כועס אז סבבה... העיקר שתצליח לבוא

De-Panther

New member
זה אכן מאשים../images/Emo3.gif אבל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כבר הסברתי לך בטלפון למה מאשים

שניש

New member
אין מקום להאשים את קסם,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

היא לא אחראית ללוח הזמנים של כולנו. בנוסף לכך שהיא עושה את כל עבודת הארגון וסופרת את ההצבעות של כולם... you go,girl

PopPy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif - מה שלא יהיה,

פשוט תקבעו כבר, אני צריכה לסדר את המשמרות שלי. >.>

למעלה