איילון

DarkMagic17

New member
../images/Emo41.gifאיילון../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

נו. מי שיכול יום שלישי-
מי שיכול יום רביעי-
מי שיכול שניהם-

Kryptonite

New member
אני לא ממש יכול בשניהם..../images/Emo168.gif

אי אפשר לדחות לשבוע אחרי? ל1.1/2.1?

DarkMagic17

New member
ארמ...../images/Emo28.gif

מהשרשורים הקודמים רואים ש- פעם ראשונה שאלתי מה כולם מעדיפים והם אמרו רביעי. ואז חשבנו שאולי ביום רביעי יש כנס באפי (שהתגלה שמתחיל רק בערב) אז שאלתי שוב והעדיפו שלישי. מכאן שרוב הפורום יכולים כנראה בשלישי או רביעי.... אפשר לנסות לדחות לשבוע אחרי אבל חבל כי לפי ההצבעות הקודמות רוב האנשים לא יכולים בתאריכים האלה. לי אישית לא אכפת, אני יכולה בכל תארך חוץ מביום שלישי..

Pure M

New member
מה? ../images/Emo2.gif

קבענו ליום שלישי, מה נסגר? אל תשני עכשיו פתאום, תכננתי הכל על פי שלישי..

DarkMagic17

New member
אין בעיה, אפשר להשאיר בשלישי../images/Emo28.gif

אם אתה רוצה להיות באיילון לבד
תסתכל על השרשור למטה, חצי מהאנשים לא יכולים לבוא בשלישי
לא

כה, שמתי לב עכשיו..../images/Emo4.gif

טוב, נקווה שאסתדר עם התאריך.. *אין לי כח להחליף כינוי, לא בבית*

DarkMagic17

New member
../images/Emo24.gif ואנשים אולי תגיבו סוףסוף?

כל הבעיה היא שכל פעם שאני פותחת שרשור, שני אנשים אחרים מגיבים, ואז אי אפשר לדעת מתי כולםםםם יכולים יאללה, זה עוד פחות משבוע, תעשו מאמץ אחרון ותגיבו כולכם, ותביאו הרבה אנשים שיגיבו, שנוכל לקבל תמונה יותר כוללת של המצב..

DarkMagic17

New member
זונות כולם, משנה ל-../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מיונים לצוות אוויר התבטלו

DarkMagic17

New member
נופר../images/Emo79.gif מוסרת->../images/Emo24.gif

ואנשים תצביעו נו.. גם אם לא אכפת לכם, תצביעו שאתם יכולים שניהם, שנדע לפחות כמה אנשים צפויים להגיע

Got XD

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

עדיין אין לי את לו"ז המשמרות. X:

Got XD

New member
הממ,

עדיף
. ביום שלישי אני עלולה לא לתפקד כתוצאה מהנגאובר. X:

DarkMagic17

New member
ואנשים תצביעו עוד בבקשה..../images/Emo28.gif

אני לא רוצה לקבוע יום רביעי על סמך 10 אנשים...
תצביעו עוד

DarkMagic17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיכנסו בבקשה כולם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

היום בלילה אני מתכוונת להגיד אם זה רביעי או שלישי אז בבקשה תביאו כמה שיותר אנשים שיצביעו. כרגע נראה שזה הולך להיות רביעי, אבל אולי להרבה אנשים זה לא נוח והם לא מצביעים. אז מי שאתם נתקלים בו שמתכנן לבוא- תביאו אותו לכאן בבקשה, או לפחות תצביעו בשמו לפי מה שהוא אומר.

DarkMagic17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיכנסו בבקשה כולם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

היום בלילה אני מתכוונת להגיד אם זה רביעי או שלישי אז בבקשה תביאו כמה שיותר אנשים שיצביעו. כרגע נראה שזה הולך להיות רביעי, אבל אולי להרבה אנשים זה לא נוח והם לא מצביעים. אז מי שאתם נתקלים בו שמתכנן לבוא- תביאו אותו לכאן בבקשה, או לפחות תצביעו בשמו לפי מה שהוא אומר.

למעלה