אחי הגדול ארז

../images/Emo41.gifאחי הגדול ארז

אח שלי יקר לי מכל איך שהלכת הכל נראה כמו חלום חלום קשה שנעשה למציאות הלכת בלי שוב. ביום בו נהרגת השמיים בכו כמו אלוהים כעס על כולם ארז שלי אחי הגדול הלכת בלי לומר שלום מאז החיים כמו עצרו מלכת מסתכלת בתמונותייך והזמן כמו עצר מלכת במותך כמו ציוות לי את החיים אמרת לי לא פעם תמיד אשאר איתך כאילו הרגשת שלא תישאר לתמיד הלב כבד והגעגועים עזים אילו יכולתי רק לספר. הייתי צועקת בכעס לקחו לי את הנשמה החיים עצרו לי מלכת יודעת שאתה שם למעלה מסתכל ושומר יד מכוונת מרגישה שאתה איתי למרות הכל זוכרת עוד אותך איתי צוחק ושומר מכל משמר ארז אח שלי הנשמה התאומה שלי הזמן לא עזר ולא עוזר כואב לי היום בדיוק כמו אז אתה היית הפרח שלי אותו פרח שקטפו לי מהגינה פרח שנבל לפני הזמן והשאיר בי זיכרון ילדות ישן. מוקדש לארז אחי שנפל במילחמת לבנון בשנת 82.

ללא מילים....

שירן, אין לך מושג עד כמה ריגשת אותי. אין לי מילים. אני מכירה את השכול מקרוב ואני יודעת שזה בהחלט לא קל. ואני מבינה עד כמה קשה זה לחיות עם כל הזיכרונות הנעימים והגעגועים הרבים... אין לי עוד מה לומר... אני מאחלת לך שלא תדעי עוד צער בימייך ושהחיים בעתיד יאירו לך פנים.

Gaily Trinity

New member
i just don't know what to say

it seems like i have so much that i'm trying to tell you but it's all fake and cliche... i wish i could say that time will change everything but i find it a little hard to belive myself. i wish i knew what would erase pain so many people couild have used it

למעלה