אז בואו נעשה שרשור היכרות

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif שאש כולם

אנג'לי מדהימה!בהתחלה ל סבלתי אותה,אבל היא כבשה אותי.פרחפירס רולז!

הייוש../images/Emo9.gif

שם: אדמה גיל: 16 (וחצי? XD) איזה עונות ראית? הייתי צריכה להכנס לויקפדיה כדי להזכר איזה עונות ראיתי
ראיתי את עונות 6-9 בהוט, ואת 13-14 במחשב בקצב יציאה של ארה"ב. מה העונה האהובה ומה השנואה? ממש אהבתי את עונות 6, 7, וגם את 13 (פטיט). ולא שנאתי שום עונה כי טיירה פשוט מושלמת אזה איך אפשר לשנוא את הטופ מודל
איזה מתמודדת הכי אהבת? דניאל מעונה 6, ניקול מעונה 13, ואולי הת'ר? לא זוכרת, יש לי זיכרון לטווח קצר
איזה כיף זה פורום הטופ מודל

Shir Sparotty

New member
מה,לא ראית את 11?!

יש בהוט עכשיו,תשלימי את ה3 פרקים הראשונים
ואהבתי את הסושי בחתימתך (פעם ראשונה שאני רואה אותה חחח)

טוב אני אוריד../images/Emo6.gif

יש לי חשבון פרימיום למגה-אפלואוד, אני יכולה להוריד מה שבא לי איך שבא לי וכמה שבא לי (למשך חודש
) מתי זה משודר בהוט?

אהא, בפייפל D:

זה עלה רק 10 דולר.. לדעתי זה שווה את זה, כי אני מורידה בערך *הכל* כל הזמן וזה ממש נוח ומוריד מהר (לא שקודם לא ירד לי מהר.. אבל נו זה גם מוריד בו זמנית ואין הגבלה XD). הורדתי כבר בערך חצי לוסט באיכות של ג'יגה ומשהו לפרק
אני גם ממשיכה להוריד את כל העונות של הישרדות, אז זה גם שווה את זה..

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif טיירה היא אחד הדברים

הכי לא נסבלים בולם. ואם תשאלו אותי,צריך להוריד את טופ מודל מהמרקא ולעשות 14 עונות למייק מי א סופר מודל.זו תוכנית באמת מושלמת...מתי עונה 3 מתי?!?!?!?!

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif אני אוהב את הטופ מודל

ואפילו מכור אם ראיתי כל פרק בכל עונה אפשרית של הסדרה. טיירה מטומטמת ומנסה לשנות את פני עולם האופנה כולה ובכלל את כל העולם.היא נותנת לבחורות מוסוימות לנצח רק כדי להוכיח משהו וזה מעצבן אותי. מייק מי א סופר מודל בכללי הי תוכנית הרבה יותר טובה והלוואי ולה היו 14 עונות והיא הייתה פופולרית כמו הטופ מודל.

ANTMboy

New member
יש משהו... היא גם אמרה את זה

אבל בדבר אחד טעית... היא לא מנסה "לשנות" את פני עולם האופנה אלא לשנות את הבנות\צופים כדי שיתאימו לעולם האופנה. אל תשכח שהיא באה משם ...

היא גם מנסה לשנות קצת

או לא לשנות, היא לא עד כדי כך שחצנית אני מניחה. P: אולי יותר... להכניס לשם דברים שונים כדי לפתוח את מושגי היופי

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif אני לא מדבר על השינוי שהיא עושה לבנות

שזה דבר חיובי בד"כ אני מדבר על זה שהיא תמיד חייבת להיות שונה ופתאום תעשה עונה רק של נמוכות או בכוונה תבחר בחורה מלאה כאשר הבחורה שהייתה מולה בפיינל 2 היה הדבר שהכי ראוי בעולם לתואר.או לבחור בחורה שחורה,כאשר מי שנמצא לידה בפיינל הייתה הבחורה שתמיד קראו ראשונה,אמרו שהיא המתמודדת הכי מוצלחת ופתאום בפרק האחרון בוחרים מישהי שחורה,רק כי זו טיירה.הרי ברור שאם טיירה לא הייתה המנחה והיו את אותם שופטים ואותם מתחרות,זה לא היה נראה ככה. היא מנסה לעשות אפליה מתקנת לדברים שהיא אובר מגזימה איתם.

ANTMboy

New member
אפליה מתקנת זה לא דבר מוגזם

זה דבר רצוי... היא לקחה טרנסית בעונה ה-11... אתה יכול לבוא ולומר שזה כי היא רצתה שינוי ואפליה מתקנת. ואני יכול לומר שאתה צודק, אבל תכלס? זו זכותה! אתה צופה כי אתה מבין שכנראה יש משהו במה שהיא עושה. היא לא הייתה בוחרת מתמודדות גרועות... הסדרה מצליחה בזכות טיירה ומי שהיא ובזכות הידע שהיא נותנת לבנות... מה שהיא עושה בגמר זה כבר עניין שלה... אבל לאפליה מתקנת יש מקום ויש צורך! עדיף אפליה מתקנת מוגזמת מאשר מנצחים מושחתים(ויש כאלה!@)

ANTMboy

New member
מרקע* דיי למתחרים ../images/Emo3.gif וטיירה...

היא דמות מושלמת לחיקוי... מספיק עם הפוזה!

למעלה