אז בואו נעשה שרשור היכרות

ANTMboy

New member
אני אבדוק שידורים בשתי הרשתות+ארה"ב (בד"כ)

ואעדכן בשרשור מושקע:p

ANTMboy

New member
אה בעצם ראיתי 1-10 בהוט3 :p

ועכשיו את 11... אז יש לי להשלים רק שלוש עונות חוץ מזה!@!!! יואווו אני שמחD: חשבתי שיש מלא מה להשלים.

עונה../images/Emo152.gif

שם: רוני גיל: 17 איזה עונות ראית? כוווווולן חוץ מ1-3 מה העונה האהובה ומה השנואה? אני אוהבת את עונה 7 ו-11 איזה מתמודדת הכי אהבת? אנה-לי מ11, ג'נה מ9, פו מ12, קרידי...

:)

כמה זמן לא ראיתי פורום שרק נפתח! מרגיש כמו תינוק
(איפה Baby TyTy...
) שם: זוהר גיל: 16 עם ותק של שנה ~מתכחשת ליום הולדת 18 הקרב ובא~ איזה עונות ראית? את עונות 4-9 ראיתי בערך, כי תמיד היו את הימים שלא יכולתי לראות ופספסתי פרקים. ובהתחלה, 4-6 ככה גם לא התאמצתי לחלוטין לראות כל פרק. את עונות 13-14 ראיתי לגמרי. מה העונה האהובה ומה השנואה? בגלל שראיתי כמו שצריך רק שתי עונות, אין לי הרבה מה להשוות... אני גם לא מאוד זוכרת את העונות הקודמות שראיתי. את עונה 13 די אהבתי כי היו שם הרבה בנות בסדר, ואת 14 פחות כי לא אהבתי אף אחת מהבנות (חלקן היו די בסדר, אבל לא הייתה לי פייבוריטית בכלל העונה) וכי מיס ג'יי כבר לא שפט. :{ אנדרה לאון טלי אחלה, וברור שאין מקום לשניהם ביחד בתור שופטים, אבל חבל. P: (מבחינת אתגרים, פוטושוטס וכו' בכל אופן אין לי משהו מועדף, הכל מגניב
) איזה מתמודדת הכי אהבת? אממ ממה שאני זוכרת וממה שיצא לי לראות - אהבתי את ניקול, לורה וסאנדיי בעיקר מהפטיט (13). קרידי גם הייתה אחלה. וגם מאוד אהבתי את הת'ר. אבל חשוב לציין שאף מתמודדת בחיים לא משתווה לטיירה
אחת הסיבות העיקריות בגללן אני רואה את התכנית היא טיירה ומיס ג'יי

ומיס ג'יי יותר טוב עם המלמלות והשיער וזרי

הפרחים שגדלים מהדחה להדחה
כן, לALT יש איכות גרוק-ית מסויימת, אבל הוא משעשע בכל אופן. "דרקיטוד" - אחד הטובים:p

Shir Sparotty

New member
שניהם מופרעים ../images/Emo6.gif

אני באמת שונאת גם את מיס ג'יי
אגב אדמה בדיוק סיפרה לי עלייך XD היי

עוגייה

New member
מגניב

איזה עונות ראית? כולן. כמה פעמים. מה העונה האהובה ומה השנואה? נראה לי שאני אוהבת את כולן. חוץ מה-8, עם הזוכה הכי מכוערת איזה מתמודדת הכי אהבת?נאימה, קרידי, שאנטל (9), קתרז'נה, ריינה...יש עוד, בכל עונה הייתה לי לפחות פייבוריטית אחת למעט בשמינית.

Shir Sparotty

New member
יו יש פורום :-O

היי רוני XD שם: שיר גיל: 17 איזה עונות ראית? 5-11, 13,14 מה העונה האהובה ומה השנואה? עונה 14 ממש לא אהבתי והעונה האהובה 11 ו7
איזה מתמודדת הכי אהבת? קרידי
אנלי
רנה (עונה 9)
וגם נאימה למרות שלא ראיתי את העונה שלה
וואי איזה מגניב שפתחו פורום
רספקט לטיירה :)

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif אז אני מבין שהפורום הקודם נסגר

ולא הוקפא כמו שאמרו.... שם:מונטי גיל:21 איזה עונות ראית?1-14 כולם מה העונה האהובה ומה השנואה?אהובה-3 לנצח!שנואה-5. איזה מתמודדת הכי אהבת?אווה [3],ג'ואני [6],קארידי [7],גס'לין [8],ג'נה [9],אליסון [12],טיוני [12],לורן [13],אנג'לי [14]. אבל ג'ואני [6] מקום ראשון לעד!
.

למעלה