אתם לא חושבים שהגזמתם?
(לא מופנה ספיציפית אלייך, בעיקר למעריצי אדם) מה זה הסגידה המטורפת הזו? אז נכון, הבחור מוכשר בטירוף (וכן,הוא פייבוריט שלי), אבל נותנים לו יותרררררררררררר מדי קרדיט. "כדי להחזיק את הצופים הרבים שרוצים לצפות בעיקר בו"? אני בטוח שיש עוד הרבההה יותר צופים שרוצים גם לראות מה כריס, אליסון, מאט ודני [
] עושים, ועם כל הכבוד לאדם, התוכנית הזאת היא לא המופע הפרטי שלו - היו כבר 7 עונות בלעדיו והרייטינג היה אפילו גבוה יותר אז תנוחו. "שמים אותו בסוף או לקראת הסוף כי שאר המתחרים לא רוצים להופיע אחריו. הוא גורם לשאר להיראות עלובים." זה בהחלט נשמע פלצני, מסכים איתך ב-100%. אז נכון, הוא על אמת בליגה משלו, אבל הוא ממש אבל ממש לא גורם לאף אחד להיראות עלוב, באמת שלא. תאמינו לי שלשאר המתמודדים אין פחות כישרון ממנו, ויותר מזה - אני אישית חושב שלכריס או אליסון יש סיכוי לא רע לנצח אותו בגמר, כי הם הרבה יותר אותנטיים ממנו, ואותנטיות זה פקטור שחשוב בתחרות הזאת כמו יכולות וואקליות, אם לא יותר. יש אין סוף דוגמאות לזה מעונות קודמות. בקיצור - אני מסכים שזה בכלל לא הוגן לשים אותו בסוף הערב פעם אחרי פעם. ונניח לרגע שהטענות האלה נכונות - הרי אם הוא כ"כ טוב הוא אפילו לא צריך את הפימפ ספוט, לא? גם ככה כל הצופים יעקבו רק אחריו. |מגלגל עיניים| אז שיחלקו את זה שווה בין המתמודדים ושיתנו למישהו שמגיע לו.