אדם

LeannSilver

New member
אחח .. אדם , אדם .

כל הופעה שלו מ ד ה י מ ה . אני אישית אוהבת יותר את הבלדות שלו ( כי בהופעות שהוא רוקד ומנסה לעשות שואו לפעמים הוא עושה פרצופים כאלה מוזרים וגם נראה ממש גיי ) אבל אני אוהבת את אדם לא יעזור כלום , איזה הופעה שהוא עושה הוא עושה אותה מושלם .

SilviC

New member
../images/Emo41.gifבקשר לפימפספוט של אדם

נשמעו שני טיעונים די משכנעים שלא שייכים לזה שרוצים לקדם את אדם. 1) מניע כספי ואחוזי צפייה - שמים אותו בחצי השני של המתמודדים (לאורך העונה) כדי להחזיק את הצופים הרבים שרוצים לצפות בעיקר בו. מביא הרבה יותר הכנסות מפרסום. 2) שמים אותו בסוף או לקראת הסוף כי שאר המתחרים לא רוצים להופיע אחריו. הייתם רוצים להופיע אחרי הופעות כמו שלו??? זה נשמע פלצני אבל יש בזה הגיון. הוא גורם לשאר להיראות עלובים.

SilviC

New member
בדיוק

הוא גורם גם להופעות טובות של אחרים להתגמד. בסופו של דבר אם נותנים לשאר להופיע מבלי שיצטרכו לעמוד בהשוואה אליו מההתחלה זה לטובתם. זה מוריד לחץ מהם.

Juliann

New member
אותי מעניין מה יקרה שבוע הבא ../images/Emo58.gif לנושא

שבוע רוק. לא חשבתי אפילו לרגע קט שהם יתנו לו פימפספוט השבוע כי שבוע הבא רוק והוא חייב להיות לקראת הסוף. ועכשיו יש בעיה, אם הוא היה אחרון השבוע- זה אומר ששבוע הבא הוא בהתחלה (ראשון או שני) האם זה חכם לתת לאדם להופיע בהתחלה בשבוע רוק?!?! נשמע כל כך דבילי. זה השבוע בו הוא אמור לשלוף איזה שואו-סטופר קווין או משהו... אולי יתנו את הפימפ לאליסון ... זה יתכן היא גם רוק והיא בטח תדפוק הופעה. אבל תכלס מגיע לדני הוא היחיד שלא היה אחרון אבל קשה לי לראות אותו מופיע אחרון בשבוע רוק. זה יהיה כל כך WTF. ומה שהכי מפחיד זה מה אם הם שומרים לו פימפ לטופ 3? זה יהיה בלע. הייתי מעדיפה שדני יקבל פימפ השבוע, שאדם יופיע בהתחלה או לפני דני (לדעתי זה לא משנה היו זוכרים את ההופעה שלו בכל מקרה) ולשמור את הפימפ לאדם בשבוע הרוק (טופ4) או לטופ 3 שהוא הרבה יותר משמעותי.

SilviC

New member
להיפך, זה כן הוגן

וזה בעיקר הוגן לגבי השאר. יש לא מעט אנשים שצופים רק בגללו וכדי לראות אותו. בזה ששמים אותו אחרון או בין האחרונים מאפשרים חשיפה לאחרים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אם אנשים לא רוצים לראות את האחרים,

שלא יראו את האחרים. באמת. זה לא הוגן כי מתמודדים אחרים מופיעים באופן כמעט קבוע בחצי הראשון של התוכנית, וזה פוגע בהם בעיני הרבים שכן רואים את התוכנית במלואה. לפימפ ספוט יש הרבה כוח במצב צמוד כמו זה העונה. אדם לא באמת צריך את זה.

naama59

New member
נכון

אם אני לא טועה אדם הופיע רק פעם אחת בחלק הראשון של התוכנית. (בשבוע קאנטרי
נו באמת.) נכון שהוא מתמודד בולט, אבל זה פשוט לא הוגן. לדוגמה קריס כל הזמן ממוקם בתחילת התוכנית, אם הביצוע שלו בשבוע מוטאון / קאנטרי / או השבוע היו לקראת הסוף זה היה נראה אחרת לגמריי.

Lady in red2

New member
הגיוני

(אוף, אני חייבת להתרחק מהפורום בימים רביעי-שישי. כבר הבנתי מהכותרות של כולם את רוח הדברים וגם הבנתי כבר מה אדם שר השבוע
)

אתם לא חושבים שהגזמתם?

(לא מופנה ספיציפית אלייך, בעיקר למעריצי אדם) מה זה הסגידה המטורפת הזו? אז נכון, הבחור מוכשר בטירוף (וכן,הוא פייבוריט שלי), אבל נותנים לו יותרררררררררררר מדי קרדיט. "כדי להחזיק את הצופים הרבים שרוצים לצפות בעיקר בו"? אני בטוח שיש עוד הרבההה יותר צופים שרוצים גם לראות מה כריס, אליסון, מאט ודני [
] עושים, ועם כל הכבוד לאדם, התוכנית הזאת היא לא המופע הפרטי שלו - היו כבר 7 עונות בלעדיו והרייטינג היה אפילו גבוה יותר אז תנוחו. "שמים אותו בסוף או לקראת הסוף כי שאר המתחרים לא רוצים להופיע אחריו. הוא גורם לשאר להיראות עלובים." זה בהחלט נשמע פלצני, מסכים איתך ב-100%. אז נכון, הוא על אמת בליגה משלו, אבל הוא ממש אבל ממש לא גורם לאף אחד להיראות עלוב, באמת שלא. תאמינו לי שלשאר המתמודדים אין פחות כישרון ממנו, ויותר מזה - אני אישית חושב שלכריס או אליסון יש סיכוי לא רע לנצח אותו בגמר, כי הם הרבה יותר אותנטיים ממנו, ואותנטיות זה פקטור שחשוב בתחרות הזאת כמו יכולות וואקליות, אם לא יותר. יש אין סוף דוגמאות לזה מעונות קודמות. בקיצור - אני מסכים שזה בכלל לא הוגן לשים אותו בסוף הערב פעם אחרי פעם. ונניח לרגע שהטענות האלה נכונות - הרי אם הוא כ"כ טוב הוא אפילו לא צריך את הפימפ ספוט, לא? גם ככה כל הצופים יעקבו רק אחריו. |מגלגל עיניים| אז שיחלקו את זה שווה בין המתמודדים ושיתנו למישהו שמגיע לו.

SilviC

New member
תמשיך להאמין../images/Emo9.gif

אני קוראת בכל רחבי הרשת, אתרי עיתונים ומה לא.הרבה מאוד אנשים צופים כדי לצפות בו! מה לעשות? "תאמינו לי שלשאר המתמודדים אין פחות כישרון ממנו, ויותר מזה - אני אישית חושב שלכריס או אליסון יש סיכוי לא רע לנצח אותו בגמר, כי הם הרבה יותר אותנטיים ממנו, ואותנטיות זה פקטור שחשוב בתחרות הזאת כמו יכולות וואקליות, אם לא יותר." טוב, זה היה באמת מצחיק. אליסון היא היחידה בתחרות חוץ מאדם שיש לה כשרון ופוטנציאל ענק אם רק יאפשרו לה לממש אותו אחרי התוכנית הזו. הדרך היחידה שמישהו בכלל יתקרב ללנצח אותו היא אם אמריקה תתגלה ברגע האמת כהומופובית לחלוטין. בהחלט אפשרות.

כמו שכתבתי לך, פתאום ההימור שלי

לא כזה מצחיק.
אדם מוכשר ברמות מטורפות והכי מגיע לו לנצח, מעולם לא אמרתי שלא. אבל ממתי הבנאדם הכי מוכשר בתחרות זוכה בה? יש מיליונים שיש להם קול ענק, אבל יש עוד הרבה דברים שצריכים להיות במנצח מלבד יכולות וואקליות. לאדם חסרה האותנטיות שגורמת לקהל להתאהב בו ולרצות שהוא יזכה... חסרה לו ה"עממיות" הזאת שהקהל אוהב. תראי מי זכה בעונות קודמות - קלי, קארי, טיילור, ג'ורדין, פנטזיה... בכל אחד מהם יש איזה שהיא עממיות (מילה מעפנה אבל אני לא מוצא מילה אחרת) ואישיות אותנטית וכובשת שגורמת לקהל להתאהב בהם. אדם לגמרי לוקה בחסר בקטע הזה, הוא הכי לא אותנטי שיש לדעתי, וזה ממש לא קשור להיותו הומו... לעומת זאת, לאליסון וכריס יש את זה ובגדול. וגם לדני, אבל אותו אני כל כך מתעב שאני מתפלל שהוא לא יזכה בשום מצב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אגב, זה ככה גם בארץ.

נינט מול שירי, מויאל מול סקעת, מעודה מול מרינה, ישראל בר-און מול ליבי בירן. הזוכים הם לאו דווקא הזמרים או הפרפורמרים הטובים יותר, אלא אלה ששבו את לב הצופים עם אישיות צנועה וסיפור רקע סוחט דמעות.

../images/Emo45.gifנינט שירי/סקעת מויאל זה הדוגמאות הקלאסיות

אבל בגלל שמדובר באמריקן איידול לא ציינתי אותם

קליספרה

New member
שירי הצליחה למצא את מלוא הפוטנציאל מאוחר יותר

בכוכב נולד, לדעתי, נינט היתה טובה יותר משמעותית - אבל אם כל הכבוד אם מתארים כאן משהו שהוא אליטיסטי - היחידה ששידרה את זה זאת מרינה אבל אני חושבת שלא בגלל זה היא הפסידה היא מאוד מורכבת - יותר מידי לתוכנית כזאת ואדם לי לא מקרין אליטיסטיות אבל הוא בהחלט מזכיר לי את סקעת כזה שהוא חמוד, מפרגם ואמפתי - ומשמעותית בולט משאר המשתתפים בעונה - ואכן, יש מצב לדעתי שהוא יענש על זה על ידי האנשים בבית

למעלה