אדם

t r e c o o l

New member
מה?

מה הקשר בין אדם לסקעת? (חוץ מהנטיות שלהם כמובן..) סקעת תמיד נראה לי פלצן אדם נראה מגניב כזה, עם בטחון ופשוט לוקח את הכול בסבבה, ועם רגליים על הקרקע. סקעת היה בולט רק כי הוא היה חמוד, מבחינת קול היו הרבה יותר טובים. סקעת מזכיר לי את כריס! טוב דיי, הודעה אחרונה להיום, יש לי מבחן בכימיה מחר, ולא למדתי בכלל, התחרפנתי לגמרי היום!..

קליספרה

New member
היי אולי זה ההבדל בינינו

אנחנו לא רואות עין בעין את סקעת אדם אנחנו מסכימות לגמרי

naama59

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif מעריצי אדם.. תקראו

מסכימה איתך.. סוף סוף יש פה כאלה שמסכימים איתי. אני לא מתחברת אליו, אז כן, הסגידה המטורפת קצת מפריעה לי. אפילו לדיוד קוק
לא היה דבר כזה. (מכוון למעריצי אדם הנהלבים - ) אני חושבת שרק הצהרות כאלה הן אלה שגורמות לכם בסופו של דבר להתאכזב כל כך מדברים כמו בוטום 2. אז יש לו יכולות ווקאליות יותר מרשימות משל קריס ואליסון - מישהו אמר שעל זה מבוססת התחרות? צריך גם לדעת לבחור שירים, לעבד אותם, לבצע אותם נכון, ולהתחבב על הקהל. ולא, לפעמים אדם לא עונה על כל הקריטריונים. דווקא אם תשאלו אותי יכול להיות שאנשים רואים אותו כאפילו קצת מתנשא. הרי יש משהו קצת מתנשא בגישה של "אדם היה על במות מאז שהוא בן 10 והוא לא רואה אף אחד כאן ממטר, אתם יכולים ללכת הביתה". להרבה אנשים קל יותר להתחבר לאנשים שלא עושים רעש וצלצולים מכל דבר. גם העובדה שאדם בבוטום 2 הופכת ישר לקונספירציה - תעשו לי טובה. גם דוטרי הלך הביתה איכשהו. לא הכל חייב להיות מכוון נגד אדם האליל, אני מניחה שההצהרות כמו "אדם מלך העולם והדבר הכי נדיר שנראה על במות איידול ועל במות בכלל" גרמו למעריצים שאננות מסויימת, או שלאנשים פשוט נמאס ממנו. זה טבעי לגמריי ויכול לקרות. אגב, אני מניחה שאם אדם היה משובץ במשבצות כמו של קריס, הוא היה הרבה יותר נשכח והרבה פחות פופולארי. זה גם מה שגרם לי להעריך כל כך הרבה את קריס - פשוט זלזלו בו שבוע אחרי שבוע, תקעו אותו במשבצות הכי נשכחות שיש ובכל זאת הוא הגיע לאן שהוא הגיע בגלל עצמו ולא בגלל פמפום מוגזם באודישנים. אם הוא לא ייזכה, זה אולי בגלל שלאנשים נמאס ממנו או שאחרים היו יותר טובים ממנו ברגע האמת. לא כל הפסד של אדם קשור בהכרח למוצא שלו או לנטיות שלו. יש אנשים שלא מתחברים אליו :)

ר ו ח ל י

New member
חבל שיש אנשים שקוראים אותו ככה. ../images/Emo58.gif

בתור מעריצת אדם (לא נלהבת
) קשה לי להבין למה מוצאים בו שביב של התנשאות. זה שיש לו ניסיון אדיר, הופעות מחשמלות וקול עוצמתי ואחר זה הופך אותו למתנשא? אני דווקא רואה באישיות שלו צניעות ואפילו קצת ביישנות. קראתי איפשהו איזו דעה שאומרת שאם אדם היה מגיע מאיזה כפר באחד המחוזות, היה לו יותר קל להתחבב על הרבה יותר אנשים. איזה שטויות, מה היה שונה אם הוא לא היה בא מלוס אנג'לס? מה לעשות שהוא לא נכנס לתחרות כאנדרדוג אלא כפייבוריט מובהק? זה לא סתם. נכון, הוא מפומפם מהתחת. הוא עוד זמר חתונות צעיר עם סיפור אישי מרגש שההפקה החליטה לדחוף. ההפקה יכולה לעשות כל דבר, זה כבר הוכח בעבר שזה לא תמיד משפיע על דעת הקהל. זה שיש פה השתפכויות יתר עליו אני יכולה להסכים. זה רק יוצר התנגדות גדולה יותר כלפיו. יש לכל אחד זכות לא להתחבר אליו, אבל מצד שני לא להוריד מערכו ולהתבטא בצורה שלילית מדי. ואת זה אני רואה הרבה ורוב הסיבות לכך הן באמת בגלל המיניות שלו. כ"כ מיותר.

t r e c o o l

New member
יש לי רעיון למה..

אין משו רע להגיד על אדם, כי הוא די בליגה אחרת, אז מה יותר קל מלהגיד שהוא מתנשא.

naama59

New member
אני לא אומרת שאני רואה אותו ככה

למרות שיש משהו מעצבן בגישה הזו. בכל מקרה יש אנשים שפשוט לא מתחברים לאנשים כאלה ומתחברים לאנשים, אה.. "עממיים" יותר.

השתפכויות

השתפכויות זה פריקה של רגשות, ואם מישהו גורם לך להשתפך על ביצועים שלו זה סימן שהוא גרם לך להרגיש משהו חזק. לדעתי אין סימן מובהק יותר לאמן אמיתי מלהצליח לגרום לאנשים להרגיש. אליסון/דני/כריס, כולם זמרים טובים בעיני (כן, אפילו דני) אבל אף אחד מהם לא גרם לי להתרגש לקראת, תוך כדי, ובעקבות ההופעות שלהם, גם כשהיו להם הופעות טובות. אדם כן, ואני לא היחידה. ככה שאם זה נראה שיש השתפכויות "יתר" על אדם ואין כל כך כאלה על אחרים, זה אומר בעיני הרבה מאוד לטובתו.

ר ו ח ל י

New member
שתביני, אני גם מרגישה ככה

אני אוהבת אותו וגם אותי הוא מרגש, אני תמיד אומרת את זה, אבל אני מדברת על ההשתפכויות מבחינת התגובות. כאילו אפשר להתלהב אבל זה אף פעם לא טוב שזה מוגזם מידי, אפילו שזה מוצדק. ככה אני חושבת.

SweetRotem

New member
אדם?מתנשא?

אני חושבת שהוא המתמודד הכי פחות מתנשא שם חחחח לא כמו דני שכשאומרים לו "אתה עובר" עושה פרצוף של "זה היה לי ברור". שימו לב שאחרי כל ביקורת שהוא מקבל מהשופטים הוא אומר 100 פעמים תודה, והוא היחיד שמודה לאנשים שעוזרים לו עם הביצוע. בקיצור, אני חושבת שהוא מודע ליכולות שלו ושהוא בליגה אחרת משאר המתמודדים בכלל, אבל הוא לא משוויץ בזה.בכלל לא.

t r e c o o l

New member
נצל"ש- איזה הופעה של אדם הכי אהבתם?

אצלי: 1.פילינג גוד-מבחינתי, ההופעה הכי יפה העונה, היא היתה מושלמת, ההתחלה האמצע והסוף היו מדהימים, זה נראה לגמרי כמו "המופע של אדם", אי אפשר להשוות את זה לשאר המתמודדים, התו האחרון היה מטורף. בכלל כל ההופעה ממש הדגישה את הקול המדהים שלו. בקיצור 10/10 2.בלק אנד וייט- זה מה שגרם לי לאהוב את אדם, עוד הופעה מושלמת, רואים שהוא נותן 1000 אחוז בהופעה, כמה אנרגיות יש לבחור! 3.מד וורלד- הוא גרם לסימון שמיד מנסה להיות הכי ענייני ולשמור על פוקר פייס לעמוד, גם אלה שתמיד מבקרים אותו, אמרו שההופעה גאונית. הופעה מרגשת. 4.סטיספקשן- רק אדם יכול לקחת שיר שכ"כ קשה לבצע, ולבצע אותו בצורה אדירה. 5.טרק אוף מיי טירס- אדם בא להראות שמצד אחד הוא יכול לשיר הכול, ומצד שני התוצאה תיהיה הכי אדם שיכולה להיות. 6.איף איי קנט אב יו- אדם המציא שיר, וגרם לי ולפולה לבכות. 7.בורן טו בי ווילד- ההופעה הכי עוצמתית שלו, כ"כ אהבתי! 8.רינג אוף פייר- ואוו, אדם הפך את השיר לשלו, הקול שלו נשמה מטורף, לבחור יש אומץ! 9.פליי דה פנקי מיוזיק- גרם לשיר קריוקי מפגר משנת מלחמת השחרור להשמע כמו משו ששמעתי ברדיו לפני דקה, ואוו. כן חפרתי.. מה את אומרים?

OK ../images/Emo13.gif (מכיל ../images/Emo58.gif)

מתאים לי שרשור מעריצי אדם בשביל לעודד קצת את רוחנו... אני בדיכאון מהסיפור הזה. העונה הזאת מסתמנת כביזיון גדול שהולך לקרות פה. אז יאללה (סליחה על החפירות הארוכות שעומדות לבוא פה) : 1. Mad World. מדהים. אין מילים. 2. Feeling Good. אמרו שאדם לא היה מרוצה מההופעה שלו ואני לא יכולה להבין את זה. אני לא יכולה לדמיין איך זה יכול היה להיות יותר מושלם. ולמרות שבאמת כולם היו טובים השבוע, אדם היה כל כך ברמה אחרת. אי אפשר להבין את התוצאות האלו, חוץ מזה שמעריצי דני, אליסון וכריס הריחו סכנה ונכנסו להיסטריה של הצבעות מטורפות, ומולם מעריצי אדם היו שאננים מסיבות מובנות
. 3. Play that funky music. אני יודעת שאני בין הבודדים, אבל אני פשוט מתה על ההופעה הזאת וצופה בה שוב ושוב. השיר באמת דבילי ביותר ועם כל אחד אחר זה היה יוצא קריוקי. רק אדם יכול היה לעשות מזה הופעה כזאת משגעת וכיפית ולהרים את הגג של האולם ואת הקהל על הרגליים, וזה מה שהוא עשה. ואיך שהוא מתנועע בהופעה הזאת זה הכי
בעולם. 4. Tracks of my tears. השיר הראשון שלו שהתחלתי לטחון בלופים מרגע שיצא. 5. If I can't have you. הרגש שנשפך ממנו בהופעה הזאת, גם בקול וגם על הפנים - Priceless. אגב, בהופעה של דני השבוע נדמה היה לי שהוא מנסה קצת לחקות את ההופעה הזאת של אדם, וזה גם מתחבר לי למה שדני עצמו אמר, שהוא צפה ב-Performers אחרים, אבל הוא מעדיף לא לומר במי....לא שהוא יכול לחלום להתקרב לזה, אבל משהו בהבעות הפנים ובתנועות הידיים ובניסיון להביע אותו סוג של רגש באותו סוג של רוך גורם לי לחשוד שאדם היה המודל שלו כאן. 6. Born to be wild. בצפיה ראשונה לא השתגעתי על זה, אבל בצפיות חוזרות שיניתי את דעתי. הופעה עוצמתית כפי שאמרת, ומטורפת In a good way (כמו שקארה היתה אומרת
). 7. ring of fire. היו רגעים קצת מופרזים שבילי בהופעה הזאת, אבל בכ"ז זה היה אחד הדברים המדהימים שנראו על במת איידול. וגירסת הסטודיו מושלמת. וכפי שכתבת - איזה אומץ! 8. Black or white. ההופעה הראשונה שגרמה לי להצטרף לעדת מעריציו. 9. Satisfaction. זה היה בשלב שעוד לא ראיתי בו משהו כזה מיוחד. אבל בצפיות חוזרות גם זו הופעה מצוינת.

t r e c o o l

New member
חחח

הרגת אותי אם קארה, ורנדי- פור מי, פור יו, פור מי (מאידולטרי) האמת שאתמול הייתי ממש בדיכאון, אבל כחשבתי על זה, זה לא הגיוני, נקודה. קראתי באזשהו מקום, בקשר לחיפושים בגוגל, לאדם יש 6 מיליון(!!!!) חיפושים, ואחריו הכי צמוד זה כריס עם 500 אלף........ באמת שאי אפשר להשוות אפילו, זה בדיחה. ומה?? את אומרת שדני רצחתי את אשתי גוקי, חיקה את אדם?? טוב, עכשיו אני שונאת אותו.

SweetRotem

New member
יאללה../images/Emo3.gif (עם ../images/Emo58.gif)

מתאים לי לחפור חחחחח פשוט כשנפתח דיון בנושא אדם תצפו לחפירה של החיים חחחחח..אז 1.Mad World-לדעתי ההופעה הכי טובה שלו. פשוט ביצוע מדהים. 2.Black Or white- וואו אחת ההופעות. דבר ראשון אני חושבת ששם הוא נראה הכי טוב מכל ההופעות
, וגם אחרי ההופעה הזאת באמת התחלתי להעריץ אותו. 3. If I Can't Have You- אני חושבת שזאת ההופעה היחידה שכמעט ירדו לי דמעות. וואו הוא כל כך ריגש אותי שם. וכשהוא נתן את הצעקה לקראת הסוף בכלל ריגש. פשוט תותח
4. Play That Funky Music- את השיר הזה לא אהבתי בכלל עד ששמעתי את הביצוע של אדם. כשריאן אמר שהוא הולך לשיר אותו, אמרתי לעצמי פשוט "אוי ואבוי". ואז פשוט התאהבתי בביצוע הזה חחח, פשוט שאני שומעת את הביצוע הזה באלי לקום ולרקוד. והוא דפק שם חתיכת שואו. אבל למה ג'ל בשיער?
5. Feeling Good- גם זה לדעתי ביצוע מדהים. התו האחרון היה פשוט וואו. אני באמת לא מבינה איך הוא מצליח להגיע לגבהים כאלה, ועוד יותר לא מצליחה להבין שהוא היה בבוטום 2 אחרי ביצוע שכזה.בהחלט לא הגיע לו. 7. Born To Be Wild- וואו. בפעם הראשונה האמת כשראיתי את זה, שאלתי את הטלוויזיה "אדם מה לקחת?" ואז גם דמיינתי שהוא עונה לי אבל לא נכנס לזה..
אבל באמת אחרי צפיות חוזרות זה היה באמת אחד הביצועים, והוא נתן שואו שחבל על הזמן...שם הוא באמת הראה כמה ביטחון עצמי יש לו. 8. The Tracks Of My Tears- כשראיתי אותו בתוכנית לא התלהבתי כל כך. אבל אחרי שמיעות חוזרות וגם שמיעה של הביצוע של הסטודיו (שהוא לדעתי יותר יפה מהביצוע של התוכנית) התאהבתי גם בביצוע הזה והוא בין אלה שלא יוצאים מהראש. פשוט היה ביצוע מדהים.. 9.Satisfaction- אחלה של ביצוע. כששמעתי את של אדם ואז את המקור, הייתי פשוט בפרצוף שאני לא יודעת איך לתאר אותו חחחחחחח ביצוע ענק. 10.Ring Of Fire- זה ביצוע שקשה לי עדיין לגבש דעה עליו. מצד אחד לא התחברתי לשיר בכלל ולביצוע עצמו, ומצד שני אהבתי את זה...ואת הגרסא של הסטודיו במיוחד

jess r

New member
../images/Emo58.gif

בלק אור וויט, טרקס אוף מיי טירס ופילינג גוד - שלושת ההכי טובים שלו מבחינתי. אותם באמת אהבתי ושמעתי שוב אחרי התוכנית. דגש על השתיים האחרונות כי הראשונה היא פשוט ביצוע טוב לשיר של מבצע אדיר, האחרות באמת היו מקוריות ומעניינות ומתעלות\ משתוות לגירסת המקור. הבלדה משבוע הדיסקו - לדעתי לקח שיר גרוע והפך אותו לשיר נסבל אבל מה החוכמה? הוא הוציא מהשיר הזה את האמ-אמא של המנגינה, ועשה ממנו בלדה משעממת. סחטיין על המקוריות, אבל זה לא כזה להיט. סך הכל נחמד. סטיספקשן, פליי דאט פאנקי מיוזק ובורן טו בי ווילד - לא הסיגנון שלי אבל הופעות טובות. רינג אוף פייר - אחד הביצועים הכי גרועים בתוכנית. וההופעה... אין מה לדבר. כמו... לא יודעת מה. כל הליטופים האלו. עושה לי צמרמורת להיזכר. מאד וורלד - הכי אוברייטד בעולם הזה. אני אישית ממש אוהבת את הגירסה המינימליסטית של ג'ולס, אז כל האובר-דה טופ של אדם בביצוע הזה הוציא מהשיר את מה שאהבתי בו, וגם דיברתי על זה אז - ההופעה עצמה היתה מזוייפת בעיני. בקיצור מתוך 9 ביצועים אהבתי 3, חיבבתי אחת, לא אכפת לי מ-3, ושנאתי 2. לא רע

LeannSilver

New member
ההופעות של אדם שהכי אהבתי .

אצלי : 1 . if i cant have you - ההופעה שלו שאני הכי אוהבת , הוא ביצע את השיר פשוט מושלם . כמעט גרם לי לבכות , אין עליו . 2. mad world - מדהייייים . 3.track of my tears - אהבתי , אני בעיקר אוהבת את הבלדות של אדם . הוא שר ממש מרגש כל מילה נשמע כאילו הוא ממש מתכוון לזה . מאוד אהבתי את הביצוע שלו לשיר הזה . 4 .statisfaction - אחת ההופעות הטובות שלו . אני פשוט מסכימה עם כל מילה שפאולה אמרה על הביצוע הזה '' אני לא באמריקן איידול , אני בהופעה של אדם למברט '' 5. born to be wild - הופעה אדיירה פשוט אדירה . born to be oh so wild . 6.ring of fire - בלייב ההופעה היתה בסדר .. קצת מוזרה . אחר כך שמעתי את הביצוע שלו בגרסת סטודיו וזה פשוט מעווולה , אין , אין על אדם מבחינתי. 7. feeling good - לא ההופעה הכי טובה שלו , ברור שההופעה הכי טובה של הערב אבל אני לא נפלתי, אני מצפה מאדם כבר להרבה יותר. אני מבינה למה הוא לא היה מרוצה מההופעה אבל עדיין אני מתה עליו . 8. black and wait - אני לא מבינה מה כולם כל כך התלהבו מההופעה הזאת . היו לאדם הופעות הרבה יותר טובות וההופעה הזאת לא הראתה כמה הוא זמר מדהים ומי הוא כאומן הוא כל הזמן זז ורקד מבחינת השואו הופעה מעולה מבחינה קולית היתה לא משו , לא התלהבתי . 9. play that funky music - משום מה אני לא זוכרת את ההופעה הזאת .. אבל שמעתי את גרסת הסטודיו והיא בסדר .. אף שיר שאדם ביצע לא היה גרוע היו חלק שהיו בסדר והיו חלק מדהימים . אדם למברט לשלטוווווווון :) יאללה , ביי אחי .

SilviC

New member
אהבתי הכי הרבה את Ring of fire

הופעה אפית! הוא פשוט שחרר את כל הבלמים שם. לקח סיכון עצום ע"י זה שלקח שיר קאנטרי וביצע אותו ביצוע עכשווי מטורף וסקסי מאוד. זה היה סיכון עצום כי רוב האנשים או אהבו בטירוף או שנאו לגמרי. הסיכון השתלם לו בסופו של דבר כי כל העולם דיבר על הביצוע הזה, לוןב או לרע והרבה אנשים נחשפו אליו בגלל זה. בעיני מעולם לא היה כזה ביצוע מדהים בתוכנית (ואפילו מחוץ לתוכנית מתחרה בכבוד עם ביצועים נפלאים) ולעולם לא יהיה. ביצוע יוצא מן הכלל ומוטרף לגמרי. אהבתי את כל הביצועים שלו מאוד חוץ מאחד - If I can't have you . לא שנאתי או משהו אבל לא התחברתי.

bag8

New member
נצל"ש

פתחתי גלגל"צ, ואת מי אני שומעת אם לא את mad world בביצוע של אדם כמובן?

Juliann

New member
אוף הקשבתי היום לגלגלצ ולא שמעתי ../images/Emo10.gif דיכי.

למעלה