איזו במה יפההההה והוא נראה משגעעעעעעעע עליה
M mayarel New member 21/6/10 #63 ../images/Emo240.gif יוטיוב באיכות קצת יותר טובה http://www.youtube.com/watch?v=v3xDj7w5naA&feature=youtu.be
../images/Emo240.gif יוטיוב באיכות קצת יותר טובה http://www.youtube.com/watch?v=v3xDj7w5naA&feature=youtu.be
R Rider on a storm New member 21/6/10 #76 שלמותת אהה איזה מדהים הואא../images/Emo99.gif אהבתי כל כך את איך שהוא נראה ולבוש
M mokasosex New member 21/6/10 #85 חח שוב תוספות שיעער ../images/Emo6.gif יפיוףףףףףףף , הופעה מחשמלתתתתתת
I InbarKiii New member 21/6/10 #93 טוב אני לא אגיב על השיער../images/Emo122.gif אבל הוא נראה מהמםםםםם והעניבה המנומרת מדהימה D: וטוםטום גם היה נראה ממש יפה
טוב אני לא אגיב על השיער../images/Emo122.gif אבל הוא נראה מהמםםםםם והעניבה המנומרת מדהימה D: וטוםטום גם היה נראה ממש יפה
ר ר ו ח ל י New member 21/6/10 #68 הופעה אדירה ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif וכמה קהל ! הוא היה נראה מעלף, אני אוהבת את החליפה והשיער ככה ואהבתי גם את הזקוקים והבמה וסופסוף WWFM לא אקוסטי!!! התגעגעתי!!!
הופעה אדירה ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif וכמה קהל ! הוא היה נראה מעלף, אני אוהבת את החליפה והשיער ככה ואהבתי גם את הזקוקים והבמה וסופסוף WWFM לא אקוסטי!!! התגעגעתי!!!
R R o c k s e n New member 21/6/10 #122 גם אני התגעגעתי להופעה הזאת לא אקוסטי מדהים. HE JUST KILLED IT.
N nini18 New member 21/6/10 #127 הופעה באמת יפה אבל האמת שקיוויתי שהוא יופיע כמו באיידול עונה 9 ההופעה עם WWFM הכי מדהימה EVER בכל מקרה אני מתה על השיר וכל הופעה איתו מדהימה.
הופעה באמת יפה אבל האמת שקיוויתי שהוא יופיע כמו באיידול עונה 9 ההופעה עם WWFM הכי מדהימה EVER בכל מקרה אני מתה על השיר וכל הופעה איתו מדהימה.
S sivan1996 New member 21/6/10 #88 דייייי......................!!!!!!!!!!!!!!!!! להמ הוא חייב להיות כל כך מושלם!?!!!!!!! 3> 3> 3>
M mayarel New member 21/6/10 #52 או כמו שמישהי סיכמה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
או כמו שמישהי סיכמה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ר ר ו ח ל י New member 21/6/10 #69 איזה חמוד טומי הוא כזה קטן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
R Rider on a storm New member 21/6/10 #77 חחח איזה חמודים הםם חח קשה לי להאמין שהם לא עשו כבר משהו ביחד.. -.-
N nini18 New member 21/6/10 #53 ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הוא זכהההההההההההההההההה |