אדם בMUCH MUSIC AWARDS

nini18

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

מתה עליווווווווווווווווווווווו יפה שלי מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מתה מתה מתה מתה עליו איזה כיף שהוא זכההההההההההההה

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודי ואיזה נסחפים

חחחחחחחחחחחחחח זה כולם שיערררררררררררררר חחחחחחחחחחח הוא צומח בחזרה חחחחחחחחח מתה עליווווווווווווווווווו
מתה כבר שיפסיקו שאלות איידול
חח

mokasosex

New member
נסיכככככוששששששש ../images/Emo23.gif

והראיונותתתתת נהיו כיייפים

nini18

New member
אוי פה הוא הכי חמוד בעולםםםםםםםם חחחחחחחחחחחח

איך הוא מסביר לה איך לגמור לחבר ההומו שלה לנשק אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי ועכשיו הוא בגישה של רוצה נשיקה תצטרך לבקש אותה חחחח עלק קשה להשגה חחחחחחחחחחחחחחחחח בייבי על מי אתה עובד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מטורפת עליווווווווווווווווווווווו
אוי אדם מה יש לך לדבר עם הפקצה סיירוס
אוי והמראיינת זיינית שכל חחחחחחחחחחח מכירה אותו כולה 48 שעות עכשיו זה שהיא התאהבה זה ברור אבל זה שהיא מדברת כאילו היא מכירה אותו שנים זה כבר משהו אחר חחחחחחחחחחח

חחח שונאת את מיילי היא אמרה שהיא לא אוהבת

את אדם בגלל שהוא שם איילינר :[ אבל אדם נשמה אז הוא מחמיא לכולם
חחחח BB עובד על עצמו
חולה עליווו

nini18

New member
אאה ועוד משהו מספיק עם אוי סוף סוף זכיתי

חחחחחחחחחחחח אתה חמוד והלוואי ורק תזכה מעכשיו אבל זהלא שסוף סוף זכית כי זכית בעוד פרסים. אבל מצד שני בטח הוא התכוון לפרסי מוסיקה. אז מקווה שזאת רק ההתחלה

mokasosex

New member
יאאאאו התוספת שיער משגעת אותי חחחחחחחח

והמראיינת בובהה ואדםםםם מקסיםםםם

nini18

New member
אוי הוא כזה חמודדדדדדדד אבל מעצבן אותי חחחחחח

שהוא אומר שסוף סוף הוא ניצח חחחחחח זה עושה אותו למסכן והוא ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאאא
אני מתה עליווווווווווווווווו מטורפתתתתתתתתתתתתתת עליוווווווווווו

nini18

New member
בייבי זה כי אתה מדבר תמיד כל כך הרבה חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובגלל זה אני כל כך פאקינג מתה עליךךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחח
אוי כמה שאני אוהבת אותווווווווווו

למעלה