../images/Emo214.gifעונה../images/Emo27.gif
שם: רחלי גיל: 15 וחצי אזור מגורים: צפון ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת נוטה לשמאל צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: מממ לא יודעת.. צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: הממ בז' נראלי.. מה הסרט האחרון שראית? מליונים מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קלילים כאלה..סרטים קיצ'ים
מה הספר האחרון שקראת? אני באמצע לקרוא מחזה
"לדבר עם.." אהבת אותו? ספר קשה אבל מגניב.. למה אתה הולך להתחפש השנה?
איזה חג אתה הכי אוהב? אפשר 3??
פורים סוכות ופסח! מה השם האהוב עליך לבנים? מממ רועי אולי? ולבנות? לא יודעת אני אוהבת הרבה שמות..שני אולי או שיר.. יש מצב שתרד מהארץ? לא לתקופה של לגור וזה.. באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? יום ראשון..
למה? עשו לי גשר
אתה עייף? מאוד! משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? בכורה כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ממ *סופרת* 5
כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 11 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? נדב
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אממ משפחה?? לפני 3 שבועות.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? עכשיו ומחר
יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? אמריקה וגרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? קיילי ליד מי היית רוצה לשבת? דניאל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? עידית והדר מי החבר הכי מצחיק שלך? הדס מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? קיילי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? עידית מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? עידית
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? ירדן מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? הדס מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? עידית
לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? צפיה ביקורתית, חינוך
ואיזה הכי שונא? מתמטיקה
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שני ורביעי
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי וחמישי באיזה מגמה אתה? תאטרון
אתה נוהג להבריז הרבה? כשצריך
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא ממש.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) ממ קיבלתי השבוע 17 בביולוגיה
מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית כמה קיבלת בו? 82 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? יש לי לעשות מונולוג אחרי פורים
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדנו היום
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? ציפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לא יודעת המ ההבדל
פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? כן
שם: רחלי גיל: 15 וחצי אזור מגורים: צפון ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת נוטה לשמאל צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: מממ לא יודעת.. צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: הממ בז' נראלי.. מה הסרט האחרון שראית? מליונים מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קלילים כאלה..סרטים קיצ'ים