שאלון..

Dorushh 3

New member
../images/Emo40.gifשאלון..../images/Emo187.gif

קרדיט לסקרים ושאלונים
כדאי שתענו כי משעמם לי
כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

Dorushh 3

New member
משעמם לייי../images/Emo10.gif לפחות תקראו../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

כללי: שם: דור כיל: 13.10 בערך
אזור מגורים: כרמיאל ימני/שמאלי (בידיים): ימיני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא מבין בזה
צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול
צבע שבחיים לא תלבש: אממ.. צהוב נראה לי
לא נראה עליי טוב
צבע המקלדת שלך: אופוייד כזה הצבע של המכונית של השכן שלכם: אין להם מכונית
מה הסרט האחרון שראית? ספוט
מה הסרט האהוב עליך? יש מלאא מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? הצבעונים אדומים אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? סוכותת מה השם האהוב עליך לבנים? נפתלי
ולבנות? נחמה
יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? כללית
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? מזמן למה? אתה עייף? לאא ואני מתפגר משיעמום!!
משפחה: כמה אחים יש לך? 1, בקרוב 2 בע"ה
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את ההכי קטן
כפרה עליו
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מזמן
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לפני שבועיים בערך.. יש לך קרובים בחו"ל? יס איפה? אממ.. הולנד, מיאמי ועד מקום נראה לי
חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ילדה קרצייה
ליד מי היית רוצה לשבת? ליד חבר מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מה אכפת לכם?
מי החבר הכי מצחיק שלך? מה אכפת לכם?
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? ידידה שלי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? היא^^
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אצלה^^
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? עם חברים לא רב.. בד"כ זה רק איתה^^
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? תנך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אמ.. ספרות..בגלל המורה אבל ואיזה הכי שונא? פיזיקההה
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי!!
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שני, רביעי, חמישי
ב-2
באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)- 30 ומשו מה המבחן האחרון שעשית? פיזיקה כמה קיבלת בו? עוד לא החזיר
אבל אני בטח אקבל 15 בערך
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אזרחות אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפסס קיווי או אגס? בעע
פרות מיובשים או חיים? חיים
פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין
חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא?
פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצהה
שתייה- מוגז או לא? רצוי

וואו כמה../images/Emo2.gifמחר אני אענה../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

דורוש מקווה שאני לא מזלזלת או מעליבה
[?!?!] מחר אני אענה
פשוט בידיוק חזרתי מהקניון עייפה ברמות אני בקושי רואה מה כתוב במסך

m i r u s h i

New member
גם לי משעמם.../images/Emo108.gif

כללי: שם:מירי כיל:כיל?
17.5 אזור מגורים:דרום :p ימני/שמאלי (בידיים):שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):לא מעניין אותי פוליטיקה
צבע שיער:שטני צבע עיניים:כחולות צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:אין אחד כזה ת'אמת צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש בחניה תת קרקעית בערך 50 מכוניות ועוד 20 בערך בחניה העליונה...איזה מהן? :X מה הסרט האחרון שראית?סיפור סינדרלה מה הסרט האהוב עליך? אייס ונטורה 2 מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיות מה הספר האחרון שקראת?ריקוד המוות אהבת אותו?יאפ למה אתה הולך להתחפש השנה? התחפשתי לפיראטית איזה חג אתה הכי אוהב? כל חג שיש בו חופש..P: מה השם האהוב עליך לבנים?ממ.. ולבנות?מאי\ה יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני שבועיים למה?מה זה משנה? :X אתה עייף? אכן. משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בת זקונים
כמה סבים יש לך?1 .. כמה סבתות יש לך?1 .. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?אוהו
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? ממ ..הבת דודה שהכי קרובה לגיל שלי..קל לדבר איתה כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?שבוע שעבר יש לך קרובים בחו"ל?לא איפה? חברים: *מראש,KTB זה הכינוי של ה"חבורה" שלי [חבורה=כל החברים P:]* מי יושב לידך (בכיתה)?חברה ליד מי היית רוצה לשבת?נוח לי P: מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?KTB מי החבר הכי מצחיק שלך?מישהו מKTB מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני,עצמי או אנוכי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? כל KTB
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?הם שורצים אצלי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?:X מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?:X מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?:X לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אין
ואיזה הכי שונא?מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?שלישי וחמישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?חמישי באיזה מגמה אתה?מחשבים
אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0):X מה המבחן האחרון שעשית?אנגלית כמה קיבלת בו?לא יודעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות?מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 70 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?חופש :X זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?נקטרינה פרות מיובשים או חיים?חיים? פירות חיים? :O פירות או ירקות?שניהם בשר או צמחוני?צמחוני,אבל משתדלת לאכול פרגיות.סתם נו,בשר. חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?לחמנייה [ורצוי כמה שיותר טרייה] פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?מוגז P: [בעיקר פאנטה לימון]

mor the only

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

כללי: שם:מור כיל:*גיל
14 אזור מגורים:ירושלים ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):לא יודעת
צבע שיער:חום צבע עיניים:חום דבש צבע אהוב:כחול\תכלת צבע שבחיים לא תלבש:ורוד וחום צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:איזה מהם?
מה הסרט האחרון שראית?מר וגברת סמית מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר וואז הגיעה פולי
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?דרמה מתוחכמת וקומדיה מה הספר האחרון שקראת?אממ...לא זוכרת
למה אתה הולך להתחפש השנה?התחפשתי לסמארה איזה חג אתה הכי אוהב?שבועות
מה השם האהוב עליך לבנים? לירון ולבנות?שחר יש מצב שתרד מהארץ?אולי
באיזה קופת חולים אתה?מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?כבר הרבה זמן לא למה? אתה עייף?טיפה משפחה: כמה אחים יש לך? 2 אחיות איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שלישית ואחרונה
כמה סבים יש לך? שניים כמה סבתות יש לך? אחת נפטרה(
) ונשארה אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ארבעה
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?אממ.. הרבה לא יודעת כמה
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את הבני דודים מצד אמא
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין בגיל שלי יש כמעט בגיל שלי הכי קרוב לגיל שלי זה 16 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? השבוע הלכתי לסבאסבתא
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? ביום שישי סבא מהצד השני בא לארוחת ערב יש לך קרובים בחו"ל? אממ.. קרובים רחוקים... מהצד של אמא מגרמניה זה הקרובי משפחה של סבא.. איפה?גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? בעיקרון לבד אבל כל מי שרוצה מתקבל בברכה
ליד מי היית רוצה לשבת?לא יודעת... מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?לירון[בן] דורין[בת] גפן[בת
מי החבר הכי מצחיק שלך? אורי מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת למבחנים
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? לירון מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?דורין מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?גפן מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?אוליאנה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?לא יודעת
אולי גפן לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אפחד ואיזה הכי שונא?כולם באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שני
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה?אפחת עוד אין מגמות בכיתה ח' אתה נוהג להבריז הרבה?
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 28 ו0
מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית כמה קיבלת בו? לא יודעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אנגלית והיסטוריה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים
פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה?פיצנ שתייה- מוגז או לא?מוגז

../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

כללי:
שם: רותם
כיל:גיל
14
אזור מגורים:צפון
ימני/שמאלי (בידיים):ימני
ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):עדיין אני לא זוכרת מה זה ימני ומה זה שמאלי
צבע שיער:חום
צבע עיניים:חום
צבע אהוב:סגול
צבע שבחיים לא תלבש:חום
צבע המקלדת שלך:אפור
הצבע של המכונית של השכן שלכם:חחחחחח
לא זוכרתXD
מה הסרט האחרון שראית?אמממ הסרט *המהמם* של לירון על טלי נחשב?
מה הסרט האהוב עליך?יש הרבה
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיה
מה הספר האחרון שקראת?אממ.. הארי פוטר ניראה לי
אהבת אותו?מאוד
למה אתה הולך להתחפש השנה?מכשפה
איזה חג אתה הכי אוהב?פסח
מה השם האהוב עליך לבנים?אממ לא יודעת אף פעם לא חשבתי על זה
ולבנות?קשת
*מושפעת ממיכאלה*
יש מצב שתרד מהארץ?לא
באיזה קופת חולים אתה?מאוחדת
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לא זוכרת
למה?לא זוכרת
אתה עייף?לא
משפחה:
כמה אחים יש לך?2
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכור
כמה סבים יש לך?2
כמה סבתות יש לך?2
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?1
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?אממ הרבה
16 ניראה ליXD
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?עינב
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אין XD
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לפני אממ שבועיים?משו כזה
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לא זוכרת
יש לך קרובים בחו"ל?כן
איפה?אמריקה
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)?ישי
ליד מי היית רוצה לשבת?ירדן
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?מאיה^#%@
וירדן,איילת, ליהי, גפן ועוד כמה
מי החבר הכי מצחיק שלך?מאיה
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?ירדן
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? איילת
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?מאיה
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?לא הולכת לטיולים
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?גפן
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?מאיה
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה
תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה. הכל עדיף על תנ"ך
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?מתמטיקה
ואיזה הכי שונא?תנ"ך
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?חמישי
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי
באיזה מגמה אתה?בשום מגמה
אתה נוהג להבריז הרבה?לא
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)84
מה המבחן האחרון שעשית?אמממ בביולוגיה
כמה קיבלת בו?עדיין לא החזירה
מה המבחן הבא שיש לך לעשות?היסטוריה
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי היום
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה?צ'יפס
קיווי או אגס?אגס
פרות מיובשים או חיים?חיים
פירות או ירקות?פירות
בשר או צמחוני?צמחוני
חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת
חביתה או ביצה קשה?ביצה קשה
אורז לבן או מלא?לבן
פיתה או לחמנייה?לחמנייה
פלאפל או פיצה?פיצה^&@#
שתייה- מוגז או לא?לא

Simply an Angel

New member
../images/Emo189.gifעונה../images/Emo189.gif

כללי: שם: ליאור כיל: *ג*יל: 15 וכמה חודשים
אזור מגורים: חור נידח
ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לאדעת
צבע שיער: ג'ינג'י צבע עיניים: כחול-ירוק צבע אהוב: אדום צבע שבחיים לא תלבש: צבעים זוהרים צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: תכלת מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה הסרט האהוב עליך? אין ספציפי... אבל כעיקרון סרטי אימה.. מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אימה
מה הספר האחרון שקראת?לא זכור
אהבת אותו? ראו תשובה לסעיף מעל למה אתה הולך להתחפש השנה? לא התחפשתי איזה חג אתה הכי אוהב? פסח- החופשה הכיייייייי ארוכה מה השם האהוב עליך לבנים? אין משהו מיוחד... ולבנות? אין משהו מיוחד... יש מצב שתרד מהארץ? יש
באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני כמה דקות
למה? בדיקות דם
אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) תאומה... מספר 4
כמה סבים יש לך? אין
כמה סבתות יש לך? אחת
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שתיים אם אני לא טועה... כמה בני דודים יש לך מצד אבא?לא יודעת
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אין אחד אהוב.. אני אוהבת את כוולם.. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? לאדעת
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבוע שעבר
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? ביקרו פה ביום שבת
יש לך קרובים בחו"ל? אממ... לא נראה לי...
איפה? לא יודעת
חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? שירה
ליד מי היית רוצה לשבת? אין מישהו מיוחד
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יש כמה... מי החבר הכי מצחיק שלך? יש כמה... מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אין כזה... מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אין ספציפי... מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אין מישהו ספציפי... מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?הא?
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? חחח לא יודעת...
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?יש שתיים... לימודים: מתמטיקה או אנגלית? וואי... שאלה קשה... נראה לי אנגלית... תנ"ך או היסטוריה? Same shit... אבל אם זה תלוי במורות- היסטוריה על בליינד
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? כימיה
ואיזה הכי שונא? היסטוריה
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? רביעי... באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי
באיזה מגמה אתה? אין אצלנו מגמות אתה נוהג להבריז הרבה? לא מבריזה בכלל... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אמממ.. נכשל... מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית כמה קיבלת בו? לא ידוע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? לא יודעת
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי... יש לי השנה :SSS מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? ממתי לומדים בחופש?
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? שניהם
בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? הכל
חביתה או ביצה קשה? שניהם אורז לבן או מלא? שניהם
פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצההההההההההה|כת|
שתייה- מוגז או לא? לא מוגזזזז

Nofar723

New member
עונה...

כללי: שם:נופר כיל:עוד שבועיים 15
אזור מגורים:חיפה ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):באמצע
צבע שיער:חום צבע עיניים:חום צבע אהוב:אין צבע שבחיים לא תלבש:ורוד מנצנץ צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:זה שחונה מימין או משמאל לאוטו שלנו?!?
מה הסרט האחרון שראית?סיפור סינדרלה מה הסרט האהוב עליך?מולאן רוז' מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיה מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר 6
אהבת אותו?כן למה אתה הולך להתחפש השנה?לא התחפשתי... איזה חג אתה הכי אוהב?פסח מה השם האהוב עליך לבנים?עומר ולבנות?עומר יש מצב שתרד מהארץ?אולי באיזה קופת חולים אתה?מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני חודש חודשיים למה?כי הייתי חולה אתה עייף?לא משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)הכי קטנה:) כמה סבים יש לך?0 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?את הבת דודה מצד אמא כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?מזמן... יש לך קרובים בחו"ל?לא איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?חברה ליד מי היית רוצה לשבת?נוח לי לידה:) מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?אם אני אגיד שמות זה יעזור?
מי החבר הכי מצחיק שלך?כנ"ל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?עם עצמי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?עם הגדוד שלי בצופים
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אף אחד תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?היסטוריה ואיזה הכי שונא?מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שני רביעי וחמישי
באיזה מגמה אתה?לא במגמה אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)45 מה המבחן האחרון שעשית?היסטוריה כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי מה המבחן הבא שיש לך לעשות?גאוגרפיה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?חופש זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים??
פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין חביתה או ביצה קשה?ביצה קשה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?מוגז

linoy7

New member
טוב, נו../images/Emo3.gifכאילו מישהו קורא את זה../images/Emo41.gif

כללי: שם: לינוי גיל: 15 וחצי אזור מגורים: מרכז
ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא מבינה בזה וגם לא מתעניינת בפוליטיקה
צבע שיער: שטיני/שטני או איך לא כותבים את זה
צבע עיניים: חום דבש[בהיר] צבע אהוב: סגול צבע שבחיים לא תלבש: צהוב
צבע המקלדת שלך: אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת
לא ראיתי הרבה זמן
מה הסרט האהוב עליך? יש כ"כ הרבה
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?
קומדיות ואימה
מה הספר האחרון שקראת? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה[ובאמת יש ספר כזה
] אהבת אותו? בערך.. למה אתה הולך להתחפש השנה? לא התחפשתי לשומדבר מיוחד.. איזה חג אתה הכי אוהב? פורים וחנוכה מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודעת ולבנות? עדי/עדן יש מצב שתרד מהארץ?
באיזה קופת חולים אתה? מכבי
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא יודעת
למה? ככה אתה עייף? כן משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אמצעית כמה סבים יש לך?
1
כמה סבתות יש לך?
2
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?
כולם [שאלה מפגרת] כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבועיים נראלי מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?כנ"ל יש לך קרובים בחו"ל? כבר לא... איפה? היו.. בארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? מישהי ליד מי היית רוצה לשבת? מישהי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? כולם מי החבר הכי מצחיק שלך? אני
סתם
מישהי מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?מישהי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מישהי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?מישהי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?כנ"ל מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?לא יודעת מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?מישהי לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא יודעת ואיזה הכי שונא?הסטוריה ומתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?ראשון שני ורביעי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? חמישי-12:00
באיזו מגמה אתה? ספרות ועיצוב אתה נוהג להבריז הרבה? אני לא מבריזה
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 35 מה המבחן האחרון שעשית? לשון כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו אותו מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתמטיקה
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? עוד לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? שניהם קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? גוססים פירות או ירקות? גם וגם בשר או צמחוני? כנ"ל חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? גם וגם
שתייה- מוגז או לא? כנ"ל הודגש באמצעות מדגישומטיק
<<< יופי טופי לכם!

ילד רע 15

New member
עונה:

כללי: שם: עדן כיל: 15 אזור מגורים: הרצליה ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): ימני צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: ורוד צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: שחור מה הסרט האחרון שראית? מינכן מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר,הצלצול1 מה הסגנון סרטים האהוב עליך?מתח ואימה מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר אהבת אותו?כן למה אתה הולך להתחפש השנה?לא התחפשתי איזה חג אתה הכי אוהב?פסח מה השם האהוב עליך לבנים?לא יודע יש כל מיני.. ולבנות?ונוס זה שם יפה יש מצב שתרד מהארץ?לא נראה לי באיזה קופת חולים אתה?מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?כמה שבועות למה?בדיקה אתה עייף?לא משפחה: כמה אחים יש לך?3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכור כמה סבים יש לך?2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?10 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?מוריה, אריאל כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?אתמול מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לא זוכר יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?דורון ליד מי היית רוצה לשבת?איה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?אופיר, שרה, עילית, עדי, מיכאל מי החבר הכי מצחיק שלך? מיכאל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא לומד למבחנים עם חברים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אופיר מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?אופיר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?לא הולך חחח מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?שרה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?עילית לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?מתמטיקה ואיזה הכי שונא?לא שונא... באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?חמישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי באיזה מגמה אתה?תקשוב אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)70 מה המבחן האחרון שעשית?מתמטיקה כמה קיבלת בו?לא החזירו מה המבחן הבא שיש לך לעשות? צרפתית אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?"חיים" פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?עין חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?מוגז

../images/Emo187.gifניסיתי להשקיע../images/Emo6.gif

כללי:
שם:אילנה
אזור מגורים:צפון
ימני/שמאלי (בידיים):ימני
ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
צבע שיער:חום כהה
צבע עיניים:חום ירוק
צבע אהוב:טורקיז
צבע שבחיים לא תלבש:לא נראה לי שיש כזה..
צבע המקלדת שלך:אפור
הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש לי כמה שכנים
מה הסרט האחרון שראית?"התעוררות"-
מה הסרט האהוב עליך?פיי..יש הרבה
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?דרמה, קומדיה,כל מיני..
מה הספר האחרון שקראת?יומני הנסיכה3 באנגלית
אהבת אותו?יאפ!
למה אתה הולך להתחפש השנה?פורים עבר לא?
איזה חג אתה הכי אוהב?חנוכה- אין לי מושג למה
מה השם האהוב עליך לבנים?עידו ותומר
ולבנות?ענבל
יש מצב שתרד מהארץ?לא'דעת
באיזה קופת חולים אתה?מאוחדת
(
)
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני חצי שנה נראה לי
למה?למה לא?
אתה עייף?לא ממש
משפחה:
כמה אחים יש לך?יש לי אחות אחת
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..):בכורה
כמה סבים יש לך?2
כמה סבתות יש לך?
לצערי הרב
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2
כמה בני דודים יש לך מצד אבא?1
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?את כולםם
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אחד גדול ממני בשנה..זה הכי קרוב
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?יום שבת
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?יום שישי
יש לך קרובים בחו"ל?יאפ
איפה?ארה"ב
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)?חן
ליד מי היית רוצה לשבת?
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?אורטלושש
יעלושש
אינושש
מי החבר הכי מצחיק שלך?כולן
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אורטל
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?אפחד לא שורץ..הם לא כלבים
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?כנ"ל
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?כולם
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?חס וחלילהה
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית?אנגלית
תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?שיעור חופשי(
)
ואיזה הכי שונא?ביולוגיה..לא בגלל המקצוע..רק בגלל המורה
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?יום שלישי..מסיימת בארבע
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?יום שישי..באחד
באיזה מגמה אתה?מדעים
אתה נוהג להבריז הרבה?אף פעם לא הברזתי
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?אפעם לא הברזתי..
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)
מה המבחן האחרון שעשית?ערבית
כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלנו..
מה המבחן הבא שיש לך לעשות?פיסיקה
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?היום חופש..זוכרים?
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה?צ'יפס טעים אב יותר משמין..
קיווי או אגס?לא הכי אוהבת את שניהם
פרות מיובשים או חיים?חיים
פירות או ירקות?פירות
בשר או צמחוני?אני לא צמחונית אבל אני יכולה לחיות בלי בשר

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo84.gifעונה../images/Emo122.gif

כללי: שם: ספיר כיל: 14 אזור מגורים: נס ציונה ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):לא יודעת צבע שיער:שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: ורוד
צבע שבחיים לא תלבש: אפור
צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: אממ.. נראה לי אפור מה הסרט האחרון שראית? איך להיפטר מבחור ב-10 ימים מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה רומנטית מה הספר האחרון שקראת? אממ.. שחכתי איך קוראים לו
זה איזה ספר שהביאו לנו בבצפר אהבת אותו? נחמד למה אתה הולך להתחפש השנה? כבר התחפשתי איזה חג אתה הכי אוהב? פורים
מה השם האהוב עליך לבנים? אמממ.. נראה לי עומרי ולבנות? לא יודעת יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? למה
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני מיליון שנה... למה? אמה אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 1 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) הכי קטנה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אין לי כוח כמה בני דודים יש לך מצד אבא?אין לי כוח איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אממ.. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? כנ"ל יש לך קרובים בחו"ל? יאס איפה? מיאמי חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? חברה ליד מי היית רוצה לשבת? לידה
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מזה משנה
מי החבר הכי מצחיק שלך? יש כמה. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לומדת לבד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אממ.. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אממ.. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?לא הולכת לטיולים
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לא יודעת מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?לא יודעת לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה
תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אממ.. נראה לי מתמטיקה
ואיזה הכי שונא? כל השאר באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי!!!!!!!! באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שלישי באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)נראה לי 54 מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אממ.. נראה לי מתמטיקה
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי היום זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?שניהם פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?שניהם פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?לא

HONA../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כללי: שם: שני כיל:גיל?..13 + אזור מגורים: נס ציונה ימני/שמאלי (בידיים): ימינית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
צבע שיער:שטני צבע עיניים:ירוק- כחול צבע אהוב: יש הרבה אבל בעיקר כתום צבע שבחיים לא תלבש: אפור
צבע המקלדת שלך:בז' הצבע של המכונית של השכן שלכם: אה?! מה הסרט האחרון שראית? איך לאבד בחור ב-10 ימים
מה הסרט האהוב עליך?מסיבת פיג'מות
מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אימה וקומדיה- רומנטית מה הספר האחרון שקראת? לא יודעת
אהבת אותו?
למה אתה הולך להתחפש השנה? לא התחפשתי איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? גיא ולבנות? שני
חח יש מצב שתרד מהארץ? כע באיזה קופת חולים אתה? אהמ לא יודעת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?
למה? אתה עייף?לא משפחה: כמה אחים יש לך? כולל אותי-5 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שניה
כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אממ 6 ניראה לי כמה בני דודים יש לך מצד אבא?1 {אחד גר בחו"ל ובחיים שלי לא ראיתי אותו ולא הכרתי אותו וגם אין לי כוונה להכיר או לראות
} איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אהמ לפני פחות משבוע מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לא יודעת חח יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה?רומניה או גרמניה
{ניראה לי רומניה
} חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?מישהו ליד מי היית רוצה לשבת? ליד חברה חח מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?אתם לא מכירים אז מה זה משנה
? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגליתתתתתת תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אהמ אנגלית ניראה לי
ואיזה הכי שונא?היסטוריה ומדעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? אממ יום שישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי שלישי שני ורביעי
באיזה מגמה אתה?אין אתה נוהג להבריז הרבה? כן
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן
כמעט בקביעות
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 20 ומשהו במתמטיקה במבחן האחרון אבל היא עושה לנו מבחן חוזר..
מה המבחן האחרון שעשית?ספרות כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? {חופש} שיעור בחיים
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפסססססססססססססססססס קיווי או אגס? קיווי {שונאת אגסים מאז שנולדתי
} פרות מיובשים או חיים?חיים ונושמים
פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר כניראה חח חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?קשה אורז לבן או מלא?לבן לבן פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה
שתייה- מוגז או לא?מוגז

רר תפוזבל..../images/Emo27.gif

שם: דניאל כיל: כיל?
15 אזור מגורים: צפון ימני/שמאלי (בידיים): שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת... צבע שיער: חום עם פסים... שנראה לי אני צכה לחדש אותם... צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול וגווניו
צבע שבחיים לא תלבש: לא יודעת...... צבע המקלדת שלך: לבן עם אותיות שחורות הצבע של המכונית של השכן שלכם: אין לנו שכנים
מה הסרט האחרון שראית ? נראה לי שסוף העולם שמאלה שידור חוזר
מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת...חח מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה מה הספר האחרון שקראת? ממ מחזה נחשב? האמת שעכשיו התחלתי את 'מהומה על לא דבר' אהבת אותו? שאני אסיים אני אחזור לשאלון ואגיד לכם
למה אתה הולך להתחפש השנה? רציתי בלינקי ביל.. אבל לא היה לי אוורול אדום... איזה חג אתה הכי אוהב?פורים! מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודעת... רק לא דניאל
ולבנות? גם לא יודעת יש מצב שתרד מהארץ? במדרגות... באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חח לא זוכרת... למה? כי רציתי להגיד שלום לרופאת הילדים האהובה עלי כי היא התפטרה@!! חח איזה שאלה.. כי הייתי חולה.. אתה עייף? ישנתי מספיק בכמה ימים האחרונים
משפחה: יש כמה אחים יש לך? אחות אחת איפה אתה נמצא ברשימה? הכי קטנה כמה סבים יש לך? אין כמה סבתות יש לך? גם אין כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
לאמא יש 11 אחים.. אז אתם לא רוצים לדעת כמה בני דודים יש
כמה בני דודים יש לך מצד אבא? בת דודה אחת..
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? חן
חח אתם לא מכירים
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין... מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?תאריך מדויק?!?!?!חחחח מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? כנל... יש לך קרובים בחו"ל? קרובים רחוקים... איפה? מממ ממה שידוע לי בצרפת.. חברים: גם יש!! הייתם מאמנים?! מי יושב לידך (בכיתה)? חברתי הטובה גל ליד מי היית רוצה לשבת? ליד הלוח כאילו!!! שאי אוכל לראות הכל ולצחוק עם המורה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אתם פשוט מכירים אותם..
מי החבר הכי מצחיק שלך? לא יודעת.. עפ כולם צוחקים... מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? שאני אתחיל ללמוד למבחנים אני אגיד לכם... מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?הג'וק..חח שורץ
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? ריססו נגדי
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?החבר הטוב ביותר של האדם... הכלב, שאין לי! מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אנחנו כבר לא חברים
חח סתם.. לא יודעת אני מסנה לא לריב עם חברים שלי.. בכל זאת
מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לכל אחד יש טעם דומה במשו אחר... (אה.. איזה תשובה?!
) לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מורה למתמטיקה יותר נחמדה אבל אנגלית יותר חשוב... תנ"ך או היסטוריה? לא זה ולא זה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? חברה ואיזה הכי שונא? כל השאר באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? רביעי ושלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? כל הימים אותו דבר באיזה מגמה אתה? שנה הבאה בתאטרון אתה נוהג להבריז הרבה? השנה האמת לא יצא הרבה.. רק בתחילת שנה... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? נהגתי עכשיו כבר לא הרבה כמו שכתבתי.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 13 או 20 נראה לי... אבל כל הכיתה קבלה גורע... מה המבחן האחרון שעשית? חח לא זוכרת.. כמה קיבלת בו? לא זוכרת.. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? כנל אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי.. לפחות לא עיוני
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?שיעור חשוב לחיים.... לא למדתי היום
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? ציפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? צמחוני או עוף חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה?חביתנ אורז לבן או מלא?לא ולא פיתה או לחמנייה?לחמנייה פלאפל או פיצה? םפיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז פייי.. כבר נהיה לי בחילה מכל האוכל הזה

עונה

כללי: שם: ירדן כיל:13.5 אזור מגורים:פ''ת ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאלני צבע שיער:חום צבע עיניים:חום צבע אהוב:אדום צבע שבחיים לא תלבש:אין כזה צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:כחול מה הסרט האחרון שראית?למראית עין מה הסרט האהוב עליך?למראית עין מה הסגנון סרטים האהוב עליך?קומדיות מה הספר האחרון שקראת?דמעות של אש אהבת אותו?אממ..כן למה אתה הולך להתחפש השנה?למלאך כמו דנה בלום איזה חג אתה הכי אוהב?טו בשבט מה השם האהוב עליך לבנים?יובל ולבנות?טלי יש מצב שתרד מהארץ?אולי באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לא זוכרת למה?לא זוכרת אתה עייף?קצת משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכורה כמה סבים יש לך?2 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?יובל כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אפאחד מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לפני שבוע מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לפני יומים יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?בקרבים חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?ספיר ליד מי היית רוצה לשבת?ספיר מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?ספיר ירדן ומור מי החבר הכי מצחיק שלך?מור מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?ספיר מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?ספיר מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?ספיר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?אממ.. ירדן מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?לריסה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?ירדן לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?היסטוריה -שיעור חופשי.. איזה מקצוע אתה הכי אוהב?ספרות ואיזה הכי שונא?אנגלית באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?ראשון באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי באיזה מגמה אתה?אין לנו מגמות אתה נוהג להבריז הרבה?לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)75 מה המבחן האחרון שעשית?היסטוריה כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלנו מה המבחן הבא שיש לך לעשות?מורשת אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?ציפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?גמוגם חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגילה חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לא סובלת אורז פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?פלאפל שתייה- מוגז או לא?מוגז

moton

New member
עונה.. (קצת באיחור אבל חפיף)

כללי:
שם: מוטי
אזור מגורים: שפלה
ימני/שמאלי (בידיים): ימני
ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): הדיעה הפוליטית שלי היא שאין אף אחד שראוי להבחר בבחירות האלה
צבע שיער: שחור
צבע עיניים: חום
צבע אהוב: אדום
צבע שבחיים לא תלבש: ורוד
צבע המקלדת שלך: מקשים לבנים.. רקע כסוף
הצבע של המכונית של השכן שלכם:
מה הסרט האחרון שראית? איך להפטר מבחור ב-10 ימים.. לפני שעתיים בערך ב-HOT FUN
מה הסרט האהוב עליך? אין לי אחד
מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה
מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
אהבת אותו? כן
למה אתה הולך להתחפש השנה? לא מתחפש
איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה
מה השם האהוב עליך לבנים? לא יודע
ולבנות? לא יודע
יש מצב שתרד מהארץ? לא יודע
באיזה קופת חולים אתה? מכבי
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני חודש וחצי בערך
למה? הייתה לי שפעת
אתה עייף? כן
משפחה:
כמה אחים יש לך? 2
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור
כמה סבים יש לך? 1
כמה סבתות יש לך? 1
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יש הרבה.. לא סופרים
כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין לי
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מוצ"ש
מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן
יש לך קרובים בחו"ל? יש לאבא שלי
איפה? טורקיה
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)? ילד מהכיתה
ליד מי היית רוצה לשבת? טוב לי לידו
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מה יעזרו שמות?
מי החבר הכי מצחיק שלך? אני המצחיק
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני לא מסוגל ללמוד ביחד
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין
ואיזה הכי שונא? הכולללללל
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי ורביעי
באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? יום שישי ב-10
באיזה מגמה אתה? מחשבים
אתה נוהג להבריז הרבה? הייתי
יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אממ לא..
מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 24
מה המבחן האחרון שעשית? ספרות
כמה קיבלת בו? 86
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? היסטוריה
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 88
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי היום
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה? פירהההה
קיווי או אגס? קיווייי
פרות מיובשים או חיים? חיים ונושמים
פירות או ירקות? פירות
בשר או צמחוני? בשר