דיון

a charmed girl

New member
../images/Emo4.gifאה והיא אמרה

שהיא לא סקסיתבאיזה ראיון ברדיו לא מזמן חחח...לא זוכרת איפה זה היה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif חח ראסמי../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

Good 2b Me

New member
אממ..

אני לא חושבת כי יש לה קול כזה מהמם ושירים כאלה מדהימים שלא נראה לי שהיא תצטרך להשתמש במיניות כדי למכור... בכל זאת אם מתישהו היא לא תצליח כ"כ (חס וחלילה) אז אני מקווה שהיא לא "תשתמש" בגוף שלה וכו' בשביל להצליח..כי זה יוריד מערכה..וגם זה יהיה מאוד מוזר אם זה יקרה-קלי משתמשת במיניות ובגופה כדי להצליח- לא י'דעת לי בכל אופן נשמע מוזר..
כי קלי זאת קלי
אוהבים אותה כמו שהיא..

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאני לא חושבת../images/Emo15.gif

אני גם ממש מקווה שלא
היא לא בדיוק כמו כל הזמרות האלה (בריטני וכאלה) אני זוכרת ששמעתי ראיון איתה וסיפרו לה שבריטני ביטלה הופעה בגלל שכאבה לה הרגל או משו כזה וקלי אמרה שהיא לא שופטת אותה כי בריטני היא מסוג הזמרות שהמופע שלהן בנוי יותר מריקודים ותזזיתיות (וכן שימוש במיניות אבל היא לא אמרה את זה ככה) ואז שאלו אותה אם היא הייתה עולה להופיע אם הייתה כואבת לה הרגל או משו והיא אמרה כזה בקול מתוק "איי קן דו ט'אט"..שהיא עצמה פשוט לא מהסוג הזה היא עולה ושרה ומרגשת את הקהל והכל אבל היא לא נותנת שואו מיוחד עם ריקודים וכאלה. אני מאמינה שהיא לא תצטרך כי היא מאוד מוכשרת והיא פשוט אחת האנשים שמצליחים בגלל הכישרון ולא בגלל שהיא מהממת
בכולופן אני מקווה שלא

Beautiful SouI

New member
כן../images/Emo88.gif../images/Emo184.gif

אני אוהבת את קלי אבל בוא נחשוב דוגרי , [אני נהפכת להיות יותר ויותר ערסית מיום ליום , והיום נשארתי שביעית שמינית
] בקיצור קלי מהממת שרה יפה עם שירים שנקלטים, באיזשהו שלב קלי תצטרך להשתמש את המיניות שלה , בכדי להצליח
אם זה מוקדם או מאוחר , זה יקרה

just jenny

New member
לא נראה לי..

כמו שחלק אמרו פה זה פשוט לא היא. לא מתאים לה להופיעה ככה, אם יש קול כזה ושירים כאלה אז היא בכלל לא צריכה להשתמש במילה ~סקס~ ובאמת אם היא תתחיל להופיע ככה [לא שבכלל נראה לי] אז היא באמת תאכזב הרבה מאוד מעריצים שלה.. ואני אחת מהם
. אני אומרת שתמשיך להיות אותה קלי, כי ככה אנחנו אוהבים אותה
.

למעלה