דיון

רק בגלל שהגוף שלה מעוות חושרמוטה../images/Emo3.gif

אם היא הייתה סקסית היא הייתה משתמשת בזה.. תאמין לי
ודיידו.. אני מתה על השירים שלה, אבל.. כן, היא משעממת
ולא כזאת מצליחה

טולי 17

New member
../images/Emo46.gifהיית רוצה!!!!

או.קיי: 1. היא לא משעממת 2.זה שהיא עושה מה שהיא רוצה עם הקרירה שלה ולא מה שמכתיבים לה לעשות בניגוד לאמניות אחרות שהן "בובה על חוטים" של המפיקים שלהן קלי עושה מה שהיא רוצה ומה שהיא חושבת לנכון וזה מעיד הרבה על האשיות שלה 3. יש לה שירים מהממים 4. היא מאוד מצליחה ולכך יש הוכחות 5.היא אולי לא מיס עולם ואולי אין לה את הגוף המושלם אבל היא מהממת בדרך שלה וביופי שלה ואחרון חביב יקירתי היא לא מנסה לחקות אף אחד היא עושה מה שבראש שלה ושרה את השירים שבא לה בניגוד ל"אמניות" אחרות וכל הדברים שהזכרתי עכשיו אלו הדברים שעושים אותה מיוחדת ואלו הדברים שגורמים להמון אנשים לחבב ולהעריץ אותה

טולי 17

New member
עוד דבר!!!

הגוף שלה לאאאאאאא מעוות היא בסדר גמור בדיוק כמו שהיא!!!!

DesertRose7

New member
יש גם את..

אנסטסיה ג'וס סטון נטאשה בדינגפילד שהן לא שערורתיות ולא משתמשות בגוף שלהן כדי למכור את עצמן.

purple rain2

New member
אנטסיה?

בטוח שאנחנו מדברות על אותה אנסטסיה?! כי בפעם האחרונה שבדקתי היא לא פספסה אף קליפ עם חולצות הבטן שלה, חזיות הפוש-אפ ומכנסי העור הסופר נמוכים.

purple rain2

New member
חחח איזה תיאום מנהלתי ../images/Emo6.gif../images/Emo69.gif

ושיר יפה... נראה לי...

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifשיר מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

וכן יש סצינת סקס מוזרה
אבל האמת שהסקס בקליפ הזה..לוידעת..כל ההתפתחות של הקליפ רק עושה אותו יותר עצוב..ובנוסף לשיר המהמם הזה
בכולופן אנסטסיה היא בטוח לא חסודה

DesertRose7

New member
אבל זה עדין לא ברמות של אחרות

כל מה שאמרת נכון.. אבל.. איכשהו היא עדין מצליחה לא להביא את המראה שלה לפני הקול שלה.. וזה לא ממש פוש-אפ.. פשוט יש לה הרבה להכניס לשם
וגם בכמה קליפים האחרונים ובמזן האחרון גם את זה היא לא עושה. בטן זה כבר לא נקרא חשוף בימינו.. גם קלי מראה את שלה..

DesertRose7

New member
בתקווה שלא..

אבל לא נראה לי. קלי מוכרת בתור אחת שלא חושפת יותר מדי אבל בכל זאת מצליחה. ואני חושבת שדווקא כשהיא תתחיל להתפשט היא תתחיל לאכזב את המעריצים שלה ואז היא תתחיל ליפול.

אממ

תצטרך? אולי....עוד כמה שנים שלא ישמעו ממנה והיא תרצה לחזור-יכול להיות שזה הדבר שהיא תצטרך לעשות כדי לקבל קצת צומי. אבל לא נראה לי שהיא תעשה את זה. כי לא יודעת-זה פשוט לא קלי
מה שגם,כשקלי פרצה היא לא פרצה בתדמית סקסית או איזה בייב או משו, לא כמו בריטני/כריסטינה/מדונה וכ'....שהיו בקליפים/שירים/הופעות שלהן רמיזות מיניות. לאדעת,זה לא הסגנון שלה. קשה לי לתאר את זה קורה....אולי זה יקרה לאט לאט בהדרגה. אבל עדין,לא נראה לי שיש כזה סיכוי

a charmed girl

New member
לא נראה לי...

זאת קלי! היא אחת הזמרות עם הקול הכי יפה שיש! לא חושבת שהיא תצטרך מתישהו להשתמש בסקס כדי למכור...

למעלה