דיון

../images/Emo40.gifדיון../images/Emo88.gif

יהיה נחמד להעלות פה דיון לא
בכל אופן, לשאלה: אתם חושבים שבשלב מסויים קלי תצטרך להשתמש במיניות שלה כדי למכור
יכול להיות שעכשיו היא מצליחה רק בגלל ההייפ התקשורתי הענק שיש לה. אבל מתישהו זה יגמר ואז היא תצטרך להוכיח את עצמה מחדש...אז נראה לכם שהיא תשתמש בכל מיני קליפים שערורייתים, להתחיל להוריד בגדים או לצאת בכל מיני הצהרות מיניות
כי אחרי הכל..סקס מוכר..קשה למצוא היום זמרות שלא מנצלות את הגוף שלהן בשביל להצליח..אם זאת בריטני, מדונה וכל אחת אחרת..

ליטול B

New member
לפי דעתי לא!

כל עוד היא תרגש את הקהל ותמשיך להיות היא לא נראה לי שהיא צריכה לשדר מניות למשל בריטני לקחה הפסקה ואז כולם ירדו ממנה אז כדי למכור ולהצליח היא מכרה את עצמה ומדונה הצליחה בשנות ה80-90 אז היא התיישנה מאז. לא נראה לי שזה יקרה לקלי לפחות לא בעוד 5 שנים ולא בעוד 10 שנים בקיצור לא נמאס ממנה אף פעם ככה שלא!!!

tamir107

New member
אי אפשר לדעת ../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

אבל בכול זאת, לדעתי לא. יותר נכון, אני מאוד מקווה שלא
היא כותבת מדהים, ושרה מדהים. למה היא צריכה ל"השתמש" בגוף שלה כדי להצליח?

purple rain2

New member
אני מאוד מאוד מקווה שלא.

למרות שאני לא אתפלא אם כן, נדמה שזו דרכו של עולם...

למה?

יש הרבה מאוד זמרות שהצליחו גם בלי למכור סקס וכ'....
וקלי היא אחת מהן. ואני לא חושבת שגם בעתיד היא תלך בדרך הזאת...

purple rain2

New member
כמו מי../images/Emo35.gif

אולי התכוונת למדונה, בריטני, כריסטינה, ג'סיקה סימפסון, מריה קארי או שאקירה? נדמה שרק סלין דיון וויטני יוסטון נשארו חסודות, וגם זה רק בגלל גילן.

יש בודדות...

דיידו שמצליחה מאוד והיא לא חושפת כלום... אבריל..אממ..היא לא חסודה..אבל היא לא באמת משתמשת בסקס כדי למכור. ועוד כמה..

purple rain2

New member
יופי, וכל אחת הוציאה שני אלבומים../images/Emo35.gif

הכל שאלה של מבחן הזמן.

מזה הסטיגמות האלו?../images/Emo122.gif

[אסי איך שכחת את אלאניס?O:] יכול להיות שקלי לא תלך עם הזרם|:

purple rain2

New member
נכון, אלניס!

[למרות שלהזכירך גם היא עשתה קליפ שלם בעירום, ובלי שום קשר בשנים האחרונות כבר לא מצליחה] והיי, אמרתי שכמובן שאני נגד כל מכירת הסקס הזו, אני פשוט ריאלית. גם אם זה לא יבוא ממנה- זה יבוא ממקור אחר [המנהלים שלה, חברת התקליטים וכו'].

שום מנהל לא יכול להפשיט אותה.

חוצמזה, נדמה לי שאת קצת מזלזלת בה.....תסתכלי עליה,על איך שהיא מגיבה רק שמבקשים ממנה לדבר בצורה סקסית-היא לא כזאת

purple rain2

New member
אההה ../images/Emo6.gif

כבר חשבתי זה גם איזה קיצור של משהו ואני לא מעודכנת בסלנג של הילדים של היום

למעלה