גלוש122

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי שאחרי שאני אפרוש אני ארגיש יותר טוב .... אז למה אני לא ? לפני שבוע הגעתי למסקנה שהדרכה זה לא בשבילי . היה ממש קשה להגיע לחלטה הזו ובאמת שחשבתי על זה הרבה. אבל בסוף החלטתי שאני עושה מה שטוב לי , ולא היה לי טוב בתפקיד. והיום היה יום פעילות ראשון שלי לא בתור מדריכה ולא יכולתי לצאת מהחדר שכב"ג. לא רציתי לראות את כל החניכים שהגיעו , שלא הגיעו כשאני הייתי מדריכה. קשה לראות איך החניכים מתחילים להגיע לרשגד"ית שנכנסה להדרכה במקומי. אני לא רוצה לעזוב את השבט רק כי עזבתי את ההדרכה , אבל בקצב הזה ........

cohen shir

New member
הפיתרון הוא פעילים פעילים!

ולא לא התבלבלתי וכתבתי פעמיים פעילים, פעילים פעילים, שעושים דברים, שמשנים... אם אצלך בשבט אין דבר כזה... תפתחי תעשי דברים ותהני. צופים בשכב"ג זה לא בהכרח הדרכה! בכלל לא! יש צוות צופיות, קהילה, מחסן... לא חסרות ועדות וצוותים שהם לא הדרכה. וברור שבהתחלה זה יהיה קשה, אבל תחשבי חיובי ותפעלי בצורה חכמה.
בהצלחה.

gorck

New member
כמו שכבר אמרו....

פעילים, כשמם כן הם- פעילים...תפקידם להחזיק את השבט בכל נושא שהוא לא הדרכה ישירה של חניכים.לא יודע איך זה אצלכם, אבל אצלנו שנה שעברה עשינו מין "מהפכה" לקחנו את כל נושא הצפי"לים בשבט 5 צעדים קדימה!קמו ועדות שדואגים שיפעלו ולא יפלו בין הכיסאות, יש צוות שכב"ג- כמו צוות הדרכה רק שהם מדריכים את השכב"ג, פעם בשבוע הם מעבירים פעולה לצפי"לים, דבר מדהים שעוזר להרים את המורל שלנו ולנו נותן עוד סיבה להגיע מעבר ל"חובה" שלנו.משתלטים על טיולים שבטיים כמו שהחלוץ או המתפעל עושה בטיולים הנהגתיים....טיולי פסח- השוס של השנה- הפעם הראשונה שמובטח לנו, לצפי"לים שכל החניכים בשבט ידעו כמה אנחנו עובדים קשה- ה צ פ י " ל י ה . . . תחנות האתגר והכיף שהצפי"לים מפעילים לחניכי השבט כדי להעשיר להם את הטיול.... תחנות באמת מטריפות, מהדברים הפשוטים של הכנת פיתות, הרגעה ועד הליכת סנדות וכאלה....

למעלה