שלומפער

New member
../images/Emo4.gif

ובוקר אחד גיליתי שאני לא מצליח להתבטא וכל מה שאני כותב צריך תרגום עברית - עברית. חבר ציני לחש לי מיד באוזן שמאל שתמיד הייתי כזה ופשוט עכשיו שמתי לב לזה סוף סוף. אני לא רוצה לדעת אם הוא צודק. ואולי זה כן קורה פתאום, אני רוצה לכתוב ושום קצה של משפט לא זורם. מנסה שוב ושום מילה לא מנוסחת כראוי, כמו שהלב מרגיש באמת. פתאום אני נצרך לטיוטה עם קשקושים והמחשבות לא מעובדות בדפוסי ניסוחים. בלתי נסלח. אני מפחד שאני מזדקן, ליתר בטחון הזמנתי חדר בבית אבות סמוך לבית קרובי משפחה ומשכנתי את המחשב.אמרו לי שאני יכול לבטל את ההזמנה בתוך שמונה עשר יום. מאתמול. או שאולי התחלתי לשכוח? למישהו כאן הבעיה מוכרת? יש לזה פיתרון? תרופתי? באמת - בני אדם - זאת לא בדיחה זה עצוב מאוד. מה שתגידו.

שלום איש

התגעגענו הבעיה מוכרת לי לפחות אבל אין לי פתרון בנתיים. אם תמצא פתרון תגיד לי, טוב?

חסר בהסבר חסר בהבנה

אולי הקושי להתבטא הוא תוצאה של אי בהירות מחשבתית. לא פתרתי את הבעיה. אבל ניסיתי למקד את חיפוש הפיתרון בשורש הבעיה.
אולי

בן הצבי

New member
לא זה העניין..

(הגם שתשובתך זו עונה גם על תמיהתי האחרת,) תמהתי פשוט על כך שלא שמעתי ממך יותר משנה..

uri80

New member
אני מזדקן, אתה מזדקן,

הסניליות מגיעה ידידי עם הגיל. אל תדאג, בודאי שיש לזה תרופה. מתישהו הרי כולנו מתים. נחמד לראות אותך כאן שוב שלומפער.

R a c h e

New member
לא חשוב מה, העיקר שאתה כאן../images/Emo70.gif

מה שלומך
איך החיים
וברור שאתה מזדקן, כמו כולנו, מיום ליום מתקרבים לשם ולמה שמעבר....

שלומפער

New member
נחמד להיכנס

אני לא חושב שאתם רוצים אותי כאן עם הדעות היום. אבל כמו שכתבתי קודם לבן הצבי אני אוהב את המקום הזה ואת האנשים כאן ומדי פעם כשהגעגועים מתגברים אני נכנס לומר שלא שכחתי כמה אני מעריך.

uri80

New member
על דעות תמיד ניתן לא להסכים, אבל

אנשים טובים רצויים כאן תמיד, בלי קשר למה הם מאמינים או לא.

R a c h e

New member
מוכנה לקרוא כאן גם דעות אחרות

במיוחד כשהן נכתבות בנעם וללא כוונה להתנגח וכמובן אם זה מאדם נעים, שקט וחביב כמוך.

דסדס

New member
../images/Emo24.gif ברוך השב

בתור סנילית מגיל צעיר אני יכולה להגיד לך שסניליות זה תכונה שאפשר להתרגל אליה, ואפשר לחיות איתה... ואם אתה לא מצליח להתבטא עיברית, אולי תעבור לחול שם ייחסו את זה לחוסר שפה ולא לבעיה אמיתית... ועכשיו שניה ברצינות, כיף לראות אותך כותב פה. ואני לא אחזור על כל המפשטים האופטימיים בטירוף שהיית דואג לשלוח לי כשאני הייתי בדיכאון... אתה מתבטא מצויין, כולנו פה מבינים אותך, ונהנים לקרוא אותך... (משמע אתה צריך לכתוב יותר), ואין לי הרבה מה להוסיף חוץ מיהיה מצויין!

שלומפער

New member
אופטימיות?

אני לא זוכר שהייתי פעם אופטימי. אבל אם כולם כך אז זה בסדר. נחמד לראות שאת עדיין כאן עם אותו פירגון לכולם. אני לא חושב שאשאר לזמן ארוך.

למעלה