a y a 3 2

New member
אפשר להתערב?../images/Emo8.gif

כחול אדום וצהוב הם צבעי הבסיס לבן הוא כל הצבעים שחור הוא אף צבע כחול+אדום = סגול צהוב+כחול=ירוק צהוב+שחור=ירוק כהה לבן+אדום=ורוד צהוב+אדום=כתום כחול+לבן=תכלת כחול+ירוק=תורכיז אדום+שחור=בורדו אדום+לבן+צהוב=צבע גוף לבן+שחור=אפור שחור+כחול=כחול כהה וכו' וכו' (איה שמזמן לא ציירה)...

אפשר גם להתערב ?

א- אני מתערב שתוך יום-יומיים משנים את שם הפורום הזה ל-"נשים, ג'וני ומה שביניהם".... ב- צבעים מתחלקים לשניים - אור וצבע פיזי : אלומת אור לבנה מכילה את כל הצבעים - להלן קשת.... כאשר מערבבים צבע (פיזי כמו גואש או שמן...) מקבלים צבע שחור... וכמו פולניה טובה - שחור ולבן הם לא צבעים. אני תורם את שני הסנט שלי ל-BULB

אוקיי....

"אין לי מה לעשות חוץ מלחכות. " - את שומעת את עצמך ?? תמיד יש מה לעשות - אם יש ספק אז מה בדיוק הבעיה לשאול בצורה ישירה ? ואני בטוח שתמצאי את הדרך הנכונה, התזמון הנכון והטאקט המתאים כיצד לעשות את זה - פשוט תשאלי כדי לא להיות בסימן שאלה.... אבל תודי - יש משהו מרגש בכל השלב הזה של גישוש זהיר - שום דבר לא מוחלט, שום דבר לא סגור...

magenta73

New member
לפני כמה שנים

שאלתי אותו. בישיר - אמרתי, אני אוהבת. אנחנו צריכים להיות זוג. חשבתי שאני מתה. אבל שאלתי. הוא אמר לי "אבל את כמו אחותי"... "שום דבר לא יקרה". ואז הוא נסע לטיול. כשהוא חזר, וזה היה חודש לאחר השיחה. אני בדיוק הייתי עם משהו, האמת שזה בידיוק נגמר. וסיפרתי לו על הוא. אז הוא החליט שזה הזמן המתאים להגיד לי כמה שהוא נמשך אלי מאוד ורצה לישון איתי. נרדמנו מחובקים אחרי החלפת מיצים של שעה... חברות צחקו עליו, שאלו אם הוא גם השתין לי בפינות של הבית כשהוא היה אצלי... ואז הוא שוב התנהג כרגיל... כאילו לא קרה כלום. ואז הודעתי לו שדי. לא רוצה להיות בקשר יותר. כי הוא הורס לי סיכויים עם גברים אחרים. הוא לא הבין למה. אבל בסדר. זה החזיק מעמד שלושה חודשים. אני כל הזמן רואה אותו, במקרה כזה, כן...אנחנו כבר לא חברים כמו פעם. אין שיחות טלפון, אין דיבורים לתוך הלילה. זה הרבה יותר איזי. אבל, לא יודעת... השתנה משהו. ואני... תאמין לי, לא יכולה להגיד לו כלום. זה צריך לבוא ממנו.

magenta73

New member
חחחח

מחייך, מסמיק, מגניב מבטים (שלא תראה שאני מסתכל)... כזה. לבהות לי בציצי הוא בוהה תמיד. מי לא?...

הבינתותי....

הייתי רוצה להגיד שאם מבחינתך עשית את הכול וכעת את ממתינה על תקן "שלח לחמך"... אז סבבה. הייתי רוצה להגיד ש- כן, יש גבול לכמה אדם יכול לעשות ומדי פעם הוא אכן צריך להמתין למעשה של הצד השני. הייתי גם רוצה להגיד שאם את מבולבלת ולא יודעת לפרש את המסרים שאולי קיימים ואולי לא - אז תוציאי את עצמך מהמשוואה. הייתי רוצה להגיד שאם את יודעת שמשהו גורם לך להרגשה מסויימת - אז את יכולה להחליט אם מתאים לך להרגיש כך או לא ולפעול בהתאם. מכיר את זה. מכיר את זה ממקור ראשון... אז אני לא אגיד את זה. כי זה קשה לביצוע. יהיה טוב בסוף - מה את דואגת ?

mika tal

New member
מג'נטה שלי../images/Emo24.gif

מתוקה.. כמה שאת מזכירה לי את החברות היקרות שלי.. נותנות לי עצות ומרפא למכאוביי... ( ועצות שאני מיישמת אותן, יש לציין).. אבל להן עצמן זה לא עוזר, והן ממשיכות להיות בקשר עם ה"גברים הלא נכונים".. ונכון, תשאלי אותי אולי מי הם הגברים ה"כן נכונים".. אני אישית עוד לא פגשתי אותם.. אבל עשי לי טובה אחות, הבחור פשוט "משחק משחקים".... בהתחלה את אחות, א"א מעבר, אח"כ את לקראת סיום עם מישהו, והוא נמשך אלייך ורוצה לישון איתך ( למה הם תמיד מתעוררים שיש לנו מישהו?) כעת לא ברור מה קורה.. תעשי לעצמך טובה .. עזבי את העניין... לא ייצא מזה כלום.. ואני דווקא בחורה מאוד אופטימית אבל גם מציאותית.. ואיך את אומרת לכולנו בפורום? גבר שרוצה אותך ייפגש איתך, יהיה איתך, יחיה איתך...

orrin

New member
ולמה

למה את מחכה שהוא יתן לך ללכת? למה את לא נותנת לעצמך ללכת??? לפעמים אנחנו נותנים את הלב שלנו לאדם הלא נכון, מורידים את החומות ומניחים למישהו לעבור את תעלת התנינים שמגנה עלינו ואחר כך מסתבר שהאדם הזה לא מסוגל להתמודד איתנו מכל מיני סיבות. ואז עומדת לפנינו הבחירה- לתת לו לשחרר אותנו או לשחרר את עצמנו. את יכולה לחכות לנצח שהוא ישחרר אותך, ויכול אפילו להיות שהוא בכלל לא מודע לתפקיד שהטלת עליו בתור "משחרר הנסיכה"..... ומצד שני- את יכולה לשחרר את עצמך.. שהרי ביננו מותק- את ממש לא צריכה נסיך שיציל אותך ממגדל בוער. תחשבי מכמה מגדלים בוערים כבר הצלת את עצמך בחיים, את ממש לא צריכה נסיך שיעשה את זה. תשחררי את עצמך, ככה, בפשטות. בכל דרך שנראית לך- בכל דרך שהיא את. תני לעצמך ללכת...... אל תחכי שהוא יעשה את זה אוהבת

just 20 f

New member
אני חייבת להבין...

אתן חברות? אתן מכירות גם לא מהפורום?

למעלה