magenta73

New member
../images/Emo4.gif

יש לו יומולדת היום. כלומר מ-12 בלילה. והוא, הבן אלף הזה הצליח להפוך להיות ברמן בשכונתי. ואני, אני לא יכולה לא לאהוב אותו. והוא עבד היום. ובאתי. והחזקתי מעמד עד 12 בלילה. והבאתי לו ביצת קינדר. יותר מזה יחשב בשבילו יותר מיידי תשומת לב. ואסור... הרי כל פעם או אם אני קונה לו משהו, במיוחד ביומולדת, זה בשביל להשיג תשומת לב... לא בגלל שזה באמת בא מהלב שלי. וכל דבר שאני אומרת, הוא מסתכל עלי. וכשאני רוצה לשלם חשבון, הוא לא נותן לי (את! תחכי!). וכשאני באה להגיד שלום, הוא עולה למעלה, ושוב - אין אישור לעזוב - (את! תחכי! אני כבר יורד!). ואז נפרדים בנשיקה על הפה וחיבוק... העיקר שנשארתי... משהו השתנה בו. אני מכירה אותו כבר כמעט שמונה שנים. אבל מאז הפצוע האנגלי משהו השתנה בו. אפילו הפצוע האנגלי ראה את זה כששאל אותי מי הוא,ומה יש בינינו, כי היה לו ברור שהוא אוהב אותי כ"כ... הוא מסתכל עלי אחרת. הוא מגיב אלי אחרת. ואני... אין לי מה לעשות חוץ מלחכות. כבר עשיתי הכל חוץ מזה. הוא מעצבן אותי. זה לא פייר מצידו. אם הוא לא יכול עלי, שלפחות יתן לי ללכת...

bulb

New member
אז את בקטע של "רגישה וסובלת"

א-לה-ג'יין אוסטין? רק היזהרי שהמחוך לא יחנוק אותך. במקרה כזה ,בדומה למצב של "יחסינו ,לאן?" צריך לחתוך בבשר החי ולהחליט: כן או לא. אין אפור ,אין RGB ,אין מה להתחבט ולהתלבט. מצד שני ,אם את אוהבת לסבול ,אני מכיר מועדון מצוין שישמח לאמץ אותך לשורותיו (רק אל תשכחי אישור רפואי). שני הסנט לבוקר זה.

just 20 f

New member
זה כל היופי...(יופי, לא בריאות ../images/Emo8.gif)

ועוד משהו- מה זה RGB? ד"א, אתה מאמין שאפשר לשלוט באהבה? נו באמת...

just 20 f

New member
יופי ../images/Emo6.gif אבל מה זה אומר?

כחול- עצוב, ירוק- קנאי ואדום?? מסמיק?

magenta73

New member
זה סקלת צבעים, שאת רואה בטלוויזיה

לדוגמא. כל הצבעים נובעים למעשה ממשחקים של RGB בדפוס זה CMYK

just 20 f

New member
מותר להיות מעצבנת ולדעת הכל? ../images/Emo3.gif

מה ז'תומרת "בדפוס זה CMYK"?

magenta73

New member
magenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מושג למה לשחור קוראים K ולא B. אולי בגלל שלא רוצים להתבלבל עם ה- RGB בכל מקרה הוא לא צבע "מפתח", כלומר הוא שווה בשווה עם כולם.

shaniza

New member
אייתתי לא נכון? למה לצעוק?

וגם אני לא מבינה למה K... ויותר למה KEY... והוא לא ממש שווה עם כולם... צבע השחור נוצר מערבוב של שלושת צבעי היסוד RGB כולם (אם אני זוכרת נכון משיעור שאני לא ממש זוכרת את שמו- יסודות המשהו
).

magenta73

New member
הערבוב של כולם ב-RGB

יוצר לבן. לא שחור. שחור זה כשאין אף צבע. וCMYK לא קשור לRGB זאת צורת הסתכלות/ערבוב אחר. וצעקתי כי קראת לי.

shaniza

New member
שוין, שחור... לבן... זכרתי משו ../images/Emo13.gif

וקראתי לך כדי להזכיר לך שאוטוטו נגמרים המבחנים

shaniza

New member
תודה

חוץ מזה שקפאתי מקור וכנראה שהצטננתי, הלך בסדר... נחכה לתוצאות.

just 20 f

New member
אה...............

אז זה הניק שלך! טוב לדעת שזה אומר כחול... (נכון?) למה דווקא בחרת אותו?

ebony

New member
מה??????

את לא יודעת מי הם??? מזועזעת Rocky Rocky ra ra ra............

למעלה