../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עוד אחת שמתה עליו?
ראיתי תמונה שלו פעם ראשונה בשנה שעברה, בארה"ב. זה היה מצחיק.. הוא היה בפוסטר של "סיפור סינדרלה" ופשוט לא יכולתי להפסיק לבהות בו
פעם ראשונה ויחידה שזה קרה לי. ואת גם אוהבת סוסים? יש לך מסנג'ר או אייסי במקרה?

אני[:../images/Emo79.gif ../images/Emo66.gif10 דברים שאני אוהבת לעשות: 1.לשמוע מוזיקה 2.לצלם 3.לנגן+לשיר 4.לנסוע למקומות מאגניבים כמו דיזינגוף-סנטר וכו' 5.להיות לבד בבית יותר מיום אחד שההורים שלי נוסעים לאנשהוא 6.לראות 24 או כל מיני דברים אחרים בטלוויזיה 7.להיות על המחשב 8.לצייר וכל מה שמסביב 9.להיות עם חברים 10.ללכת להופעות ~אני בטוחה ששכחתי משהו~ 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: ~שונאת את הכינוי סלבריטיז אבל חפיף~ 1.כל המשינאים[בעיקר יובל ואיגי../images/Emo47.gif] 2.כל האלג'יריסטים[ואו זה נשמע ממשש מטומטם...חפיף.אביב../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif] 3.ברי סחרוף../images/Emo99.gifופורטיס המלך../images/Emo47.gif 4.כל הביטלס../images/Emo15.gifובייחוד ג'ון ורינגו 5.אהוד בנאי../images/Emo47.gif 6.נעם רותם השולט../images/Emo47.gif 7.קורט קוביין[ושאר נירוונה] 8.ירמי קפלן../images/Emo99.gif 9.ואיריס פרחי המאגניבה שאני מצפה בכליון עיניים לאלבום שלה../images/Emo47.gif ~בטוח שכחתי מישהו~ 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.ערוץ 24.לא תוכנית אבל שולט שולט שולט 2.אינויאשה 3.השמינייה 4.סקורה 5.פוקימון 6.ארץ נהדרת ז"ל 7.משחק מכור 8.היפשושיות ז"ל.כן אני יודעת שכתבתי כבר 24 אבל אני כל כך אוהבת את התוכנית הזאת אז יש אותה פעמיים^^~בערך~ 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.עשרה דברים שאני הכי שונאת אצלך 2.רוקי../images/Emo47.gif 3.צעק קטן.אוי, זה סרט כל כך מדהים../images/Emo23.gif 4.חלומו של הנרי כנ"ל 5.הסרט שעשו על הקאמבק של משינה 6.סרטי אנימה../images/Emo99.gif 7.מלך האריות{כל הסדרה} 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.סירה טובה שלא תתקלקל לי מהר 2.מים 3.אוכל 4.פלאפון 5.הדיסקים שלי 6.משהו להשמיע איתו את הדיסקים 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.להוציא אלבום 2.לעשות סרט 3.לפרסם את הציורים שלי בתערוכה/ספר/ משו 4.ללמוד לנגן על גיטרה בס 5.לנהל מערכת יחסים נורמלית עם מישהו שאני אוהב 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.מתמטיקה על כל סוגיה>< 2.ספורט 3.כל הסוגים של המדעים שלמדתי אי פעם{כימיה ביולוגיה ופיזיקה.} 4.ערבית>< 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.את הדיסק של ברי ורע מוכיח{11 א'} 2.מכנסיים קצרים 3.את רומנטיקה עתידנית של משינה 2 פורומים אהובים: 1.דדוליז כמובן../images/Emo13.gif 2.פורום מוזיקה ישראלית בווינט ~וגם הקומונה של החבר'ה שלי אבל זה לא נחשב כי זה קומונה~ 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. שמתי את קיארה ממלך האריות2,כי אני מאוד אוהבת אותה ואת הסרט הזה

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo4.gif משועממת עד מוות...

ממש משועממת.. מנסה להבין איך גימפ עובד כדי לצייר עוד דולית..... 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לצייר דוליז (ברור) 2. לצייר אנימה ומנגה 3. לצייר בכללי 4. לשחק במחשב 5. לראות יס אנימה 6. לראות השיר שלנו 7. שופינג 8. עוד שופינג 9. לקרוא 10. לישון הרבה.... 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: {אני אדלג על זה} 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 12 הממלכות 2. יושי הנסיכה הקסומה 3. אינויאשה 4. השיר שלנו 5. אחיות או לא להיות וזהו נראה לי.... 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: הסדרות שמצוינות למעלה..... 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.עמוד חשמל (למחשב) 2.חשמלאי שיחבר אותו לחברת החשמל הקרובה 3.מחשב 4.פלאפון+מטען 5. את המיטה שלי כולל מצאים 6.דובי חמוד! 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: אין לי מושג...... כל הדברים שעוד לא עשיתי! 4 מקצועות שנואים בבצפר: כולם.. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.בגדים 2. הלבשה תחתונה 3.שרשרת 2 פורומים אהובים: 1.דוליז(כמובן!) וזהו

pqCAT GIRLpq

New member
תיקונים!

מצעים בע' לא א'
סרטים... שישי הפוך סיפור סינדרלה מסיבת פיג'מות כל הארי פוטר שיצאו עד היום (אבל קראתי גם את הספרים) כל שר הטבעות שיצאו עד היום וזהו נראה לי....

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif תקראו נו ../images/Emo3.gif

עד שאני עונה על שאלון >< 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לנגן (פסנתר) 2. לצייר במחשב וביד 3. לשמוע מוזיקה 4. לשיר
5. לפגוש אנשים שאני אוהבת 6. לגלוש באינטרנט
7. לישון 8. לצלם 9. להציג 10. לדבר 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ריטה 2. רמי קליינשטיין 3. אהוד בנאי 4. אביתר בנאי 5. נינט טייב 6. שי גבסו 7. עידן רייכל 8. עופרה חזה 9. אבריל לאבין 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. סוף הדרך 2. חברים 3. סיינפלד 4. ארץ נהדרת 5. השיר שלנו 6. - (בקושי רואה טלוויזיה
) 7. - 8. - 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. המופע של טרומן 2. רובין הוד גברים בגטקס 3. שקרן שקרן 4. תעביר את זה הלאה 5. סיפור אהבה בלתי נשכח 6. כשהנערים שרים (הסרט ה-כ-י מ-ד-ה-י-ם שקיים. בכיתי כשראיתי אותו) 7. ברוס הגדול מכולם 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. אוכל 2. מחשב עם חיבור לאינטרנט 3. טלפון 4. ספרים 5. דפים ועיפרון (6B!!!1
) 6. מוזיקה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. שאלה מדכאת >< הרשו לי להחרים אותה? 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. תושב"ע 2. מתמטיקה
3. מחשבים 4. ספורט
3 דברים שקנית לאחרונה: 1. דיסק של אביתר בנאי
2. מצלמה דיגיטלית
3. וילון
2 פורומים אהובים: 1. דוליז 2. סוף הדרך 2 (אז מה אם אני מנהלת בשניהם
) 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. תמונה אדירה מהמפגש הקודם

קראתי נו

אוי גאד התמונה אם מישהי במפגש לא מזהה איפה החבורה של הפורום אפשר להגיד "נו החבורה הזאת אם האולסטאר"

טוב נו גמאני יענה

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. להיות באינטרנט. 2. צייר (במחשב). 3. לראות טלוויזיה. 4. להיפגש עם חברות. 5. לצאת ולבלות עם אנשים. 6. לעבוד (להרביח כסף...) 7. לצייר (על דף) 8. לשתות אלכוהול. 9. לעשן סיגריות/נרגילות/באנגים. 10. לישון. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: מוערכים? כבוד כאילו? או שאני מעריצה? לא ממש הבנתי ת'שאלה. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. השיר שלנו. 2. סוף הדרך. 3. רצים לדירה. 4. כול מני תוכניות רוסיות. 5. ג'קאסס. 6. פחד מצלמים. 7. הטופ מודל הבאה. 8. פיספוסים. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הצלצול1,2. 2. מת לצעוק1,2,3. 3. אוסטין פאורס 1,2,3 (יש 3 נכון? אני לא זוכרת) 4. אמריקן פאי 1,2,2. כמה סרטים רוסיים. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מגבת. 2. קרם הגנה. 3. אוכל. 4. מים. 5. פלאפון. 6. טלוויזיה. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיות בחו"ל. 2. להגיד לאנשים כמה אני אוהבת אותם. 3. להשיג את מי שאני אוהבת ולא לאהוב את מי שאני משיגה. 4. להיות מסטולה שחבל על הזמן. 5. לעשות צניחה חופשית. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה. 2. היסטוריה. 3. תעבורה. 4. ספורט. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. חזיה. 2. פיג'מה. 3. שטיח לחדר. 2 פורומים אהובים: 1. דוליז. 2. הטופ מודל הבאה. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. אין תמונה.

טוב נו גמאני עונה

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. להיות באינטרנט. 2. צייר (במחשב). 3. לראות טלוויזיה. 4. להיפגש עם חברות. 5. לצאת ולבלות עם אנשים. 6. לעבוד (להרביח כסף...) 7. לצייר (על דף) 8. לשתות אלכוהול. 9. לעשן סיגריות/נרגילות/באנגים. 10. לישון. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: מוערכים? כבוד כאילו? או שאני מעריצה? לא ממש הבנתי ת'שאלה. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. השיר שלנו. 2. סוף הדרך. 3. רצים לדירה. 4. כול מני תוכניות רוסיות. 5. ג'קאסס. 6. פחד מצלמים. 7. הטופ מודל הבאה. 8. פיספוסים. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הצלצול1,2. 2. מת לצעוק1,2,3. 3. אוסטין פאורס 1,2,3 (יש 3 נכון? אני לא זוכרת) 4. אמריקן פאי 1,2,2. כמה סרטים רוסיים. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מגבת. 2. קרם הגנה. 3. אוכל. 4. מים. 5. פלאפון. 6. טלוויזיה. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיות בחו"ל. 2. להגיד לאנשים כמה אני אוהבת אותם. 3. להשיג את מי שאני אוהבת ולא לאהוב את מי שאני משיגה. 4. להיות מסטולה שחבל על הזמן. 5. לעשות צניחה חופשית. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה. 2. היסטוריה. 3. תעבורה. 4. ספורט. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. חזיה. 2. פיג'מה. 3. שטיח לחדר. 2 פורומים אהובים: 1. דוליז. 2. הטופ מודל הבאה. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. אין תמונה.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifניסים בוסקילה טנהנהנה

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לצייר 2.לצלם 3.לרקוד 4.לשיר (ולזייף ><) 5.תיאטרון 6.דוליז!!! (
338 שליטעע!!) 7.לבנות מגדלים מקלפים >< 8.לשמוע מוסיקה 9.לחבק אנשים >< 10.לישון ZZzzz 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.Opeth-להקה 2.אנג'לינה ג'ולי
3.ניקול סאליבן 4.הביטלס
או יותר נכון ג'ון לנון וג'ורג' האריסון
5.אלאניס מוריסט
6.מיוז
7.פיליפ גלאס
מלחין מוסיקת בלט מודרני
8.סנדרה בולוק
9.פיל למאר
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.מאד טיוי רולזזזז!!!! 2.קומדי סטור!!!!!!! 3.משפחת סימפסון!!! 4.סאות'פארק!!!!! 5.נותנים בראש!!!!!!! 6.אפקט הפחד1!!!!!! 7.just shoot me!!!!!!! 8.חברים!!!!! 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.ברקה 2.לגעת באינסוף 3.החומה 4.הדיקטטור הגדול של צ'אפלין!! 5.אורות הכרך של צ'אפלין1!!! 6.קטע מהסרטים 7.רוקי הורור פיקטור שואו! 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.המורה לתיאטרון >< 2.הדיסקים שלי 3.ה-mp 3 שלי 4.החברה הכי טובה שלי 5.עפרונות 6.בלוק ציור ולא!! אני לא אקח מחשב כי אין נקודת חשמל!!!
5 דברים שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיות בקשר עם המורה לתיאטרון 2. להפסיק להיות פסימית >< 3. להתמזמז עם מישהו/מישהי שאני באמת אוהבת >< 4. להופיע לפחות בהצגה אחת על רמה 5. למכור ציור שלי 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מת' 2. אנגלית 3. תנך 4. ידיעת הארץ בעעעע 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. אבן מיסטית מהממת
2. דיסק שולטטט של אופת'!! 3. ברכיות לשיעורי בלט מודרני >< 2 פורומים אהובים: 1. דוליז!!!! 338!!!!! ווהו1!!!! 2. בעיות בגיל ההתבגרות 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: אנג'לינה ג'ולי

funky girl2

New member
../images/Emo73.gifבאיחור..

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לישון 2.לישון 3.לישון 4.להיות במחשב 5.טלוויזיה 6.חברות 7.מוסיקה 8.לעשות שטויות 9.לבשל 10.שוב לישון 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: תחשבו לבד >< 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.סוף הדרך 2.השיר שלנו 3.מכושפות 4.המומינים
5 בובספוג 6.חברים 7.|לדמיין תוכנית| 8.|לדמיין| 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: הארי פוטר כל הסדרה הצלצול 1+2 בובספוג [כבר 6!] 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.אותי 2.את עצמי 3.פלאפון 4.מחשב 5.טלוויזיה 6.את יער 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לשמור את כל הקבצים שבמחשב על דיסק 2.לאכול במסעדת יוקרה 3.לנסות להתאבד 4.לעשות באנגי 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.טומטומטיקה 2.היסטריה 3.אנבלגית 4.ג"ג ותנ"ך וכל השאר 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.מערכת סטריאו 2.שרשרת פנטגרם..
3.מתנה לאבא ליומהולדת 2 פורומים אהובים: 1.דוליז 2.מגז האוויר! 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. אולי אחר כך...

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לקרוא. 2. לכתוב. 3. לראות טלוויזיה. 4. להיכנס לפורום ולקרוא הודעות. 5. לשחק בסימס. 6. לגלוש באינטרנט. 7. לדבר עם חברות/חברים. 8. לעשות שטויות. 9. לטייל. 10. לשמוע מוזיקה. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. סונטה ארקטיקה. 2. נייטוויש. 3. משינה. 4. היהודים. 5. ברי סחרוף. 6. שי גבסו. 7. עברי לידר. 8. וזהו נו...
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אינויאשה. 2. מכושפות. 3. אנג'ל. 4. אחיות או לא להיות. 5. הטופ מודל הבאה. 6. מופע שנות ה-70. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שיער. 2. היום שאחרי מחר. 3. 50 דייטים ראשונים. 4. שר הטבעות. (X3) 5. מלחמת הכוכבים. (X6) 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. ספר. 2. דפים. 3. כלי כתיבה. 4. סירה כדי לחזור. (
) 5. דיסקים. 6. MP3 ודיסקמן. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. למה נראה לכם שאני חושבת על זה כרגע? 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אין כרגע. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2 זוגות מכנסיים. 2. 2 גופיות. 3. דיסק. 2 פורומים אהובים: 1. פורום דוליז!!!
2. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. אולי יותר מאוחר. אין לי כוח לחפש.

shronet

New member
רק תמונה

קונטרה לפוקה
אין לי כח לענות על כל השאלון... אולי מחר...

למעלה