האגוש

New member
../images/Emo4.gif

סתם סתם..שאלון! אין אישור תסלחו לי.. אממ מצאתי אותו כשהשתעממתי והלכתי לפורומים שאני לא מכירה.. אהה מפורום כריסטינה אגילרה.. הנה! 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. 2. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

../images/Emo110.gifכבר מילאתי את זה אז אני

זוכרת מה עניתי:) 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לצייר 2.לראות טלויזיה 3.להיות במחשב 4.לשבת בגינה בכיף:) 5.להפגש עם חברים 6.לשמוע מוזיקה 7.ללכת לים 8.ללכת לקניון:p 9.לעשות צמידים ועבודות יד אחרות.. 10. להיות בצופים. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך:זה יותר להקות.. 1.הדג נחש 2.מוניקה סקס 3. כנסיית השכל 4.שוטי הנבואה 5.פינק פלויד 6.גרין דיי 7.מוקי 8.אהרון ברק ^_^ 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.מכושפות 2.המירוץ לאתמול 3.הטופ מודל 4.ג'ואן מארקדיה 5.ארתוווווווור 6. דאבל דייט 7.חברים 8.סברינה 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.תפוז מכני 2.ראיון עם ערפד 3.שמש נצחית!!! 4.להרוג את ביל 5.ספרות זולה! 6.ארמגדון 7.מומנטו 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מצפן+מפה 2.מכשיר קשר\פלאפון שיעבדו ברחוק 3.מצלמה+פול סוללות 4.בגדים 5.אוכל שלא מתקלקל 6.סכין 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.מתמטיקה 2.היסטוריה 3.אנגלית 4.מחשבים 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.כובע 2.גופייה 3.מכנס קצר למים 2 פורומים אהובים: 1.כנסיית השכל 2.נגיד שזה:p 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]הו אין לי כח.. דמיינו תמונה של ספונג'בוב!

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif

סתם! איזה שאלון מאגניב 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לצייר 2. לשמוע מוזיקה 3. לנגן 4. לשחק (דרמה) 5. לאכול
6. לחבק אנשים
7. להיות במחשב 8. לעצב בגדים 9. לראות טלוויזיה 10. לשיר....במקלחת
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'וני דפ
2. פול ווקר
3. איימי לי
4. ליאונרדו דיקפריו 5. אבריל לווין 6. קורט קוביין ז"ל 7. בראד פיט 8. אנג'לינה ג'ולי 9. אורלנדו בלום 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. הטופ מודל הבאה 2. טלנובלה בע"מ 3. אפקט הפחד 4. דיסמיסד 5. סיפורי הוליווד 6. אני רוצה פרצוף מפורסם 7. בובספוגמכנסמרובע 8. היי ארנולד!
וואי זה היה קשה... 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.שר הטבעות- אחוות הטבעת 2.שר הטבעות- שני הצריחים 3.שר הטבעות- שיבת המלך 4.הצלצול 5.טיטאניק 6.שודדי הקאריביים-קללת הפנינה השחורה 7.הצלצול2 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. את פול ווקר
2.אוכל 3.מים 4.מחשב
5.משפחה 6.פדים
נו מה... 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לסיים בצפר 2.להגיע להוליווד 3.להתחתן 4.להוליד ילדים 5.לנגן על גיטרה חשמלית 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.מתמטיקה!!! 2.ערבית!!! 3.דקדוק 4.פיסיקה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. פופקורן (לסרט) 2. כרטיס לסרט 3. מכנס דייגים 2 פורומים אהובים: 1. דוליז
2. אופנה 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. תראו לבד

האגוש

New member
אהה ו..

באלי לענות עליו! 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.להיות עם חברות שלי 2.לצאת למסיבות , הופעות , ודברים עם הרבה מוזיקה
3.לצאת סתם לבתי קפה
או משו.. 4.להיות עם ידיד שלי..
אוף למה הוא רק ידיד שלי? 5.טלויזיה 6.מחשב 7.מוזיקה 8.יםםםם 9.כושר
10.לטחון
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.גיא זוארץ
2.נינט טייב
3.שירי מיימון
4.כריסטינה אגילרה בזמן האחרון.. 5.פול מקרטני
7.רובי וויליאמס
8.מיה דגן
9.אממ..מיכאל הנגבייייייי
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.השיר שלנו 2.פעם אקזיט.. 3.סוף הדרך 4.תשוקות
5.ימי חיינו [אבל ממש פעם בשנה ] 6.חברים 7.הישרדות , כל העונות
8.גיא פינס..פעם.. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.סימן חיים 2.מלך האריות
3.פיטר פן 4.סינדרלה
5.היפה והחיה 6.צעצוע של סיפור 1 7.סימה וקנין מכשפה..! כן אני אוהבת וולט דיסני סוו וואט?!
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.את ידיד שלי 2.פלאפון 3.מחשב נייד+אינטרנט 4.את כל החברות והמשפוחה אבל שיהיו בבית אחר..שלא יפריעו לי ולו..
5.אייפוד 6.מים 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.להתחתן 2.להקים משפחה 3.להיות אמא טובה 4.להשאיר חותם בעולם הזה , שיזכרו אותי כמישהי שעשתה טוב 5.להיות מאושרת באמת 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.ספרות 2.פיזיקה 3.כימיה 4.היסטוריה..בעע.. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.דיאט קולה חח 2.ישבתי בבית קפה לארוחת בוקר עם חברה אז קניתי ארוחת בוקר 3.אממ..חולצה יפה.. 2 פורומים אהובים: 1.דוליז
2.השיר שלנו
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף] הייתי שמה לכן תמונה שלו..אבלל .. לויודעת..
תמונה של אח שלי זה יותר טוב..חחח מאמייייייי

Dirtbag

New member
יאי שאלון :]. ../images/Emo62.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לשוטט באינטרנט 2. לראות טלוויזיה 3. לשמוע מוזיקה 4. להיפגש עם חברות 5. לישון :] 6. לצייר 7. לכתוב 8. דוליז 9. שאר דברים מגניבים עם פיקסלים 10. לצלם 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5.באמת שאין לי מושג. >< 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. פיוצ'רמה 2. סיינפלד 3. ג'ואן מארקדיה :] 4. הטופ מודל הבאה D: 5. ורוניקה מארס (מה? מי? אני היחידה
?) 6. אפקט הפחד D: 7. חברים 8. ובערך כל תכנית בביפ
. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. אוסטין פאוורס 1 2. אוסטין פאוורס 2 3. אוסטין פאוורס 3
4. טיטאניק 5. שיער :] 6. שלוש עשרה 7. ו... לא יודעת
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחברת 2. עט 3. מחשב עם אינטרנט 4. מצלמה 5. רדיו 6. וגפרורים, זה בכל זאת חשוב.
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיות ביפן/ ניו יורק/ מקום מגניב אחר 2. צניחה חופשית 3. לראות ארתור (כמה זמן לא ראיתי את זה כוסעמק ];) 4. לצאת למסע שופינג מטורף. 5. ללמוד ציור 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. הסטוריה 2. גיאוגרפיה 3. צרפתית 4. תנ"ך 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. בלוק ציור 2. צבעי מים 3. לק 2 פורומים אהובים: 1. דוליז :] 2. גרין דיי 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]זאת תמונה כל כך מגניבה :]

shoohy

New member
=]../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אוהפת שאלונים... 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לשמוע מוזיקה...^^
2.פורומים..^^ 3.AOL^^ 4.מסנגר^^ 5.שאלונים^^ 6.לראות טלווזיה..^^ 7.לישון..^^ 8.אייסיקיו^^ 9. להמציא שמות לדברים..^^ 10.לדבר לעצמי^^ 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.אוי אממ בנגי מאדן.. 2.גואל מאדן... 3.בילי מרטין... 4.אממ...כול טה יוזד.. 5.אממ...כול אינמי.. 6.אממ...כול גרין דיי... 7.אממ...כול פרום פארסט טו לאסט.. 8.גוליה סטיילס נמנמ כול האלה מהלהקות..אני מעריכה אותם על המוזיקה שלהם.. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.אממ...ספונג בוב.. 2.אממ...דריה.. 3.אממ...זים הפולש.. 4.אממ...העולם האמיתי^^ 5.אממ...לא דעת... 6.לא רואה הרבה טלוויזיה.. 7.רק MTV 8.ו-MTV2 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.מלכת הארורים![סרט חובה!] 2.ללא היגיון..[בגלל טים
] 3.יורוטריפ...[בגלל שזה כ"כ מושלם..!] 4......10 דברים שאני שונאת אצלך...[גררר הית'] 5.גבר מי שמטפלת..^^...גררר.סת'.. 6.אני, רובוט....בגלל סאני..^^ 7.אממ...היה לי בראש ושכחתי...
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מחשב! 2.אייפוד! 3.מטען שלא תגמר לי הבטרייה..^^ 4.אממ...MP3....[אני קשורה אליו מה...] 5.הדיסק של אינמי.. 6.כול הדיסקים של ג"ש..^^ 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.סייד ליפרינג.. 2.ברידג.. 3.פירס בלשון.. 4.קעקוע.. 5.להיפרד מסבתא שלי.. [כן 1-3 זה פירסינג^^...] 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.ספורט 2.ערבית 3.מדעים:S.. 4.אממ...לשון:S 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. עגילים^^ 2.אייפוד^^.. 3.אממ...לא דעת...^^ 2 פורומים אהובים: 1. גוד שארלוט 2.פירסינג וקעקועים... [מצטערת אם יכלתי לכתוב שלוש הפורום היה שם^^] 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. אפילו לא צריך להסביר למה...אממ גררר דייב^^גררר ג'וי...^^גררר סיימון^^

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifשאלון ../images/Emo9.gif!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.דוליז 2.מחשב 3.לקרא 4.לדבר בטלפון עד שהסוללה נגמרת
. 5.לשחות 6.מסנג'ר 7.שופינג(
) 8.בלוגים 9.לכתוב 10.להשתעמם
. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.אוונסנס 2.טאטו 3.אבריל לאבין
. 4.הראל סקעת (נו,
) 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.פלוריסינטה 2.קטנטנות 3.רצים לדירה 4.דיג'ימון
. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.שרק 2 2.ילדות רעות 3.מה שבחורה רוצה 4.הרכבת לקוטב 5.ספיידרמן 6.הארי פוטר 7.חמישים דייטים ראשונים 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מסוק 2.מישהו שיודע לנהוג במסוק 3.דונאטס
. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: לאיודעת. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.ספורט 2.ערבית 3.תנ"כ 4.היסטוריה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.ארנק של פוקה 2.מנוי חדש לראש 1 2 פורומים אהובים: 1.דוליז 2.הארי פוטר הספר 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: הפשוש שלי
. וזה גם הדסקטופ שלי
.

Prozaccc

New member
זה לא בושה להעריץ את כריסטינה

אגירה, יו נואו.. =P תשובות: 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. ללכת לקולנוע 2. לעשות שופינג בקניון 3. להשקל [ולגלות שנשארתי 45 קילו..] 4. לבלות עם החבר שלי [בכל המובנים] 5. לטוס לחו"ל 6. לצייר 7. ללכת למכון כושר 8. לא לאכול במשך מס' ימים, זה גורם לי לאושר הילאי, כי ככה אני מרגישה טוב עם עצמי 9. לצבוע את השיער 10. לשגע אנשים 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. קייט מוס 2. מייק מיירס 3. אנג'לינה ג'ולי 4. אשטון קוצ'ר 5. אלטון ג'ון 6. אדי מרפי 7. ניקול קידמן 8. ג'וני דפ 9. אורנלדו בלום [אלא בעיקר שחקנים שאני אוהבת, וקייט מוס היא טופ מודל שאני פשוט מעריצה]. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אפקט הפחד 2. בוב ספוג =P 3. יורו טופ 20 [לא בדיוק תוכנית, אבל אני צופה בזה כשממש משעמם לי]. 4. NEXT TOP MODEL 5. גיא פינס =P 6. מכושפות 7. דיסמיסט 8. אין לי מושג. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. אפקט הפרפר 2. ונילה סקיי 3. אוסטין פאוורס -גולדממבר [אחד הסרטים שבאמת הצחיקו אותי..] 4. אמריקן פאי 5. הצלצול [1, לא 2, השני היה גרוע לאללה.] 6. היום שאחרי מחר 7. שר הטבעות 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. לפטופ עם מטען 2. מראה 3. מסרק 4. אייפוד 5. יומן 6. עט 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לעשות סיבוב מסביב לעולם 2. להתחתן כמובן.. 3. צניחה חופשית 4. להוליד ילד 5. פשוט להיות מאושרת 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ספורט [זה השטן מבחינתי] 2. הסטוריה 3. ספרות 4. תנ"ך 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ג'ינס של דיזל 2. משקפי שמש של ארמאני 3. גופייה של זארה 2 פורומים אהובים: 1. אופנה 2. הארי פוטר הספר החתולה שלי==>

chompi2

New member
לאא עניתי על הכל וזה לא נשלח:(

אולי אח"כ אענה שוב..בנתיים אצרף רק את התמונה^^ אוך אחותי בלונדון..חוזרת היום..די נהרס לה..גם ביטלו לה את ההופעה של REM בעע...לפחות היא בסדר=/ והיא קנתה לי חולצה של ג'ק וגם מתברר שתיק שלו^^

chompi2

New member
אוי וליד התולי היה רשום

Feed me זה היה כ"כ חמוד. זה היה ביוון. יש הרבה תולים משם^^

האגוש

New member
זה חתול?!

הייתי בטוחה שזה פיתה
עד שתפחתי את זה והבנתי שלפיתה המוזרה ששמת יש פרווה.. אני והדמיון שלי..מוזרר..

Science Fiction

New member
אר... ../images/Emo119.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לאנוס אנשים. 2. להטריד מינית פאקצות. 3. לשמוע מוזיקה. 4. ללכת למפגשים. 5. לקרוא. 6. >< 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. יוני בלוך 2. אפרת גוש 3. איימי לי 4. קורט קוביין 5. ... 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מכושפות 2. עקרות בית נואשות 3. טרו קולניג 4. איש משפחה 5. המלך היל 6. סטרדיי נייט לייב 7. אנג'ל 8. קונאן אובריין 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. Rocky Horror Picture Show 2. שיער 3. הרדוף לבן 4. הצלצול 5. ממנטו 6. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה [סתם כי זה מבוסס על התנ"ך
] 7. עולמו של וויין 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב + אינטרנט 2. פלאפון 3. דפי זהב 4. דפים + עט 5. אוכל 6. סירה P: 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. ללכת שוב להקרנה של רוקי. 2. לסיים פיק :p 3. ... 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ביולוגיה 2. ערבית 3. תנ"ך 4. מורשת 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. כרטיס רכבת |: 2. המבורגר D: 3. עוד כרטיס P: 2 פורומים אהובים: 1. 414 2. 338 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. היא כזו כוסית.

000יובל000

New member
שאלון מגניב.

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.להיות בפורום. 2.לשמוע מוזיקה. 3.לשחק עם האוגרים שלי. 4.לצייר. 5.לשחק במחשב. 6.לראות אינויאשה. 7.להכין כל מיני דברים בחרוזים. 8.להכין כל מיני דברים בפימו. 9.לקרא. 10.ולענות על שאלונים כמובן! 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.עזבו אותי עם זה, אני לא טובה בדברים האלו. 2.כנ"ל. 3.כנ"ל. 4.כנ"ל. 5.כנ"ל. 6.כנ"ל. 7.כנ"ל. 8.כנ"ל. 9.אתן מודעות לעובדה שאת כל הכנ"לים האלו כתבתי כל פעם מחדש בלי לעשות "העתק" ו"הדבק"? 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.כוכב נולד. 2.ארץ נהדרת (למרות שכבר נגמר...). 3.בובספוג. 4.אינויאשה. 5.סאקורה (גם נגמר...). 6.אני כבר שנה חושבת מה לכתוב פה אבל כבר אין לי מה לכתוב (אני לא רואה הרבה טלוויזיה). 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.spirited away. 2.מלך האריות. 3.הארי פוטר ואבן החכמים. 4.הארי פוטר וחדר הסודות. 5.הארי פוטר והאסיר מאזקאבן. 6.שישי הפוך (סרט קצת דבילי אבל חמוד). 7.מוצאים את נמו. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מחשב נייד. 2.הרבה ספרים. 3.אוכל ושתיה. 4.דיסקמן. 5.את אחותי. 6.כלב כלשהו. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לגדל הרבה מאוד חיות. 2.להיות בהרבה מקומות בעולם. 3.ללמוד וטרינריה. 4.להיות וטרינרית. 5.לעשות משהו כיף עם אחותי. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.היסטריה (כן, זה בכוונה). 2.ערבית. 3.ספורט. 4.פיזיקה. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.לא קניתי דברים מזמן... 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1.דוליז 2.הארי פוטר הספר. יש עוד הרבה שאני אוהבת אבל אפשר רק 2... 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

Stinki Winki

New member
שאלון מוזר משהו

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. דוליז 2.לקרוא 3.לישון 4.לצייר 5.לאכול>< 6.טלויזיה 7.לשחק (ולהפסיד!) בהוקי שולחן
8.לשחק צ'יקן אינוויידרס 9.לטייל בשכונה 10.ללכת לקניון
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.יוני בלוך 2.סונטה ארקטיקה 3.HIM 4.היהודים 5.נייטוויש 6.קין 7.אפרת גוש 8.עברי לידר אבל אני לא שומעת אותו... 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.טלנובלה בע"מ 2.אינויאשה 3.השמיניה 4.הטופ מודל הבאה 5.חברים 6.טאץ' עליז וכו' 7.אלי מקביל 8.שיקגו הופ 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 2."סינתיה" או המכשפה ההיא
נראה לי שעוד לא הגיע לארץ 3.אינויאשה 4.אין
5.אין
6.אין
7.אין
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.ספרי הארי פוטר (נו זה נחשב דבר אחד לא??) 2.אוכל
3.שתיה 4.מחשב נייד 5.כסףO: 6.בגדים ושמפו וכאלה>< 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: לורוצה לענות על זה. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ספורט 2.ידיעת הארץ {של"ח} 3.ספרות 4.ספורט>< 3 דברים שקנית לאחרונה: לויודעת
צ'יפס בבורגראנץ'XDDDD 2 פורומים אהובים: 1.דוליז 2.אינויאשה 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: קאפההההההההה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני רק אצרף תמונה../images/Emo3.gif.

צ'אד

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifטובב. אני אצרף שתיים.

זה טיילר
. תכירו
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלא..../images/Emo6.gif.

חחחחח.. אני עכשיו בתקופה חסרת סוסים. עזבי, מסובך.. אז אני מנסה לא ממש לחשוב על זה://. חחחח.. אבל.. בשבילך

למעלה