../images/Emo4.gif

טוב אני אספר את זה פה......כי אני פשוט מריגשה חייבת לספר.....ואין לי כל כך למי.......כי האדם שתמך בי בקטע הזה התגייס...... אז ככה...... ךפני כמה זמן כתבתי כאן על איזה קשר עם מישי שרחוקה ממני.......והחלטתי לנסות.......לא מזמן הקשר הזה הסתיים......בכאב גדול...אבל אנחנו עדיין בקשר יומיומי כי אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיה.....אולי זסה לא כל כך בריא אבל......חבל......עכשיו.....אני עדיין ממש אוהבת אותה.....ואני עדיין ממ שרוצה אותה.........אבל היא לא רוצה אותי........לה יש מישי אחרת.......וזה פוגע....... בכולופן........הוים הייתה לי יומולדת......ונכון כל הזמן הייתי מוקפת באנשים......והכל טוב ויפה...........וכביכול הייתי אמורה להיות ממש שמחה כי כבר הרבה זמן שלא הייתי מוקפת אנשים ביומולדת ולאנשים אף פען לא היה איכפת והשנה כן.......אבל במעשי זה לא היה ככה......כל היום וכל הזמן חשבתי עליה........ועל כמה שאני רוצה אותה, ורוצה להיות איתה.....ולהיות איתה היום יעשה לי את כל ה השנה........כשהיינו יחד........אז ידעתי שביומולדת שלי אני נוסעת אליה או שהיא נוסעת אלי......אז מה אם יש בית ספר......היא יותר חשובה.......היא עדיין יותר חשובה.....(אם זה היה במקום לעשות את זה במצב הנוכחי הייתי נוסעת.....) וכל הזמן רציתי שלמוע ממנה......ורציתי שהיא תתקשר......וכל מה שקיבלתי ממנה זה איזה מסר באי-מייל.......שלא אמר כמעט כלום.......והיא מתרחקת ממני.......כי היא לא רוצה לפגוע בי........כי היא אומרתת שהיא פגעה כבר יותר מדי......כי היא יודעת שהיא פגעה........והיא יודעת שהייתי בגללה בדיכאון היסטרי....... אבל אני לא רוצה שהיא תתרחק.......אני רותה אותה קרוב...........אני כל כך רציתי שהיא תהיה איתי היום...........ולחבק אותה.........להחזיק אותה.......לנשק אותה........אפילו רק להיות איתה...........בשבילי זה גג העולם.............אם כדי שהיא תהיה שמחה צריך לקטוף את הירח אני אקטוף אותו בשבילה.......הכל כדי להיות איתה........הכל הייתי נותנת כדי להיות איתה היום........... אז בסופו של דבר היומולדת הזה במקום להיות היומולדת הכי טוב בתקופה האחרונה הפך להיות מן מסע בלהות כזה........בגלל שהראש שלי חשב רק עליה........וכמו הראש ככה גם הלב....... "happy birthday to me....." כן בטח........
sweet 16 to me....... שוב.......כן בטח......... סליחה על הגילוי לב הקטן.........הייתי חייבת להוציא את זה.....ואתם יודעים......צבא,טירונות,נאצים.....אין עם מי לדבר...........

למעלה